Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
ombia

Post 04 Mar 2012, 20:23

Karl Jozef » wrote:Čini mi se da piše za sve kad idu a ako i ne piše točno vrijeme piše koliko svakih idu pa ono operacijom zbrajanja se dođe do toga kad ide :D

Inače nisi li se ti prije koji dan se žalila što ti autobus ode za tri ili pet minuta prije :zubo: iako bi trebao čekati da ti dođeš od nekamo nekuda ?
Jozefe pa ti si pravo otkrice :rofl:
Inace naravno da ima vrijeme polaska (barem ono teorijsko) sa stanica, a prije sam znala koliko tramvaju treba do mene od Remize, osim ako naravno ne leti preko stanica.
A zasto cekaju rekao mi je sam vozac, do toga sam se i ja nesto jogunila.

kuki

Post 04 Mar 2012, 20:29

Ajme. :S
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Mar 2012, 21:10

ombia » wrote: Jozefe pa ti si pravo otkrice :rofl:
kuki wrote:Ajme. :S
Hvala, hvala. :D Možemo sad svi sjesti.
ombia

Post 04 Mar 2012, 21:23

:rofl: :rofl: :rofl:

A cak nam nisi ni jednom rekao da moramo pit.
Pješčana

Post 05 Mar 2012, 14:52

gledam cijene na ZETovoj stranici, i vidim da dobrovoljni darivatelji krvi imaju pravo na besplatan pokaz.

postoji li neki drugi oblik darivanja krvi?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 05 Mar 2012, 15:00

Postoji, kad ti recimo šef pije krv na slamku.
vrrrlet

Post 05 Mar 2012, 15:01

Pješčana » wrote:gledam cijene na ZETovoj stranici, i vidim da dobrovoljni darivatelji krvi imaju pravo na besplatan pokaz.

postoji li neki drugi oblik darivanja krvi?
Pa ima mislim ona mestruacija ili tako nekako.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pješčana

Post 05 Mar 2012, 15:02

vrrrlet » wrote:
tebe je neka darivala krvlju ? :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 05 Mar 2012, 15:02

vrrrlet » wrote:
I kome se to onda daruje?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 05 Mar 2012, 15:03

Morticia » wrote:
I kome se to onda daruje?
Bogu seksa ako oboje prelazite upravo kroz crveno. :o
Pješčana

Post 05 Mar 2012, 15:05

ombia » wrote:
Bogu seksa ako oboje prelazite upravo kroz crveno. :o
:D
Emericzy

Post 05 Mar 2012, 15:39

Zagreb je jedini grad na svijetu iznad 500.000 stanovnika koji nema podzemnu, a da mu javni prijevoz dobro funkcionira. Zabranjujem vam da ga kritizirate.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 05 Mar 2012, 15:43

Emericzy » wrote:Zagreb je jedini grad na svijetu iznad 500.000 stanovnika koji nema podzemnu, a da mu javni prijevoz dobro funkcionira. Zabranjujem vam da ga kritizirate.
Pa, kritiziraju se cijene usluge, ne nužno usluga sama po sebi. I što će Zagrebu zadovoljavajući javni prijevoz kad politikom cijena aktivno potiče građane da koriste svoje automobile?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
JPK

Post 05 Mar 2012, 16:14

Emericzy » wrote:Zagreb je jedini grad na svijetu iznad 500.000 stanovnika koji nema podzemnu, a da mu javni prijevoz dobro funkcionira. Zabranjujem vam da ga kritizirate.
U Düsseldorfu i Dresdenu javni prijevoz isto dobro funkcionira.
Biti i mniti svemiropolisno
Lastan

Post 05 Mar 2012, 20:02

Karl Jozef » wrote:Čini mi se da piše za sve kad idu a ako i ne piše točno vrijeme piše koliko svakih idu pa ono operacijom zbrajanja se dođe do toga kad ide :D

Inače nisi li se ti prije koji dan se žalila što ti autobus ode za tri ili pet minuta prije :zubo: iako bi trebao čekati da ti dođeš od nekamo nekuda ?
Ide svakih 8-14 minuta, ili tako nekakav raspon (za svaku liniju drugačiji). Voznog reda, onog pravog, nema osim za noćne tramvaje. (Jebe mi se za vozni red objavljen na internetu kad em on ne postoji ni na jednoj stanici, em ga se ionako ne pridržavaju.)
A onda noćni tramvaj zakasni ili noćni autobus na vezanoj liniji ode minutu ranije, pa ti čekaj noćni bus sat vremena.

Da mi onda u noćni bus uđe kontrolor, makar imam pokaz, najebao bih mu se majke i ine ženske rodbine. :kava:
Lastan

Post 05 Mar 2012, 20:08

Dobro funkcionira?

Recimo da funkcionira. Dobro? Ahem.
Spor je. Užasno spor. Prosječna je brzina tramvaja 13 km/h.
Vozni red je ili fikcija (tramvaji) ili neorganizirano smeće (autobusi, koji s Črnomerca npr. odlaze u konvojima).
Cijene su takve da ljudi stvarno radije idu autom, što je užasno.

Nije da ne funkcionira. Ali dobro? Samo u smislu da bi mogao i gore.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 05 Mar 2012, 20:09

Lastan » wrote: Ide svakih 8-14 minuta, ili tako nekakav raspon (za svaku liniju drugačiji).
Čini mi se ako pogledaš link koji sam dao i sadržane pdf dokumente vidjet ćeš da su dani podaci točno u minutu po stanicama za svaku pojedinu liniju.

Danas sam mjerio vrijeme idući kuda sam trebao ići i tramvaj je kasnio na ukupnoj ruti kojom sam išao ukupno 1min, tako da što se tiče voznih redova mislim da su na visokoj razini.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Mar 2012, 16:55

Lastan » wrote:
Mislim, jasno je meni da ljudi samo traže izlike da nekome spuste ocjenu eda bi sebi povećali šanse, ali tu mi se javlja nova misterija: je li potencijalno povećana šansa za pobjedu (i to neznatno jer i drugi igrači mogu igrati na isti način) vrijedna sramoćenja pred cjelokupnom publikom emisije?
A ovo tek otvara Pandorinu kutiju misterija. Jesu li ti ljudi uopće svjesni da se sramote? Misle li tuke s Ljubavi na selu da su jako seksi, oni s Big Brothera da su totalno fensi, a oni što se dreče bez sluha da zaista znaju pjevati?

Zašto se ja crvenim dok gledam takve likove, a oni su si tak supač?
Ima li inteligentnog života u svemiru? :misli:

EDIT: I daj mi, molim te, posudi onaj detektor sarkazma. Treba mi da pomnije proučim Zekoslavine postove. :cerek:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
karambol

Post 06 Mar 2012, 16:58

Leteća » wrote:
A ovo tek otvara Pandorinu kutiju misterija. Jesu li ti ljudi uopće svjesni da se sramote? Misle li tuke s Ljubavi na selu da su jako seksi, oni s Big Brothera da su totalno fensi, a oni što se dreče bez sluha da zaista znaju pjevati?

Zašto se ja crvenim dok gledam takve likove, a oni su si tak supač? Ima li inteligentnog života u svemiru? :misli:

Možda zato jer si normalna...
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Mar 2012, 16:59

Jok. Znam da nisam. :zubo:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
karambol

Post 06 Mar 2012, 17:03

Leteća » wrote:Jok. Znam da nisam. :zubo:
Ne brini - jesi. Onaj tko tako reagira na BB,RC,kulinarske i talent emisije mora biti normalan, ma gdje bio. :D
Lastan

Post 06 Mar 2012, 22:27

Leteća » wrote:A ovo tek otvara Pandorinu kutiju misterija. Jesu li ti ljudi uopće svjesni da se sramote?
Vjerojatno nisu.

Naime, evoluirali smo za život u zajednicama do nekih 200 ljudi. Ljude izvan tog kruga često je teško uopće pojmiti.
Brijem da ti ljudi uopće nisu svjesni da će ih gledati pun kurac ljudi koje ionako uopće ne poznaju.
Ako slučajno i osvijeste tu sitnicu, hej – na televiziji su, a to je slava.
Misle li tuke s Ljubavi na selu da su jako seksi,
Ne znam. Nisam u životu vidio ukupno minutu tog čuda, tako da nemam pojma o čemu je riječ.
oni s Big Brothera da su totalno fensi,
Da.

Izabrani su. Vrlo pažljivo.
Čitavi jebeni timovi psihologa pažljivo biraju najekstrovertiranije kandidate, traže one među kojima će se najbolje moći isprovocirati sukobi, i općenito čine sve da izaberu ljude koje će široke narodne mase željeti gledati – pa makar kao prometnu nesreću.
a oni što se dreče bez sluha da zaista znaju pjevati?
Kakve sad veze ima hrvatska estrada s ovim? :kava:
Zašto se ja crvenim dok gledam takve likove, a oni su si tak supač?
Znače li ti štogod prezimena Dunning i Kruger? :mig:
Ima li inteligentnog života u svemiru? :misli:
Navodno ima. Nije službeno potvrđeno.
EDIT: I daj mi, molim te, posudi onaj detektor sarkazma. Treba mi da pomnije proučim Zekoslavine postove. :cerek:
Ljudi smo, dogovorit ćemo se. :raspa:
Beta ženka

Post 06 Mar 2012, 23:09

Lastan » wrote: Ne znam. Nisam u životu vidio ukupno minutu tog čuda, tako da nemam pojma o čemu je riječ.
Pogledaj, leglo trasha (za ljubitelje trasha). :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Aristocat

Post 06 Mar 2012, 23:11

Beta ženka » wrote:
Pogledaj, leglo trasha (za ljubitelje trasha). :D
Ne samo trasha nego i ljudske emocionalne bijede.
Pješčana

Post 06 Mar 2012, 23:51

Lastan » wrote:
Da.

Izabrani su. Vrlo pažljivo.
Čitavi jebeni timovi psihologa pažljivo biraju najekstrovertiranije kandidate, traže one među kojima će se najbolje moći isprovocirati sukobi, i općenito čine sve da izaberu ljude koje će široke narodne mase željeti gledati – pa makar kao prometnu nesreću.
:rofl:
  • Information