Da po živce liječniceZekoslawa » wrote: Jel to loše?![]()
Drugi summit Nesvrstanih
Onaj koji ćeš stavit ispod jastuka pa će zubić vila donest hrpu recepata i uputnica.ex anais » wrote:Koji zub? Na kraju ču ga sama izvadit.
... soory ali ne mogu si pomoć ...
Pa to je zato što je jako tvrd i čvrstex anais » wrote: Napisala sam ču.
Pa i nije neki, jad neki, samo ga treba poslat na zubna lovišta.Karl Jozef » wrote: Pa to je zato što je jako tvrd i čvrst, sigurno ne bi da je u pitanju mliječni zub.
Otvorit ćemo pdf za religiju pa onda na njemu do mile volje piši ovakve nebuloze.Karl Jozef » wrote:
Općenito odkršćivanje bi značilo u vjerskom smislu kao da pitaš: može li se kako odrodit, ono dođeš do mame i pitaš, mama jel bi se ja mogla odroditi. Što ja znam, možda se i može Benjamin Button je bio na tom putu.
Jer usporediti rođenje s krštenjem ne da je nebulozno, nego je i krajnje pokvareno.
Sasvim je logično da netko prislino kršten ne želi imati nikakvog posla s gadovima koji su mu to učinili prisilno i bez pitanja.
Na svu sreću ima nas sve više koji ne želimo imati nikakve veze s takvom silovateljskom crkvom.
Što ovi naši novi članovi vole topic o Vegeti, čudo jedno. Jel to gugl izbacuje prvo s trkeljanja ili ima neka fora. 
A super mi su i ovi s 0 postova što se pojave na tko je online. Valjda rezerve, što li. A i oni što odmah idu na Film su zanimljivi.
Idila.
A tako nas je puno da čak ne primjetimo.
A super mi su i ovi s 0 postova što se pojave na tko je online. Valjda rezerve, što li. A i oni što odmah idu na Film su zanimljivi.
Idila.
A tako nas je puno da čak ne primjetimo.
A eto, da sam inspirirana, sigurno bih mogla, inače mogu. Ovako mi je svejedno jel noć il dan.ex anais » wrote:Učiš?![]()
U ove sate. Blago ti se, ja nikad po noći ne mogu učit. Smanta mi se u glavi i niš od toga.
Nema Karla, možda je na ispaši.
Imam osjećaj da Tea zna nešto više. Nisam sigurna vrti li se ofca na avataru sama od sebe ili...
hljljlm, :vadi kost iz usta:
oćete od buta?
Edit: ma čekaj malo, to vi mene zajebavate, vas 2, jel' da?
Zna se da je najbolja janjetina u Hrvatskoj u Šime, a zna se i da je "U Šime" taman negdje na pola puta između vas dvije?
I ono, kao Tea, gdje je Karl? :fućkaju nedužno masnih ruku:
Jesam Agatha Christie, a?
oćete od buta?
Edit: ma čekaj malo, to vi mene zajebavate, vas 2, jel' da?
Zna se da je najbolja janjetina u Hrvatskoj u Šime, a zna se i da je "U Šime" taman negdje na pola puta između vas dvije?
I ono, kao Tea, gdje je Karl? :fućkaju nedužno masnih ruku:
Jesam Agatha Christie, a?
-
- Information
-