Cijena goriva, apdejtovi
Cijene od 6. ožujka dvijetišćedvanajste:
Eurosuper BS 95 - 10,77 kn
Eurosuper BS 98 - 11,11kn
Eurosuper BS 100 - 11,35 kune
Eurodizel BS - 10,18 kn
Plinsko ulje LU Euro - 7,60 kn
Plinsko ulje LU EL - 7,35 kn
Plinsko ulje obojano plavom bojom - 6,54 kn
Nabijem vas na kuratz, gamadi.
Eurosuper BS 95 - 10,77 kn
Eurosuper BS 98 - 11,11kn
Eurosuper BS 100 - 11,35 kune
Eurodizel BS - 10,18 kn
Plinsko ulje LU Euro - 7,60 kn
Plinsko ulje LU EL - 7,35 kn
Plinsko ulje obojano plavom bojom - 6,54 kn
Nabijem vas na kuratz, gamadi.
Skinheadsi, takav si!
Plin?
Ništ od konja, brijemvrrrlet wrote:Ja bih kupio konja, ali neću, jer bi iste sekunde vlada povećala trošarine na zob. Kila zobi dvajst kuna.
Hm...zmajevi se nigdje ne spominju. Dobro utreniran zmaj je rješenje.
Daaakarambol » wrote:Hm...zmajevi se nigdje ne spominju. Dobro utreniran zmaj je rješenje.
Da imam zmaja prežalila bi nemanje teleportera
Moj je tetak jesenas kupio konja i kočijuvrrrlet » wrote:Ja bih kupio konja, ali neću, jer bi iste sekunde vlada povećala trošarine na zob. Kila zobi dvajst kuna.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Neće me nitko prijaviti, imam malo susjeda s kojima sam ok, a dovoljno su daleko da neće čuti rzanje. Ako se posere na cesti, počistiti ću, a šuma mi je odmah iza kuće.
Kočiju ili kola? Za što će mu kočija?Pješčana wrote:Moj je tetak jesenas kupio konja i kočiju
Gledam s druge strane, svakim odlaskom na posao biciklom sada ne šparam 6 kuna, nego 6 kuna 60 lipa.Chiro wrote:Malo kasnim.
Cijene goriva od 22. ožujka, ljeta dvijetišćedvanajstog:
stara cijena / nova cijena
Eurosuper BS 95 - 10,77 / 10,94
Eurosuper BS 98 - 11,11 / 11,36
Eurodizel BS - 10,18 / 10,28
Nabijem vas na kuratz.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Iz pizdarije, ili će nešto raditi s njom? A je natkrivena?Pješčana » wrote:kočiju. ne znam zašto, za vožnju po selu
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
iz pizdarije, jer mu se tako htjelo. koliko znam, nije natkriveno. što će ti natkrivena kočija u Lici, k oda tamo pada nešto, na primjer snijegvrrrlet » wrote:Iz pizdarije, ili će nešto raditi s njom? A je natkrivena?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Uvijek može iznajmljivati za svadbePješčana wrote:iz pizdarije, jer mu se tako htjelo. koliko znam, nije natkriveno. što će ti natkrivena kočija u Lici, k oda tamo pada nešto, na primjer snijeg
OT:
Tako jeChiro » wrote:Nabijem vas na kuratz.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Nema potrebe za prikupljanjem vijesti po susjedstvu. Možete to i ovdje vidjeti, u realnom vremenu: http://cijenegoriva.info/CijeneGoriva.aspx - stranicu održava poznanik, vjerujem da je stalno ažurira. 
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Veli tvoj poznanik - tank benzina poskupljuje 8 kn 
I sad si ja kontam - na čiji tank je on mislio. Suzuki Ignis, VW polo... Ili BMW X5 recimo?
Ili je možda računao s nekim prosječnim 55-litarskim tankom?
U bilo kojem slučaju, nipošto mi nisu jasne kolone vozila na benzinskim pumpama uoči poskupljenja, pogotovo ako je razlog tomu tričavih 8kn/9 ipo/5kn.
Da je i 100, ne bih se zajebavala čekajuć u redu; radije ću pješke ići na posao.
Nije da mi ne bi koristilo
Mislim, ne samo financijski, estetski!
I sad si ja kontam - na čiji tank je on mislio. Suzuki Ignis, VW polo... Ili BMW X5 recimo?
U bilo kojem slučaju, nipošto mi nisu jasne kolone vozila na benzinskim pumpama uoči poskupljenja, pogotovo ako je razlog tomu tričavih 8kn/9 ipo/5kn.
Da je i 100, ne bih se zajebavala čekajuć u redu; radije ću pješke ići na posao.
Nije da mi ne bi koristilo
Mislim, ne samo financijski, estetski!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Pedeset litara uzima se kao prosjek. Ima manjih spremnika, naravno. Moj iznosi 35 litara. Ali ima i znatno većih.scarletlemur wrote: ↑16 Nov 2020, 19:40Veli tvoj poznanik - tank benzina poskupljuje 8 kn
Potpisi su za budale.
-
- Information
-