Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 16:50

Meni je u svemu ovom samo žao što smo uvrijedili Mortišu.
Mortiša, oprosti nam, mi te volimo.:love:

Nek(v)arljiva.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Sep 2011, 16:54

kukuriku » wrote:Meni je u svemu ovom samo žao što smo uvrijedili Mortišu.
ma njoj samo malo treba pokazati perspektive ovog foruma, odmah ce se proprposit, vidit ces. :cice: :D
Lord Byron

Post 28 Sep 2011, 16:57

ex_anais » wrote:Jel to post scriptum što još nismo rekli (...) ili nada da će se uvjeti promijeniti?
Ajmo probati ovako. :)

Ljudi svoje rastanke "odrađuju" na razne načine. Ako ništa drugo, načitali smo se ljudi koji vape za "closureom".

Zašto, na primjer, ljudi pišu na "bezmudnom"? Nisu li i tamo jako česte rečenice koje su, nakon prekida, ostale neizrečene, a čovjek ih ima potrebu nekome negdje napisati ili izgovoriti? E, tako nekako: osim nepristajanja na milosrđe, imao sam potrebu napisati neke rečenice koje su se nakupile tijekom ovog vremena. Pazi, bitna razlika: ne "napisati njima" (tko god ti "oni" bili), nego samo napisati. Kao što je zekoslava napisala: što želim? Ništa. Simple as that.

Što je s povratkom, odlaskom, nečim? Prest... preiskusan :D sam da bih olako posezao za "nikad" - tko je taj koji može znati tko smo, što smo i kamo idemo? Ono što mogu reći je ono što sam rekao, čini mi se, prvog dana: ja ovdje piskaram napokon oslobođen onog osjećaja nelagode koji sam imao u svojim nedavnim piskaranjima - i razlog za to ni najmanje ne leži u tome što se ovdje okupila nekakva snobovska istomišljenička klika, nego zato što se ljudi trude slijediti "Lastanovo pravilo" o nebivanju seronjom. Druga ugoda boravka i piskaranja ovdje je u ogromnom potencijalu (pritom uopće ne govorim samo o forumaškom potencijalu) ljudi koji me ovdje okružuju: nerijetko sam i fasciniran i posramljen tim potencijalom.

I žao mi je što, kao u onim ljubavima koje se podrazumijevaju pa ih ljudi bedasto prestanu verbalizirati, nedovoljno često spomenem svoje divljenje i zahvalnost ovom bedastom dvojcu koji se tako naivno uputio u ovu avanturu, ne znajući, vjerujem, što ih sve čeka, i svima ostalima koji su podmetnuli leđa. Jbt, ovo sad već postaje "ozbiljan forum" - već me puca nostalgija za onih prvih par hektičnih i neobuzdanih dana :).

Eto. :)
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 17:14

Byrone, i tebe volimo.:love:

Moram li reći da me počinje prožimati veliki osjećaj ljubavi.
A časna pionirska, nisam ništa uzela. :cerek:
Nek(v)arljiva.
klonka

Post 28 Sep 2011, 17:15

kukuriku » wrote: Moram li reći da me počinje prožimati veliki osjećaj ljubavi.
A časna pionirska, nisam ništa uzela. :cerek:
Jesen je, pelud od gljiva je posvuda u zraku. :zubo:
gonj špadi
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 17:29

morticia je u pravu :)
nećete promijeniti ništa dok sam "ja" admin, zaista :)
klonka

Post 28 Sep 2011, 17:31

Pih, nećemo ni kad odeš. I daj si rasporedi više te zareze kako treba. Tvoja novopećena pismenost me bode u oći. :mama:
gonj špadi
Eks

Post 28 Sep 2011, 18:03

Lord Byron » wrote: Ajmo probati ovako. :)

Ljudi svoje rastanke "odrađuju" na razne načine. Ako ništa drugo, načitali smo se ljudi koji vape za "closureom".

Zašto, na primjer, ljudi pišu na "bezmudnom"? Nisu li i tamo jako česte rečenice koje su, nakon prekida, ostale neizrečene, a čovjek ih ima potrebu nekome negdje napisati ili izgovoriti? E, tako nekako: osim nepristajanja na milosrđe, imao sam potrebu napisati neke rečenice koje su se nakupile tijekom ovog vremena. Pazi, bitna razlika: ne "napisati njima" (tko god ti "oni" bili), nego samo napisati. Kao što je zekoslava napisala: što želim? Ništa. Simple as that.

....

Ovo je jako lijepo rečeno. :cerek:

Shvatila sam kod usporedbe s closureom. :zubo:
vrrrlet

Post 28 Sep 2011, 19:27

Lord Byron » wrote: Ajmo probati ovako.

Što je s povratkom, odlaskom, nečim? Prest... preiskusan sam da bih olako posezao za "nikad" - tko je taj koji može znati tko smo, što smo i kamo idemo? Ono što mogu reći je ono što sam rekao, čini mi se, prvog dana: ja ovdje piskaram napokon oslobođen onog osjećaja nelagode koji sam imao u svojim nedavnim piskaranjima - i razlog za to ni najmanje ne leži u tome što se ovdje okupila nekakva snobovska istomišljenička klika, nego zato što se ljudi trude slijediti "Lastanovo pravilo" o nebivanju seronjom. Druga ugoda boravka i piskaranja ovdje je u ogromnom potencijalu (pritom uopće ne govorim samo o forumaškom potencijalu) ljudi koji me ovdje okružuju: nerijetko sam i fasciniran i posramljen tim potencijalom.

I žao mi je što, kao u onim ljubavima koje se podrazumijevaju pa ih ljudi bedasto prestanu verbalizirati, nedovoljno često spomenem svoje divljenje i zahvalnost ovom bedastom dvojcu koji se tako naivno uputio u ovu avanturu, ne znajući, vjerujem, što ih sve čeka, i svima ostalima koji su podmetnuli leđa. Jbt, ovo sad već postaje "ozbiljan forum" - već me puca nostalgija za onih prvih par hektičnih i neobuzdanih dana :).

:cerek: :cerek: :cerek:
kukuriku wrote:Meni je u svemu ovom samo žao što smo uvrijedili Mortišu.
Kaj bi je ja sad uvrijedio, daj ne seri. :rolleyes: Ja je vređam cijelo vrijeme.
Serenità wrote:
:tuzni:

Bold - Vrle moj, nikad nisam mogla podnijeti tvoj futur. :crying:
De ti svrati ponovno na trkeljnje, temu o faksu, sve će ti bit jasno. :zubo:

Hm, ajmo logikom, "biti ćeš". Možeš biti sirota pa se obogatiti, ali ne možeš biti nelijepa pa se polijepiti. Ako si lijepa si i bogata, jer ljepota je kapital. Doduše, samo kod onih koji je žele i/li mogu platiti.

Dakle, ako si baš lijepa (ali ono, baš - govorimo o zahtjevnoj klijenteli), javi mi se, pa te možemo obogatiti u roku par mjeseci. Točnije, noći. Hrana i spavanje su ti gratis, piće uključeno, refundacija troškova za potrgano donje rublje, prijevoz, beneficirani radni staž, 3 x tjedno masaža, terasa, besplatna upotreba motokultivatora i bicikla.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 19:38

Ima skoro tri godine kako sam otiša s Indexa - možda čak i više, i još uvijek redovito čitam "svoje" stare topike, okupljališta di smo nekad išli i PiK, i skroz razumijem drugare koji čitaju i kljuckaju po Fhr-u i dalje - nije to baš samo tako, otperjat. Neki su tamo godine, žene, muževe i more riganja nakon pijanki ostavili. Ili našli, jel :zubo:
Ne da mi se više čitat tamo, osim ako na ovom topiku polinkate da je bilo nešto zanimljivo, ali da znam način kako obezglaviti ono tamo učmalo, močvarno i smrdljivo odlagalište od Moderatorskog i njegovih posljedica, bih. I otvorena sam za ideje - iz principa, i zato da sljedeća tura ljudi koji misle da smiju pisati na forumu (bogohulne li ideje?!?! svašta diskusantima pada na pamet! :mudri: ) ne najebe.

Što se obitavanja tamo tiče - nemam zašto, sve što sam imala ondje je sada tu, plus dodatni asseti tipa silajne, whereabout, elli, rosey i takdalje, koje ondje vjerojatno ne bih imala priliku upoznati malo bolje, s obzirom na to da sam tamo provodila vrijeme na svega tri pdf-a, od čega dva zato što je na njima moderatura bila podnošljiva, pa su se ljudi usuđivali pisati kako treba i biti i ljudi i forumaši.

Inače, kad već svi imaju svoje mišljenje, mislim da ste danas popodne svi skupa zapizdili bezveze i hvatali se za pizdarije. Na tren mi je došlo da iksam Stonogu s njegovim konstruktivističkim pamfletom, al mi je onda zvonio telefon, na svu sreću, pa sam nastavila radit i prestala se bavit glupim zamislima :zubo:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Melody

Post 28 Sep 2011, 20:38

Joo, meni ukinuli potpis na forum.hru :rofl:
Nisam vidjela da su to ikad prije učinili :misli:
Potpis se sastojao od dijela citata iz Flying Circusa i videa u kojem se biskup hrve sa profesorom ala Niče zbog postojanja Boga. I biskup pobijedi :ne zna:

Ev, vako je izgledao:

Do the punchline.
What punchline?
The punchline for this bit.
I don't know it. They didn't say anything about a punchline.
Oh! Oh well in that case I'll be saying goodbye then, sir... Goodbye then, sir.

I ovaj video:

EDIT: lažna uzbuna, eno ga opet :ne zna: :rofl:
JPK

Post 28 Sep 2011, 21:38

ZgSash » wrote:morticia je u pravu :)
nećete promijeniti ništa dok sam "ja" admin, zaista :)
Daj mi pičke, znam da imaš. :cerek:
Biti i mniti svemiropolisno
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 21:40

...i mortiša se otplavila i odboldala... :misli:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1640 times
Post 28 Sep 2011, 21:52

O jebemu. Najprije Ash, sad ona. Taj je položaj uklet. :D

Ljudi, nemojte tako naglo odlučivati, pobogu. Stanite. Prespavajte noć.
Potpisi su za budale.
tfiti

Post 28 Sep 2011, 21:59

ex_anais » wrote:
Ne vjerujem da trenutno na fhru postoji kritična masa forumaša kojoj bi ti proglasi koristili. Kad osjete potrebu za tako nečim vjerojatno će sami uraditi ono što smo mi uradili. A tad će ti proglasi već biti zatrpani u arhivi. Vidjela sam nastup nekog novog forumaša i strast kojom brani administraciju. Oni koji su svjesni situacije će razumijeti. Mislim da su skoro svi takvi već na ovom forumu. Ja razumijem ono što tamo pišete, to stoji, to je istina, ali nisam razumjela zašto pišete kad smo imali milijun takvih tema već i nije bilo koristi. Možda zato jer ja to vidim s njihove pozicije, uvjerena sam da neki od njih trenutno na moderatorskom ispisuju rečenice tipa "eto, i kad im popustiš opet im ne valja" samo daleko goreg tona.

Da su napravili smjenu admina onda bi itekako imalo smisla. Meni je sve ovo pucanj u prazno. Zato sam pitala o nadi. No ne vidim razloga da se oko toga prepiremo, uopće.

Strasti su se razbuktale u sekundi jer je bilo nerazumijevanja apropo tog pisanja na pžk. Neka piše tko želi, ali ako netko to ne razumije to više nije ista ona pozicija kao kad netko namjerno nije razumio u srži zbivanja dok smo još vjerovali da će se nešto promijeniti. Druga je stvar bila zahvaljivanje adminima onda, a druga je stvar kad netko sad ovdje kaže da ne vidi smisla u pisanju na pžk. Samo to sam htjela naglasiti.
tl;dr

Za one koji žele skraćenu verziju; na pravom smo putu da nađemo put. :usama:
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 21:59

Hekatonhir » wrote:O jebemu. Najprije Ash, sad ona. Taj je položaj uklet. :D

A ništa, jedino nam je preostalo da pozovemo ZgSasha! :zubo:
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 22:01

Hekatonhir » wrote:O jebemu. Najprije Ash, sad ona. Taj je položaj uklet. :D

Baš to.
Jutros kad sam ustala, sjetim se da me nešto jučer raspizdilo, a onda se sjetim i što.
I samo odmahivanje rukom.
Stvarno je u pravu Vasilisa Premudra kad kaže "spavaj, Vanjka, jutro je mudrije od večeri".
Valjda sam ja zato tupava, nisam jutarnji tip pa prespavam mudronosne sate. :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 22:01

Beta ženka » wrote:...i mortiša se otplavila i odboldala... :misli:
ko bog opet nešto testira :zubo:
ne stalkajte je, dobiće živčani slon, a onda šta će sa slonom i djetetom u premalom stanu?!?!
ko zna jel u zgradi smiju držat slonove :o
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 22:02

schmokljan » wrote:
A ništa, jedino nam je preostalo da pozovemo ZgSasha! :zubo:
:)
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 22:02

jevgenija » wrote: ko bog opet nešto testira :zubo:
ne stalkajte je, dobiće živčani slon, a onda šta će sa slonom i djetetom u premalom stanu?!?!
ko zna jel u zgradi smiju držat slonove :o
Ne stalkam, samo sam provjeravala jesmo li dobili jubilarnog stotog člana. :D
Pa mi upalo u oko.
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 22:03

Beta ženka » wrote: Ne stalkam, samo sam provjeravala jesmo li dobili jubilarnog stotog člana. :D
Stalkaš :D
Svi smo te vidli :D
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 22:05

ZgSash » wrote:
:)
jel ti sebe guglaš? :confused:
kak ti to uspije? Ono, uvijek post ili dva iza spomenuća? :misli:
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 22:06

jevgenija » wrote: Stalkaš :D
Svi smo te vidli :D
Vi indiskretni ne-stalkeri. :D
jevgenija » wrote: jel ti sebe guglaš? :confused:
Khm, khmtražilicakhm khm
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 22:08

jevgenija » wrote: jel ti sebe guglaš? :confused:

:troll:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Sep 2011, 22:09

ZgSash » wrote:

:troll:
U redu je, već smo shvatili da jesi. :)
Light up, as if you have a choice.