a nekad morašdejzi » wrote:Obići s desne strane.
i kad kod je takakv neki puž u lijevoj traci, znači da se prestrojio za semafor par kilometara kasnije
Morticia » wrote:Ja znam samo da su šeširđije daleko, daleko najgori vozači IKAD.![]()
Kad vidim šešir koji vozi bježim čim dalje.
Ja još ponosno pokazujem bujnu kosu. Pod šeširom sam smiješan i vruće mi je...
ahaMorticia » wrote:Šeširđije su obično dedeki.![]()
Tebe nisu učili u ato školi da je preticanje rizična radnja? A pogotovo na cesti s gustim prometom?blue » wrote:Ne jebi ti
U prvom postu si napisao da se izlažeš nepotrebnom riziku, sad pišeš da da ipak čekaš priliku kada možeš preteći. Onda - jel se nepotrebno izlažeš riziku ili ne? Dogovori se prvo sam sa sobom
Slažem se.
I vožnja od 40 kmph na Velikogoričkoj je glupost - također se slažem. A onda ili ih obiđeš s desne strane ili blendašŠto si radio iza njih cijeli put?
I sjest u auto je rizično, ako ćemo cjepidlačitijudolino » wrote: Tebe nisu učili u ato školi da je preticanje rizična radnja? A pogotovo na cesti s gustim prometom?
Ove kokoši sam uspio izbjeći jedva se prestrojivši u desnu traku, a nju je pak kočio neki penzić.
Kaj se ti nikad nisi vozila u gužvi?
Oklen si ti? Iz Arizone?
Te su te se fakat dojmilejudolino » wrote:Ma nema ništa gore od dvije kokoši koje se užive u diskusiju u autu.
Nema.
ZNALA SAM, ŠEŠIRĐIJA!judolino » wrote: a nju je pak kočio neki penzić.
Joj, trolčine! Govorio sam o preticanju, a ne prestrojavanju! Konkretno, na zakrčenoj, jednotračnoj cesti Zagreb-Sisak.blue » wrote: I sjest u auto je rizično, ako ćemo cjepidlačitiAko se ne znaš prestrojavati u gustom prometu, nemoj
Al ok, naživciralo bi me da vozim iza paralelke, a hoću preteć. Vozim u gužvi svaki dan dvaput
Da su bar jedine. Zbog takvih blesača sam jedne subote zakasnio u banku. Razrovali su neke selske ceste, a krava je vozila slalom pa je nisam uspio preteći. Džaba blicanja, džaba trube. Malo mi je falilo da se zabijem autom u njih, izvučem ih van i prebijem na mrtvo ime, majke mi.Te su te se fakat dojmile
judolino » wrote: Ili kad se dvije kokoši zatrkeljaju u autu, za njih cijeli svijet prestane postojati...
Jednom su se takve vozile lijevom trakom 40 na sat od VG do Zagreba. Katastrofa, ja bih takvima uzeo vozačku na doživotno.
judolino wrote: Ove kokoši sam uspio izbjeći jedva se prestrojivši u desnu traku, a nju je pak kočio neki penzić.
Kaj se ti nikad nisi vozila u gužvi?
Oklen si ti? Iz Arizone?
judolino wrote: Joj, trolčine! Govorio sam o preticanju, a ne prestrojavanju! Konkretno, na zakrčenoj, jednotračnoj cesti Zagreb-Sisak.
Joj, kako sereš!
Ti ćeš meni reći da muljam? Ti, plavušo jedna?Brza vožnja jest, a ne prebrza. Nema mi gorega nego kad me netko koči na ravnoj cesti i tako me tjera da ga pretičem, a samim time se nepotrebno izlažem riziku.
Govorim o situacijama kad je npr. ograničenje 70, a idiot ispred mene vozi 55 - 60.

Nauči se čitati pa ćemo nastaviti.blue » wrote:Mama ti sere![]()
To je samo dio tvog postaa onda smo zašli u carstvo domaćih životinja. Od kud da ja znam koliko kokoša i gdje ti srećeš, čitam što ti piše u postovima, još ne čitam misli
Al, ok, kad se izvlačiš na godine, neću dalje, bed mi je djedove zafrkavatipak sam ja fina
Ja super čitam, ali ti bi mogao bolje pisati, pogotovo ako ti je strukajudolino » wrote: Nauči se čitati pa ćemo nastaviti.
I nemoj mi baš u mamu dirati, nije pristojno.
Ne čitaš super jer ne pratiš što piše u kojem postu. Rekao bih da si malo prebrza.blue » wrote: Ja super čitam, ali ti bi mogao bolje pisati, pogotovo ako ti je struka
Znam da nije pristojno, ni ne jebi i kako sereš nije pristojno![]()
Ja mogu bit stvarno pristojna, znači li to da ćemo od sad oboje upristojit komunikaciju?
Ima. Dvije kokoši koje obilaze stari kraj i upiru prstom u kuće kraj kojih prolaze, vjerojatno objašnjavajući da im se tu stric od babine pomajke rodio, naslijedio, propio se i morao prodati, ne znaju kome je prodano, a ovdje je živio pop Marko, znaš onaj koji...judolino » wrote:Ma nema ništa gore od dvije kokoši koje se užive u diskusiju u autu.
Nema.
Uh.ElliQuinn » wrote: Ima. Dvije kokoši koje obilaze stari kraj i upiru prstom u kuće kraj kojih prolaze, vjerojatno objašnjavajući da im se tu stric od babine pomajke rodio, naslijedio, propio se i morao prodati, ne znaju kome je prodano, a ovdje je živio pop Marko, znaš onaj koji...
Evo me... nekako ostanem bez postova kad si obećam govoriti samo kad imam što reći.judolino » wrote: Uh.
Aj, drago mi je da još netko zna kaj su muke.
Di si ti, jebalo te mnogoruko čudovište?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests