UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 12:00

Beta ženka » wrote: Ofkors, no vidim da je potrebno pojašnjenje:

Dakle: ja nisam x, x piše knjige, a ja samo pizdarije.
A ja pitam: jesi sigurna da od vas dvije samo ti pišeš pizdarije? (jer ona piše knjige, naglašeno kao suprotnost od onoga što ti radiš)
Jasnije?
Hvala.
Meni se sviđa Hotel Zagorje i ne smatram ga pizdarijom. Navodno joj je i zbirka poezije hvaljena, ali tu nemam stav jer poeziju ne ljubim niti čitam.
Ne znam je li mlada dama nakon spomenute knjige izdala kakovu knjigu s pizdarijama.:ne zna:

Nek(v)arljiva.
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 15:08

kukuriku » wrote:
Hvala.
Meni se sviđa Hotel Zagorje i ne smatram ga pizdarijom. Navodno joj je i zbirka poezije hvaljena, ali tu nemam stav jer poeziju ne ljubim niti čitam.
Ne znam je li mlada dama nakon spomenute knjige izdala kakovu knjigu s pizdarijama.:ne zna:
Ne znam za knjige jer ju nisam čitala, ali je izdala pizdariju od članka o svom posjetu Josipoviću. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Serenità

Post 28 Sep 2011, 15:16

Beta ženka » wrote:
Ne znam za knjige jer ju nisam čitala, ali je izdala pizdariju od članka o svom posjetu Josipoviću. :D
Zašto? Jer se nije pripremio i počeo je srati Svi smo mi jednako krivi?
Baš primjereno za ženu koja je u Domovinskom ratu ostala bez oca. :kava:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 15:39

Serenità » wrote:
Zašto? Jer se nije pripremio i počeo je srati Svi smo mi jednako krivi?
Baš primjereno za ženu koja je u Domovinskom ratu ostala bez oca. :kava:
A ti nisi čitala uvod u članak? :kava:
Ja znam neke ljude kojima su Srbi ubili nekog od najbližih, pa nemaju tikove na sâm spomen.

Men' je bilo zakon kak su joj i Josipović i Srbi na kraju bili krivi za kišu. :facepalm: :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Serenità

Post 28 Sep 2011, 16:01

Beta ženka » wrote: A ti nisi čitala uvod u članak? :kava:
Ja znam neke ljude kojima su Srbi ubili nekog od najbližih, pa nemaju tikove na sâm spomen.

Men' je bilo zakon kak su joj i Josipović i Srbi na kraju bili krivi za kišu. :facepalm: :zubo:
Nisam, istinabog, bio mi je prepričan na kavi, možda ću se tako diskreditirati, ali imam dojam da je postalo supermegacool pljucati po Domovinskom ratu i braniteljima, zato sam i reagirala na tvoj post.
Znam da sam na ljevičarskoj fronti, al briga me. :zubo:

Njezin izričaj me baš i ne zanima, smatram da koliko god bila patetična, to nema veze s Josipovićevim ponašanjem, minimum pristojnosti bi bio da se informiraš tko ti dolazi u posjet. A ne podastireš neke znakove suradnje sa srpskim državnim vrhom koji veze s vezom nemaju. Tako bi joj valjda trebalo biti lakše. :rolleyes:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 16:30

T@nja » wrote:Recite mi da ovaj ZgSash nije THE ZgSash???!!! :eek:
bože mi oprosti tako nečega :)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Sep 2011, 16:35

ZgSash » wrote:
bože mi oprosti tako nečega :)
Podsjećaš me na AnteNaša, znaš.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 16:40

Beta ženka » wrote:
Jedan od najboljih članaka ikad.
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 16:41

ElliQuinn » wrote: Podsjećaš me na AnteNaša, znaš.
tko je, zaboga, to? :)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Sep 2011, 16:42

schmokljan » wrote:
Jedan od najboljih članaka ikad.
ok, recimo da je tako, ali mene nesto drugo zanima ako nije preintimno.. :raspa: znas li je ti nekako..od negdje? :D
Beta ženka

Post 28 Sep 2011, 16:45

Serenità » wrote: Nisam, istinabog, bio mi je prepričan na kavi, možda ću se tako diskreditirati, ali imam dojam da je postalo supermegacool pljucati po Domovinskom ratu i braniteljima, zato sam i reagirala na tvoj post.
Znam da sam na ljevičarskoj fronti, al briga me. :zubo:

Njezin izričaj me baš i ne zanima, smatram da koliko god bila patetična, to nema veze s Josipovićevim ponašanjem, minimum pristojnosti bi bio da se informiraš tko ti dolazi u posjet. A ne podastireš neke znakove suradnje sa srpskim državnim vrhom koji veze s vezom nemaju. Tako bi joj valjda trebalo biti lakše. :rolleyes:
Meni je izgubila vjerodostojnost nakon nekih naoko nebitnih detalja koji jednostavno nisu istina (nemogućnost zvanja prijatelja kad je već izašla iz Ureda predsjednika gdje je signal mobitela ometen - istina je da se vani može normalno zvati - i još neke nelogičnosti, sad se ne mogu sjetiti, a bogami mi se ne čita ponovno - jednom je bilo dovoljno :kava:).
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Sep 2011, 16:52

ZgSash » wrote:
tko je, zaboga, to? :)
Forumaš. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Serenità

Post 28 Sep 2011, 16:57

Beta ženka » wrote: Meni je izgubila vjerodostojnost nakon nekih naoko nebitnih detalja koji jednostavno nisu istina (nemogućnost zvanja prijatelja kad je već izašla iz Ureda predsjednika gdje je signal mobitela ometen - istina je da se vani može normalno zvati - i još neke nelogičnosti, sad se ne mogu sjetiti, a bogami mi se ne čita ponovno - jednom je bilo dovoljno :kava:).
Ma dobro, neću ulaziti u to, svatko ima svoje viđenje, čisto me zanimalo hoćete li skočiti na me kao na bijelu vranu. :o
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 16:57

..a unda » wrote: ok, recimo da je tako, ali mene nesto drugo zanima ako nije preintimno.. :raspa: znas li je ti nekako..od negdje? :D
Ne, nisam ju u životu upoznao, niti imam namjeru. Autora sudim uvijek i jedino po djelu, nogometaša po igri, a forumaša po postovima.
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 16:59

ElliQuinn » wrote: Forumaš. :D
po čemu je posebno poznat i gdje piše? :)
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 17:01

schmokljan » wrote:
Ne, nisam ju u životu upoznao, niti imam namjeru. Autora sudim uvijek i jedino po djelu, nogometaša po igri, a forumaša po postovima.
dobro, dobro, samo sam pitao. :D ..je, je, smisna je cura. :D
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 17:11

Beta ženka » wrote:
Članak je baš zakon. I još je više zakon što ga je poslala Srbima. Hoću reć, srpskom portalu. Časopisu. Nečemu.
Nek(v)arljiva.
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 18:03

Završilo radno vrijeme i svi trkeljaši mukom zamukoše. :D
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 18:10

schmokljan » wrote:Završilo radno vrijeme i svi trkeljaši mukom zamukoše. :D
..pa nece radit valjda prekovremeno i jos nisu za to placeni. :ne zna:
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 18:21

Dakle tako - nekima je trkeljanje samo ubijanje vremena, a ne život sam - sram vas bilo!!! :Pop:
Vodena

Post 28 Sep 2011, 18:37

A ne, meni radni dan traje 24 sata....ovaj malo manje, moram nešto i prespavat. :misli:
Upravo završila ispod stepeništa....ajme svašta čovjek tamo navuče. :facepalm:
Silajn

Post 28 Sep 2011, 18:40

Stigao nam je pravi desničar :lux: :lux: Šmokljane, cut the act :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 19:06

Silajn » wrote:Stigao nam je pravi desničar :lux: :lux: Šmokljane, cut the act :zubo:
..ja bih to banao. u startu. :kokice:
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 19:07

E, šta ćemo poklonit stotom korisniku? :zubo:

Tjedan dana na Hobijima? Ili na Čitajmo? :D
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 19:10

Silajn » wrote:Stigao nam je pravi desničar :lux: :lux: Šmokljane, cut the act :zubo:
Jeee, prvi desničar na trkeljanju.

Hroboatose, svaka ti dala, ..a unda će ti poslati slike :)
  • Information