Maljala sam sama, ali da se primjetit da je amaterski rad, isto kao i za šivanje, našivanje i zašivanje gumba
Jednom sam popravila vešmašinu i tranzistor

(stari tip vešmašine, na programator, sad imam fancy uređaj koji javlja bliiip plink i ima displej - u to se ne bi pačala). Nisam uspjela popravit tranzistor kad se drugi put pokvario, ni peglu također

al pokušala sam. Bila sam dodavala neke dijelove u komp, sad imam laptop i ne diram ništa

Mogu zamijeniti žarulju

i srediti grlo, ako je neka manja stvar i promijeniti osigurače (one starinske okrugle), sad imam ove moderne četvrtaste, još mi nije trebalo da naučim.
Mogu probušit ivericu i zid (ne betonski)
Probala sam cijepat drva, al mi nije išlo, mogla bi da mi život ovisi o tome; mogu miješati cement na lopatu i cementirati nešto sitno - sumnjam da bi mogla npr. zacementirat tersu.
Sastavih fotelju i kauč (ok, kauč sam navela jer zvuči impersivno, u stvari je samo trebalo zašarafit nogice

)
Na autu znam promijeniti vodu za brisače, dodati antifriz, provjeriti i dodati ulje, zamijeniti žaruljice i gumu
Imam svoje šarafcigere, kombinirke, imbus ključ, francuski ključ i čekić. Što bi mi još dobro došlo u kući?
Joj da

revoltirana cijenom, htjela sam sama servisirati bojler. Plinski

Neki su sugerirali da ima i jednostavnijih načina da umrem mlada, a i ipak je plin u pitanju, pa sam odustala.