Ne, ne, pusti, bolje je ovako.Karl Jozef » wrote: Misliš da bih se trebao formatirat.
Drugi summit Nesvrstanih
Sponzorušo!Zekoslawa » wrote: He is totally hot! He will smother you in kisses, Cuddle with you like no other... And the best part is... He has a good paying job! Congrats!
Mislim, ja ne znam što vi čekate, otvorite biznis: gatanje iz virusa.
To mislim može sam dejzi i njoj sličniTea Tree » wrote: Karl, ajd dodaj na nick 666. Evo, Zeko i ja smo tu, imaš žnjoru.
To je ona dobrija?Tea Tree » wrote: Pa se razlilo i dala sam ga Ljubičici.
A, ne. Fejs analizira po imenu i prezimenu, a ne po kvizu.Karl Jozef wrote: Ma, lagala je fejsbuku. Prestrašila se puta u UK.
Aha, pa to si onda već dodala svoje englesko prezimeex anais » wrote: A, ne. Fejs analizira po imenu i prezimenu, a ne po kvizu.
Ja sponza? A ova što se udaje za popa nije, je li?Tea Tree » wrote: Sponzorušo!
Da ne govorim kako su se neki pomamili na spomen božjeg čovjeka u BMW-u.
Dok neki čitaju katekizam...Tea Tree » wrote:Kakva ono dva gosta bleje tamo, a ne bi se ulogirali?
Nisam već dva dana banirala Polinu, a taman me krenulo.
Da nije bolestan/a/o?
Ne, to je druga stranica, to je kviz! Tražim, ali nema kviz kad ćete se rastati, samo trebate li se rastati.Karl Jozef » wrote: Aha, pa to si onda već dodala svoje englesko prezimepa se promjenilo. Možda je to vrijeme rastave
Ne udajem se ja za popa, to me Karlofca oće udat za popa, boga pitaj zašto, biće mu treba kakva veza tamo za kakve poslove. :kum:Zekoslawa wrote: Ja sponza? A ova što se udaje za popa nije, je li?![]()
Da ne govorim kako su se neki pomamili na spomen božjeg čovjek u BMW-u.![]()
Ja ovdje više ništa ne razumijem...ex anais » wrote: Ne udajem se ja za popa, to me Karlofca oće udat za popa, boga pitaj zašto, biće mu treba kakva veza tamo za kakve poslove. :kum:
Ova oće popa, ova neće popa, ova bi, a ne smije, ova smije, ali se nećka, ja ću pak naći savršenoga... Jedino što mi pada na pamet jest da će se Karl zarediti i imati svoj harem. I viola! Sve smo riješili.
Ali si na dobrom putu, što je dočekano s oduševljenjem i odobravanjem.Karl Jozef » wrote: To mislim može sam dejzi i njoj sličniali ne, prekratko se družim s vama
još nisam toliko pošandrco.

Pa jel' bi možda htio neke druge brojeve? 777?
Pa taman! Možemo ostati u istoj postavi, samo što ćemo se pretvarati da smo pobožni kad prođe misa na nesvrstanima.Zekoslawa » wrote: Ja ovdje više ništa ne razumijem...![]()
Ova oće popa, ova neće popa, ova bi, a ne smije, ova smije, ali se nećka, ja ću pak naći savršenoga... Jedino što mi pada na pamet jest da će se Karl zarediti i imati svoj harem. I viola! Sve smo riješili.
Pogasimo kompjutere i podamo se Karlu.
A, Karl, jesi za?
Zekoslawa » wrote: Ja ovdje više ništa ne razumijem...
Treba pratiti nastavu vjeronauka od početka
Karl zarediti i imati svoj harem. I viola! Sve smo riješili.
Napokon napredujemoTea Tree wrote: Pa jel' bi možda htio neke druge brojeve? 777?
Ovaj, mislim da sam jedan jedini put u životu zaspala na nastavi - na vjeronauku.
Jel i to treba ispovjediti? Šta ćemo dobiti za pokoru u haremu? Koliko udaraca po guzi?
Htjedoh reći da idem polako, ali sjetih se da gašenje laptopa znači da se moram podati Karlu.ex anais » wrote:Maknem se na tren, a ovdje orgije.
Pa ... dogovorit ćemo seZekoslawa » wrote: Koliko udaraca po guzi?
Uglavnom gledam Neanyahua kako govori na skupu AIPACA, ... baš me zanima kakav će odgovor biti na to od strane amera. Kolko ja kužim upravo je emocionalno ucjenio SAD holokaustom da napadne Iran i rekao Obami da je papak. Vjerojatno će desničari reći kako je uredu da im se na taj način obraća
Znači sveki odbija postati zločestaZekoslawa » wrote: Htjedoh reći da idem polako, ali sjetih se da gašenje laptopa znači da se moram podati Karlu.
Šta je ovo?Karl Jozef » wrote: Pa ... dogovorit ćemo se
Uglavnom gledam Neanyahua kako govori na skupu AIPACA, ... baš me zanima kakav će odgovor biti na to od strane amera. Kolko ja kužim upravo je emocionalno ucjenio SAD holokaustom da napadne Iran i rekao Obami da je papak. Vjerojatno će desničari reći kako je uredu da im se na taj način obraća. Tamo se sve nekako izokrenulo.
Pa znaš li ti što piše u uvodnom ovog drugog dijela Nesvrstanih?
Vidi:
Tea Tree » wrote:
Tu smo, dođite i gurnite!
Mlatite gluposti, prazne slame i ne budite naročito pametni jer ćemo morati smisliti sankcije ukoliko do toga dođe.
Sveki je... Divna skoro pa bivša sveki.Karl Jozef » wrote: Znači sveki odbija postati zločesta. Ah što ću, moram te primiti u harem.
No, neovisno o tome, ja sam mislila da za mene u haremu uvijek ima mjesta. Sad kad se nećkaš... Ko te jebe, ima i drugih razvratnih torova.
Gledaj na to kao na prednost: prva ćeš mu se podati.Zekoslawa » wrote: Htjedoh reći da idem polako, ali sjetih se da gašenje laptopa znači da se moram podati Karlu.
A, pitanje je što će biti s ovom koja zadnja dođe na red. Ako ga prve dvije izmore - ništa od njega.
-
- Information
-