judolino » wrote:E, seks ti je dobar za živce. Probaj, ako možeš.
Kad bi huligani imali prilike fukati, znatno bi im se prorijedio broj. Eto, seks je dobar i poželjan.
Mnogi huligani se inače jednako vole fukati koliko i mlatiti. A postoji i određeni sloj žena koji je slab na agresivne huligane; što misliš odakle toliko nasilja u obiteljima? Nego, jesi li gledao Clockwork Orange? Što misliš zašto je sex&violence tako lijepa kombinacija u filmovima? Pa zato što je seksualnost iz muške perspektive itekako prirodno agresivan čin; dakle, s jedne strane možda i može djelovati kao 'kompenzacija' (ispušeš agresivnost u seksu pa ne moraš na drugima) - ali može djelovati i kao katalizator daljnje agresivnosti.
BTW, evo ja sam totalno seksualno frustriran, ali uopće nemam dojam da sam živčaniji od tebe, u biti mi ti djeluješ mnogo živčanije.

A znaš i popizditi na stvari koje te se zapravo uopće ne tiču i trebao bi po svakoj logici biti mrtav hladan na njih.

Dakako, korelacija ne dokazuje uzročnost... ali to vrijedi u oba smjera onda, zar ne?
judolino » wrote:Pa ja volim kad se ljudi jebu jer su onda bolje volje. I onda je meni ugodnije u njihovom društvu.
Hitler i Staljin, primjerice, bili su slabi jebači žena pa su zato jebali cijele narode.
Bilo bi zgodno da tu i tamo probaš razmotriti i druge perspektive osim svoje vlastite, skučene. Kakve veze ima što je tebi ugodno? Ne vrti se svijet oko tebe, a ovo je opća tema, a ne tema 'moj odnos sa svijetom'.