Drugi summit Nesvrstanih
Joj daj, on je roker.
A da mu vidite statuse. "Zahvaljujem svima prijateljima! Neki žele da ih spomenem , neki ne ! No, sami če se pronaći! Zbog Vas sam to što jesam sada! Hvala Vam, nikad neću zaboraviti što ste mi podarili u olujnim trenutcima ! Iako je oluja sad kraj mene, jedro mi je spušteno i čeka za napad prema suncu! HVALA Vam!"
Neki lik s fejsbuka.Zekoslawa » wrote:Jel bih trebala znati tko je taj?![]()
Recite mi da znam oću li se praviti da nisam guglala.
Ne jako.Karl Jozef » wrote: Što misliš bili bio jako kažnjen da ovo objavim na ŽUDu na topicu prezimenai pitam, može li to biti himna tog topica.
Stavi, samo se jednom živi, šta.
AhaTea Tree » wrote:Šuti, slušam jadikovke iz inostranstva i poskrivećke tu sad polako odgovaram.![]()
Zašto se nitko ne hvata za moj post a toliko ih je online.ex anais » wrote: Napravili smo od tebe pravog spamera!
Ma to su neki neozbiljni, nisu oni za taj topic. Šteta je jedino što moderatorice rano ustaju.Karl Jozef » wrote: Zašto se nitko ne hvata za moj post a toliko ih je online.
Pa toga se i bojim, da bi me još za mraka - mrak mogao progutatiex anais » wrote: Ma to su neki neozbiljni, nisu oni za taj topic. Šteta je jedino što moderatorice rano ustaju.
Zatrpaj ostale teme pa tu možda ne primijete. Imaš još pjesama?Karl Jozef » wrote: Pa toga se i bojim, da bi me još za mraka - mrak mogao progutati
Spamanje po fhr.
Odabereš temu, ukucaš u youtube i deri!
-
- Information
-