Mister(azil)ije! Prvi volumen
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jesi primjetila da ti je hladnije kad manje spavaš? (Recimo, to je jedna od stvari koju ja među prvima uočim.)
A, to svakako. Ne da mi je hladnije nego se ne mogu ugrijati ama baš nikako. Pa i ovo što je ombia rekla - svjetlo, zvukovi, sve mi je na entu potenciju. Ali razmišljam puno trezvenije, to da.nina williams » wrote:Jesi primjetila da ti je hladnije kad manje spavaš? (Recimo, to je jedna od stvari koju ja među prvima uočim.)
Ja se počnem tresti lagano. Jednom su me usred ljeta trnci prolazili dok sam pokušavala zaspati, prava groznica.nina williams » wrote:Jesi primjetila da ti je hladnije kad manje spavaš? (Recimo, to je jedna od stvari koju ja među prvima uočim.)
A lucidnost mi traje kratko zapravo, vrlo brzo mi sve dopizdi.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Zekoslawa » wrote: A, to svakako. Ne da mi je hladnije nego se ne mogu ugrijati ama baš nikako. Pa i ovo što je ombia rekla - svjetlo, zvukovi, sve mi je na entu potenciju. Ali razmišljam puno trezvenije, to da.
To ti je jedna skoro pa optička varka. Hipotalamus se tamo neđe grči oko golog održavanja sistema, al misliš da razmišljaš trezvenije. Jes, al oko jedne stvari. (A i to zna bit varljivo.) Još kad adrenalin lupne, bokte čuda se mogu desit.
Probaj s više stvari iliti s onim multitaskingom koji nama žemskinjama navodno jako dobro ide.
Vićeš da, recimo, savršeno dobro moš parirat u diskusiji, al npr. ručak gori na šporetu već 15-u minutu. Il nešto slično.
Dobro sad, ručak na šporetu... Prvo, ja jedem ručak iz škartoca, konzerve, folije i tako to.
Drugo, ručak gori na šporetu neovisno o tome jesam se naspavala. 
Zapravo, parirati u diskusiji ili takvo što - to mi je jedino i bitno, zato ja dobro iskoristim tu optičku varku, jel. Kad treba izaći na usmeni ili štogod.
Ali da, more bit da si u pravu, mislim gotovo sigurno jesi, samo eto, zna dobro doći.
Zapravo, parirati u diskusiji ili takvo što - to mi je jedino i bitno, zato ja dobro iskoristim tu optičku varku, jel. Kad treba izaći na usmeni ili štogod.
Ali da, more bit da si u pravu, mislim gotovo sigurno jesi, samo eto, zna dobro doći.
A kad su djecu radili?ombia » wrote:Znaci prije su onda imali dvofazno spavanje? Dvokratno. Jebiga ono sto sam vidjela kako su zivjeli moji bake i djedovi i kako su mi pricali, legli bi i spavali. Ne bi bez centralnog i lampe bauljali po mraku i hladnoci. Djeca su cesto spavala s njima u sobi, culi bi ih da su budna.![]()
Nisu spavali, obavljali nesto pa spavali.
Ne. Koja tema? Nije da su samo dvije na forumu.Vozis li bicikl? Nesto te se spominje na drugoj temi.
Radili su u polju u pauzi. Iza hrpe sijena.
Noc je, ledeno, naradio se se ko konj fizicki svaki jebeni dan i nocu spavas na rate, u fazama? Ne znam bas.
Jedna je tema, biciklizam.
Dakle, misterija. Zašto se ljudi koji vole tri vrste hrane, od kojih je jedna pizza a druga krumpir, prijavljuju na kulinarske emisije?Leteća » wrote: Inače, ljudi koji imaju čitav popis hrane koju ne jedu mi strašno idu na živce. Kad ih vidim na "Večeri za 5" dođe mi da razbijem televizor.
Zato što se tramvaj ionako nema kamo žuriti. Ne može prestići tramvaj ispred sebe, kao što može autobus, tako da je jedino smisleno da staje na svakoj stanici i vozi svojom prosječnom brzinom od 13 km/h.kuki » wrote:Inspirirano ZET topikom. Zašto zetov tramvaj staje na svakoj stanici, makar nitko ne pozvonio i makar na stanici ne bilo nikoga, i onda neko kratko vrijeme stoji na stanici? Nije dovoljno spor sam po sebi?
Inače dobiješ kolonu tramvaja koja će napraviti čep na prvom semaforu.
Ja sam jednom popizdio na vozača autobusa. Frendica i ja se vraćamo odnekud. Noćni bus. Ukupno nas je u busu troje.kuki » wrote:Ja sam znala jednu što je umrla od šoka što autobus nije stao na stanici na kojoj se ona zamalo pa poseksavala sa svojim dečkom i nimalo nije izgledala kao da čeka autobus.
Možda se takvi onda žale.
Dođe moja stanica i ja ustanem ter stanem na vrata, ali još pričam s njom jer je prije stanice crveni semafor. Ali stojim na vratima. (Onda još nije bilo zujalice u svakom autobusu i jako su se rijetko koristile.)
Vozač prođe moju stanicu. I onda mi čitavo vrijeme do sljedeće stanice objašnjava da on meni može stati gdje god ja hoću i da to što sam ja ustao i stao na vrata njemu ni na koji način ne daje do znanja da želim izaći. Vjerojatno sam trebao podnijeti pisanu molbu, u triplikatu, s 20 kn državnih biljega.
Sljedeća kontrolorka u tramvaju koja mi se nacrtala doživjela je da joj kažem da imam kartu, ali ću joj je pokazati tek na sljedećoj stanici. Jer ako zetovci mogu jebati mene, mogu i ja njih.
U subotu u šest ujutro na praznoj cesti, nekako... sumnjam. Možda griješim.Lastan » wrote: Zato što se tramvaj ionako nema kamo žuriti. Ne može prestići tramvaj ispred sebe, kao što može autobus, tako da je jedino smisleno da staje na svakoj stanici i vozi svojom prosječnom brzinom od 13 km/h.
Ne zure jer ako preskoce stanice doci ce na sljedecu prerano. Ako mi pise da mi tramvaj ide u 06:50 ujutro, ne zelim da ode s moje stanice u 06:46Lastan » wrote: Zato što se tramvaj ionako nema kamo žuriti. Ne može prestići tramvaj ispred sebe, kao što može autobus, tako da je jedino smisleno da staje na svakoj stanici i vozi svojom prosječnom brzinom od 13 km/h.
Čini mi se da piše za sve kad idu a ako i ne piše točno vrijeme piše koliko svakih idu pa ono operacijom zbrajanja se dođe do toga kad ide 
Inače nisi li se ti prije koji dan se žalila što ti autobus ode za tri ili pet minuta prije
iako bi trebao čekati da ti dođeš od nekamo nekuda ?
Inače nisi li se ti prije koji dan se žalila što ti autobus ode za tri ili pet minuta prije
-
- Information
-