U pičku materinu.
Samo sam u prolazu.
U pičku materinu.
Nemoj ti tu mene, pa nu me kako sam fina na vorumu.Tea Tree » wrote: Aaaa, do toga je, kažeš.
Karl Jozef » wrote: Mah, tako nešto. Lakše je dobit građevinsku dozvolu na poljoprivrednom zemljištu nego postati trkeljaš.

Nisam ni ja primijetio.nina williams » wrote: Upravo sam skužila da nam smajlići stoje na dvijestranice. Jebate, a onog popa sam jednom tražila povećalom. I nisam ga našla. Eve ga sad 2x, nije beg cicija:
![]()
![]()
Aaaa upališ , reko bi Mujo.
Da. Od onih ljudi koji liježu rano i ustaju rano.Karl Jozef » wrote: Ti to želiš nešto poručiti ?
Onda si mogla staviti sliku neke zgodne tete u naočalamaex anais » wrote: Da. Od onih ljudi koji liježu rano i ustaju rano.
Pa nije ti to kasno, od 0 do 8 sati je OK vrijeme, dapače i od 2 do 10 je prikladno vrijeme za spavati.A legla sam u ponoć i po!![]()
To ti je reakcija na povećani radedit: Isuse, sanjala sam da kupujem u Konzuma. I to ono, rasipnički (ne gledam cijene).Definitivno sam pukla.
Zgodne tete ne uče.Karl Jozef » wrote: Onda si mogla staviti sliku neke zgodne tete u naočalama
Pa nije ti to kasno, od 0 do 8 sati je OK vrijeme, dapače i od 2 do 10 je prikladno vrijeme za spavati.
To ti je reakcija na povećani rad, tvoje tijelo i duša žude za rastrošnošću u ovom slučaju vremensku rastrošnost.
Konzum i bogata udaja.A glede Konzuma to je zato jer se hoćeš bogato udat
ex anais » wrote: Boli me zub. I glava. :za ninu:
nina williams » wrote:
![]()
![]()
Men svane čim ti temperature i zubobolje pomeneš.Čuvaj svoje bolesti kao zjenicu oka svoga.
![]()
Ovaaaaj, hm, kolko znam, oke te nisu bolile?

Onda bi bili plavi.Zekoslawa » wrote:Ajme majko, tko je projektirao ove smajliće... Izgledaju ko da su se najeli koloidnog srebra.

nina williams wrote:Ex, jel ti to njizi ručno farbaš?
A nu ih kako su rozni. Skoro pa ljumbičasti.![]()

Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests