Drugi summit Nesvrstanih
Šime ima svoje recepte, ali ako ih ti i Zekoslawa ne znate, meni ih sigurno ne bi odao.ex anais » wrote:Upravo sam pojela jabuku. Da je riječ o svinji ovo bi imalo smisla. U ovce ne stavljaju jabuke?
Ja mislim da Šime ima sina negdje vaših godina.
Smije li se ovo pričati na forumu?
Ne znam ni ja Šimu, bogami. A ne mogu reći ni da sam omastila brk, Teo (Agatha).
Mislim, ponavljam, između janjetine i kruva i paštete radije bih se odlučila za ovo drugo, ali isto bih kušala jednu mrvicu buta ako nam Tea ostavi. Kapulica je fakultativna.
Mislim, ponavljam, između janjetine i kruva i paštete radije bih se odlučila za ovo drugo, ali isto bih kušala jednu mrvicu buta ako nam Tea ostavi. Kapulica je fakultativna.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
I ti više voliš odojka nego janjca?Zekoslawa » wrote:Ne znam ni ja Šimu, bogami. A ne mogu reći ni da sam omastila brk, Teo (Agatha).
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Imam plan da danas uspješno džabalebarim.
Na drugoj sam kavi i uspješno ga provodim.
Mnogo volim take planove, a još više dane.
Probat ću nagovorit zjenicu oka svoga da odemo u kino, gleda nam se Parada, al nije pod mus. Možemo i zajedno naveče ne radit ništa.
Na drugoj sam kavi i uspješno ga provodim.
Mnogo volim take planove, a još više dane.
Probat ću nagovorit zjenicu oka svoga da odemo u kino, gleda nam se Parada, al nije pod mus. Možemo i zajedno naveče ne radit ništa.
Ček, a zašto? Meni su baš smiješniZekoslawa » wrote:Odvratan smajlić.![]()
Ma jok, najvolim kruva i paštete.ElliQuinn » wrote: I ti više voliš odojka nego janjca?
Duša me boli kad vidim kako se od smajlića pravi sprdnja.nodens wrote:
Ček, a zašto? Meni su baš smiješni, k'o i oni retardirani u svim mogućim oblicima.
Taj bi mogo pratit Tomsona dok širi poruke mira i ljubavi.
Ma dajte, izgleda ko neki zadnji jado. Prvo, kako uopće može biti ovako ljut kad na miru pije kavu? Nema logike. Drugo, generalno mi ovaj ljuti ima malo seljavu facu. Izgleda mi nemoćno i frustrirano, nipošto ljutito, a s ovom kavom naprosto groteskno. Može li mi tkogod opisno? Evo, ja majke mi ne znam gdje bih ga iskoristila. 
Sve to stoji, ali najgori smajlić svih vremena mi je ovajZekoslawa » wrote:Ma dajte, izgleda ko neki zadnji jado. Prvo, kako uopće može biti ovako ljut kad na miru pije kavu? Nema logike. Drugo, generalno mi ovaj ljuti ima malo seljavu facu. Izgleda mi nemoćno i frustrirano, nipošto ljutito, a s ovom kavom naprosto groteskno. Može li mi tkogod opisno? Evo, ja majke mi ne znam gdje bih ga iskoristila.
Nek ima konkurenciju, majku mu.
Evo još jedan prijedlog - smajlić :gazda:

- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jes, jes, i to u tako finim terminima da smo mogli birat oćemo li prije il poslije utakmice.Tea Tree » wrote:
Nina, zar je parada još u kinima?
Al nećemo ić, ljubaf bi spavala.
Ali, Zeče! On i jest smiješan baš zato što nema logike.Zekoslawa » wrote:Ma dajte, izgleda ko neki zadnji jado. Prvo, kako uopće može biti ovako ljut kad na miru pije kavu? Nema logike. Drugo, generalno mi ovaj ljuti ima malo seljavu facu. Izgleda mi nemoćno i frustrirano, nipošto ljutito, a s ovom kavom naprosto groteskno. Može li mi tkogod opisno? Evo, ja majke mi ne znam gdje bih ga iskoristila.
Još mi se nije "potrošio", kad ga ugledam počnem se smijati. Apsurdan je skroz: otpije gutljaj kave i pojavi se bijesna faca iskeženih zuba, crvena u licu od bijesa. Bože!
Skoro da ga mogu čuti kako reži.
Imaj milosti i nemoj huškat protiv njega!
Meni je madkava super prije svega jer mi je mad smajlić ogavan i ne koristim ga nikad. Što mi je jako žao jer ima genijalnih mad smajlića i na drugim sam ih mjestima koristila često, i za zabavu i za ljutnju.Zekoslawa » wrote:Može li mi tkogod opisno? Evo, ja majke mi ne znam gdje bih ga iskoristila.
Madkava puno bolje funkcionira kao mad smajlić nego sami mad. Mad je, naprosto, sav ukurcu
Madkava je ljut i duhovit i sarkastičan istovremeno
Amen.Zekoslawa » wrote:Ma dajte, izgleda ko neki zadnji jado. Prvo, kako uopće može biti ovako ljut kad na miru pije kavu? Nema logike. Drugo, generalno mi ovaj ljuti ima malo seljavu facu. Izgleda mi nemoćno i frustrirano, nipošto ljutito, a s ovom kavom naprosto groteskno. Može li mi tkogod opisno? Evo, ja majke mi ne znam gdje bih ga iskoristila.
Sjajna definicija!BoDerek » wrote: Meni je madkava super prije svega jer mi je mad smajlić ogavan i ne koristim ga nikad. Što mi je jako žao jer ima genijalnih mad smajlića i na drugim sam ih mjestima koristila često, i za zabavu i za ljutnju.
Madkava puno bolje funkcionira kao mad smajlić nego sami mad. Mad je, naprosto, sav ukurcu
Madkava je ljut i duhovit i sarkastičan istovremenoBaš je čarmi.
-
- Information
-