Drugi summit Nesvrstanih
-
Almost Rosey
Ne, gubiš pravo izlaska na idući rok.ex anais » wrote:Rosey, gubiš pravo do idućeg roka? Nešto sam krivo shvatila vjerojatno.
Npr. ako prijaviš 15. 2., ne odjaviš ali se ne pojaviš na ispitu, ne smiješ prijaviti ni izaći na idući rok, recimo, 21. 2., nego tek na onaj iza. I shit you not, rekla bi Afrika.
Hm, nadam se da kod mene nije tako. Nisam još osjetila posljedice. :kuca o drvo: Mada, ja sam stari student, nas jedva čekaju da se riješe. Nadam se.Almost Rosey » wrote: Ne, gubiš pravo izlaska na idući rok.
Npr. ako prijaviš 15. 2., ne odjaviš ali se ne pojaviš na ispitu, ne smiješ prijaviti ni izaći na idući rok, recimo, 21. 2., nego tek na onaj iza. I shit you not, rekla bi Afrika.
-
Almost Rosey
Ah, da, vas puštaju kako hoćete, samo da vas se riješe.ex anais » wrote:
Hm, nadam se da kod mene nije tako. Nisam još osjetila posljedice. :kuca o drvo: Mada, ja sam stari student, nas jedva čekaju da se riješe. Nadam se.
Rekalb ja još štošta o starim studentima, ali to bi samo progovarala moja frustracija nekolicinom određenih duša.
Što smo ti skrivili?Almost Rosey » wrote: Ah, da, vas puštaju kako hoćete, samo da vas se riješe.
Rekalb ja još štošta o starim studentima, ali to bi samo progovarala moja frustracija nekolicinom određenih duša.
-
Almost Rosey
Ma joj, ne bih ulazila u to, nije protiv svih vas niti protiv tebe osobno, zapravo nije "protiv" uopće, ali znam par ljudi
Koji diplomatski odgovorAlmost Rosey » wrote:... tu i tamo neki ispit i godine prolaze a oni (ti neki ljudi, jel) sve više zapadaju u apatiju i tak. Žao mi je to gledat jer se ne radi o nesposobnim idiotima.
Sutra je ponedjeljak, moram ustati rano ionako pa ću valjda stat na kraj svojoj apatiji.
Dobro je što nemaš wireless jer bi doma mogli pomislit da si poludila kad bi vidjeli da grickaš elektromagnetske valove po kući. Opet, možda bi i skinuli s tebe pritisak da diplomiraš.ex anais » wrote: Sutra je ponedjeljak, moram ustati rano ionako pa ću valjda stat na kraj svojoj apatiji.A možda prerežem i net kabel... zubima.
A i taj ponedjeljak je precjenjen, što bi morala rano ustajat ovako i onako vjerojatno profesori rade do kasno
Isuse.Karl Jozef » wrote:Opet, možda bi i skinuli s tebe pritisak da diplomiraš.
Pa da, nekad smo imali predavanja dosta kasno.A i taj ponedjeljak je precjenjen, što bi morala rano ustajat ovako i onako vjerojatno profesori rade do kasno
Ne idem do faksa. Ali će dobro poslužiti.
-
Almost Rosey
Damn, kako dobar opis, praktički ne treba dodati ni riječ...Almost Rosey » wrote: Ma joj, ne bih ulazila u to, nije protiv svih vas niti protiv tebe osobno, zapravo nije "protiv" uopće, ali znam par ljudikoji su upali u rutinu, rade nešto sa strane, polože tu i tamo neki ispit i godine prolaze a oni (ti neki ljudi, jel
) sve više zapadaju u apatiju i tak. Žao mi je to gledat jer se ne radi o nesposobnim idiotima.
Ili dobro, tu i tamo koju riječ i to je to.
Nego, a kakve su tvoje profesionalne i životne ambicije? Gdje vidiš sebe za 10, pa za 20 godina... i imaš li dojam da će napor da to ostvariš zbilja imati nekakvog smisla?
Joj, kad počinješ s praksom?
Što je to ranije, ja u recimo 9:50ex anais » wrote:Ma kakvi. Mrzim nedjelje. Mada, morala bih uskoro, ustajem ranije.
Aha pa onda imaš vremena. Ako recimo ideš u četiri sata još stigneš nakupiti sna koliko treba starijim osobamaex anais » wrote: Pedeset ranije.
Pa je, rano je, sad se taman počinjemo skupljati. Eto, ja došla prva, pa sam bila usamljena.Karl Jozef » wrote: Pa i ne, al' nekako je još rano
Ili vi neulogirani lurkate?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Došla sam se falit da sam bila mnogo vrijedna za vikend.
Pospremila sam ormar, napravila premještaj zimsko za proljetno, napravila majci nekakvu klupicu, čak ju i polakirala uglavnom još ću samo neke ukrasne šare nabacit i...nasnifala se nitra za sljedećih mjesec dana.

Pospremila sam ormar, napravila premještaj zimsko za proljetno, napravila majci nekakvu klupicu, čak ju i polakirala uglavnom još ću samo neke ukrasne šare nabacit i...nasnifala se nitra za sljedećih mjesec dana.
Mislim da je odlučila diplomirat.Tea Tree » wrote:Mulice, gdje je nestala madkava?Može li se do njega, nekako? Možeš i na pp.
Napravi mi madkavu.Karl Jozef » wrote: Mislim da je odlučila diplomirat.
Edit: Mulica je odavno diplomirala, koliko sam ja skužila.
-
- Information
-