Pa rekla bi da je to protiv čovjeka i da potiče neodgovornost i da je zatvoreno životu.
Vjerojatno prakticiraju nešto vezano za ovu raspravicuČudi me da Čajnu i Zeko nije privukla ova raspravica.
Pa rekla bi da je to protiv čovjeka i da potiče neodgovornost i da je zatvoreno životu.
Vjerojatno prakticiraju nešto vezano za ovu raspravicuČudi me da Čajnu i Zeko nije privukla ova raspravica.
Misliš zajedno?
Pa reko je Zeko da joj nije u interesu da T3 izvedemo na pravi put
Vidiš, vidiš. Ne skače zec zbog sela.Karl Jozef » wrote: Pa reko je Zeko da joj nije u interesu da T3 izvedemo na pravi put
ex anais » wrote:Stisnula sam neku glupu aplikaciju na FB-u i sad sam ušokirana i deprimirana. Kaže, "Kad ćete se vjenčati" i nekoj tamo piše 2025-a, a meni 6.6.2012.Bože, prokleli su me.
A ono ... pitanje je što je to pravi put :liječeni desničar:Tea Tree » wrote: Karl, zar nema više vjere u tebi?
Tea Tree » wrote:Dakle, vidim ja dokle je situacija došla: treba me se izvesti na pravi put, ali to nitko ne želi, jer svi mislite da to nema smisla.![]()
Mislim da je ovaj topic ljekovito djelovao na njega. I sam naslov je sugestivan, a kamoli mi.Karl, zar nema više vjere u tebi?
Ovo nisam vidjela.Nego, lako za to. Zekoslawa kako to misliš 80 kg žive vage?![]()
Ona ti može onda biti kumaex anais » wrote:![]()
A ne. Dovoljan je potres na Nesvrstanima što se Tea misli krstiti.Ne bih joj htjela oduzimati trenutak.
Pa ako to znači da ću se ovoliko pomladiti, mogu se i krstiti.ex anais » wrote:
![]()
A ne. Dovoljan je potres na Nesvrstanima što se Tea misli krstiti.Ne bih joj htjela oduzimati trenutak.

Ne može bit dvostruka kuma.
Tea Tree wrote: Pa ako to znači da ću se ovoliko pomladiti, mogu se i krstiti. :n e zna:
Jebeš principe. :z ubo:
Može i stostruka :bandić:ex anais » wrote: Ne može bit dvostruka kuma.![]()
Idem plakati u jastuk.
Drugim riječima u to doba nelegalno je biti na krivom putuNemoj baš tako daleko, dosadno je dok odrasteš i dok moš počet pit.
Nemoj ti tu meni ništa upirati prstom. Nema smisla izvoditi me na pravi put, jer ja jesam na pravom putu.
Što je da je.Mislim da je ovaj topic ljekovito djelovao na njega. I sam naslov je sugestivan, a kamoli mi.
Ovo nisam vidjela.![]()
Vidiš li sad?Zekoslawa » wrote:Ček, znam da po logici stvari treba kuma pa makar se netko krstio od 80 kila žive vage, štono reče moj ćaća, ali zar oni ekšli traže kuma ili kumu nekome od 3-4 banke.![]()
E pa sve ako je dosad i trebalo, mislim da se u Teinom slučaju može napraviti iznimka. Tko bi se uopće mogao obvezati da će nju izvesti na pravi put?![]()
Ja otvorim fhr i naletim na temu: "greške u barenju"ex anais » wrote:Otvorim fhr i prvi post na koji naiđem "nikad se neću uklapat u ti sredinu.nema šanse..njima su pop i veterinar zakon bog i batina " Ovo ko da je za Nesvrstane pisano!
Zašto za nesvrstane?ex anais » wrote:Otvorim fhr i prvi post na koji naiđem "nikad se neću uklapat u ti sredinu.nema šanse..njima su pop i veterinar zakon bog i batina " Ovo ko da je za Nesvrstane pisano!
Ne želim znati. Ima "Kad ćeš umrijeti", ali u to se ne pačam.Karl Jozef » wrote:ah te face aplikacije, ... kako su samo napredovale. Ima li kakva dijagnostička :m isli:
Lukava je.Drugim riječima u to doba nelegalno je biti na krivom putu : D
Pa svaka druga riječ nam je pop. A životinje smo već svladali. Ostalo je formalnost.Tea Tree wrote: Zašto za nesvrstane?![]()
Pa mi smo samo na seksu sa životinjama, nismo još došli do crkvenog braka sa životinjama.![]()

Eto. Znakovi sudbine. (Ovo zvuči kao neka HRT emisijaKarl Jozef wrote: Ja otvorim fhr i naletim na temu: "greške u barenju" :ro fl:![]()
viewtopic.php?p=123459#p123459Tea Tree » wrote:Nego, Karl, kakve bi to mladenačke napasti mene mogle okupirati? I koje su to mladenačke napasti?
Mislim, možda me neće okupirati, možda sam ih prerasla.![]()
Kakva dvostruka kuma? Koliko sam skužila ex bi meni trebala biti krsna kuma. I kome još? Ili što? Kako?
: pogubila se:
Ex se udaje 6.6.2012 pa ćeš ti njoj biti vjenčana kumaTea Tree » wrote:Nego, Karl,
Kakva dvostruka kuma? Koliko sam skužila ex bi meni trebala biti krsna kuma. I kome još? Ili što? Kako?
: pogubila se:
Operi ta usta svetom vodom.Karl Jozef » wrote: Ex se udaje 6.6.2012 pa ćeš ti njoj biti vjenčana kuma
A slušaj 2100 te više neće bitex anais » wrote: Ne želim znati. Ima "Kad ćeš umrijeti", ali u to se ne pačam.![]()
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests