To ne piše. Koje sam sreće vjerojatno bi pisala neka selendretina.Tea Tree » wrote: Ovo ti je još uvijek proljeće. Bar službeno.
Ali u to vrijeme negdje je Garden Festival u ZD.![]()
Šta piše tamo, na FB, o'š se udat u inozemstvo? UK ili tako nešto?
Drugi summit Nesvrstanih
UK sam rekla zato što ih je gomila na Gardenu. Da te nisam vidjela na Trkeljanju u to doba.
Karl će ti nabaviti odgovarajućih droga, a što on ne uspije, donijet će Englezi.
I vozi na party.
Upravo sam riješila kviz who will you marry i ispalo je "he plays in a bend".Tea Tree » wrote: UK sam rekla zato što ih je gomila na Gardenu. Da te nisam vidjela na Trkeljanju u to doba.
Karl će ti nabaviti odgovarajućih droga, a što on ne uspije, donijet će Englezi.
I vozi na party.
Janjetina, vino i sl.Tea Tree » wrote: Karl će ti nabaviti odgovarajućih droga, a što on ne uspije, donijet će Englezi.
Ajme ex ide u UK
Facebook je u pravu
Iju ju ... pop koji vodi zbor ..... pa pa paex anais » wrote: Upravo sam riješila kviz who will you marry i ispalo je "he plays in a bend".
Živote.Karl Jozef » wrote: Janjetina, vino i sl..
Ajme ex ide u UK. Pa da, sve se poklapa, tamo su protestantski svećenici koji se žene
Facebook je u pravu
Ajmo sad udat Teu i mačke!
Karl Jozef » wrote: Iju ju ... pop koji vodi zbor ..... pa pa pa
Ode Tea, neeeeee, neee, oživi taj net!
Ali, evo Zeko! Koja zamjena! Hm... ovo je sumLJivo.
Čujem da je Ashton sada slobodanex anais » wrote: Ajmo sad udat Teu i mačke!Pomoz' Karlofco!
Zašto je ovo
On je već star.Karl Jozef » wrote: Čujem da je Ashton sada slobodana Tea, jel može On il je već zašao u godine
Zašto je ovosmajlić. Jel' to po nama poznatoj bliss?
Hm, nisam sigurna.
Previše sakramenata ovih dana... Što nam je još ostalo? Ništa, Karl ti se zapopi, meni je ostala posljednja pomast. Ili ima još koji?
Ima, ispovjedZekoslawa » wrote: Previše sakramenata ovih dana... Što nam je još ostalo? Ništa, Karl ti se zapopi, meni je ostala posljednja pomast. Ili ima još koji?
Ne zabušavaj!Karl Jozef » wrote: Janjetina, vino i sl..
Šta nije to super? Dolazit ćemo kod nje onim džabe letovima, Ryanairom i slično.Ajme ex ide u UK.
Pa da, sve se poklapa, tamo su protestantski svećenici koji se žene
Facebook je u pravu
Možda to znači "He is DJ"?
Pričekajmo da se Karl zaredi, pa će nam on reći. Mislim da bi Tea trebala zadnja, da ne čekamo puno.ex anais » wrote:Aha! Tko će se prvi ispovjediti?
A ne, grupnjak je previše. Ipak se udajem.Tea Tree » wrote: A, možda je dio nekog projekta gdje ih je više DJ-a?
Ne sviđa mi se Ashton.
I plavljeg
(bože, ovo izgleda kao kravljeg)
Zekoslawa » wrote: Pričekajmo da se Karl zaredi, pa će nam on reći. Mislim da bi Tea trebala zadnja, da ne čekamo puno.
Ja ću prva, i to javno!
Karl, obuci se i pitaj! Sve ću da ti kažem, neću da te lažem.
Neće se Karl zareditiZekoslawa » wrote: Pričekajmo da se Karl zaredi, pa će nam on reći. Mislim da bi Tea trebala zadnja, da ne čekamo puno.
A možda sam se zajebo. Možda je kakav hodža u pitanju pa'š bit u kakvom haremuex anais wrote: A ne, grupnjak je previše. Ipak se udajem.![]()
Ibrica JusićTea Tree wrote:Daj nekog mlađeg.
I plavljeg![]()
Hmmm, ti mi više ne daš onog iz Imotskog?Zekoslawa » wrote:Nisam pratila na satu, može sažetak? Što, ex se udaje za popa, a Tea bi ga samo poseksala? Istoga? Ili je situacija obrnuta?
Prevrtljiva li si.
Neću ja jebat ničijeg husband to be. Bolje mi je husband already.
-
- Information
-