Treba znati. I zaslužiti.
Drugi summit Nesvrstanih
To se poklapa s mojim planom ionako.Karl Jozef » wrote:E da, danas je početak korizme. Kažem to jer imam prijedlog za ex, umjesto odricanja predlažem da se primiš knjige
u sljedećih 40 dana.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mene su majke mojih bivših voljele. Gledano unatrag, mogu samo osvijestiti činjenicu da su bile oduševljene što sam im skinula brigu s vrata.Zekoslawa » wrote: Ma jok, dozreli smo i prezreli, pokati. Imale smo dovoljno godina da se zamrzimo, pa ne ide.Zar nisam vrijedna ni svekrvine mržnje?
Što je nova ofca Oliver?Tea Tree » wrote:Joooj, nikako da stignem iskazati oduševljenje novim identitetom, a posebno avatarom![]()
Oliver, Karl, kako god se zvao -!
HvalaTea Tree » wrote:Joooj, nikako da stignem iskazati oduševljenje novim identitetom, a posebno avatarom
Zaboravila si i Jozef, iako naravno ni jedno od ta tri imena nije moje pravoOliver, Karl, kako god se zvao -!
Aha, ali to je više tajnoblue » wrote: Što je nova ofca Oliver?
Jednom ofca, vazda ofca ...
Slika je ozbiljna, kako i želiš biti shvaćen. Onako, kao za osobnu.
Eh, sad, tri imena si nabrojao pa da ni jedno nije pravo? Pa koje uopće može onda biti pravo?Zaboravila si i Jozef, iako naravno ni jedno od ta tri imena nije moje pravo.
Nema toliko imena na svijetu.
Mačko
Ime je čini mi se malo do srednje popularno, relativno dugo, čini mi se našeg porijekla iako ima i strane inačiceTea Tree » wrote: Nema toliko imena na svijetu.![]()
Dali se smajlić stavlja prije ili poslije interpunkcijskog znaka
Daleko od toga da te nagovaram da napišeš svoje pravo ime na forumu, ali mi ništa ne pada na pamet.Karl Jozef » wrote: Ime je čini mi se malo do srednje popularno, relativno dugo, čini mi se našeg porijekla iako ima i strane inačice. Eto skoro sve sam rekao.
Nikad inspektora od mene.
Poslije. I kad već pitaš, nije dali nego je li, a u tvom pitanju ne bi bio ni je li nego bi pitao stavlja li se smajlić blablablaDali se smajlić stavlja prije ili poslije interpunkcijskog znaka?
A eto, to je sve što mogu datiTea Tree » wrote: Daleko od toga da te nagovaram da napišeš svoje pravo ime na forumu, ali mi ništa ne pada na pamet.
Nikad inspektora od mene.![]()
Poslije. I kad već pitaš, nije dali nego je li, a u tvom pitanju ne bi bio ni je li nego bi pitao stavlja li se smajlić blablabla
Pričekat ćemo nekog inspektora.Karl Jozef » wrote: A eto, to je sve što mogu dati.
Ma nemoj?!?
Znaš li ti kolika sam ja:

:ex anais:
eto ti sad više nema točka zareza niti velikih i malih slova
Ma nemoj?!?
Znaš li ti kolika sam ja:
:ex anais:
Oukey, :bit ce dobar:

Nisam ti ja grammar nazi, samo ti deri, bitno da te ljudi razumU :šibenik:Karl Jozef » wrote:gotovo je
imam ne jednog nego dva nepismena nicka
eto ti sad više nema točka zareza niti velikih i malih slova
Nisam ja iz Šibenika, samo hoću reći da tamo tako kažu.
Ma ne'š sad bit dobar, ajmo se tuć!![]()
Oukey, :bit ce dobar:
Kako nisi, kakoTea Tree » wrote: Nisam ti ja grammar nazi, samo ti deri, bitno da te ljudi razumU :šibenik:![]()
Al si profesorica hrvatskog ili tako neštoNisam ja iz Šibenika, samo hoću reći da tamo tako kažu.![]()
Previše sam ozlijeđenMa ne'š sad bit dobar, ajmo se tuć!
Pa ... ljubiš ga u oko a on mrda zjenicom.
Pa lijepo, nisam. Stara sam i debela hladovina sam.Karl Jozef » wrote: Kako nisi, kako.... idem pit, drogirat se i izlazit :rofk:, evo ni smajlić više ne mogu točno napisati.
Ni blizu.Al si profesorica hrvatskog ili tako nešto![]()
Jesi li bio na liječničkoj komisiji?Previše sam ozlijeđen
Trebao bi cijelom očnom jabučicom ili kako se to već zove.Karl Jozef » wrote: Pa ... ljubiš ga u oko a on mrda zjenicom.
A, krilom me šlata po guzici.
Mislim da je došlo do gluhog telefona.
Pa zabavljajmo se i daljeNi blizu.Samo sam se nadovezala kad si pitao gdje da staviš smajlića pa je postalo zabavno.
![]()
A bio sam jučer i bilo je malo problema s dizanjemPreviše sam ozlijeđen
Jesi li bio na liječničkoj komisiji?
Aha, zato ima i velike oči.Tea Tree » wrote: Trebao bi cijelom očnom jabučicom ili kako se to već zove.![]()
A drugim hladi.A, krilom me šlata po guzici.
Aaaa, ti bi da te nagovaram na alkohol i droze?Karl Jozef » wrote: Mislim da je došlo do gluhog telefona.
Dođi, dođi, daće teta bona.
Ne mogu, jebemu, moram ić sad. Ali to ne znači da ne možemo nastaviti oko 2. U noći, dakako.Pa zabavljajmo se i dalje![]()
Do tada će, valjda, doći i ex, nema je nešto.
Što su te pitali? Gospodine, pričate li pizdarije po internetu do kasno u noć? Otkrijte nam identitet vaših sugovornika. Nećemo im ništa. Kao ni vama, uostalom.A bio sam jučer i bilo je malo problema s dizanjem, nekih četri pet sati su provjeravali pustit me ili ne.
Pa pitala sam ga: dragi, zašto imaš tako velike oči? A, on je rekao: da te bolje poljubim.Karl Jozef » wrote: Aha, zato ima i velike oči.
Ma naravno, on mi je samo za ljetne avanture. Da ne moram kupiti klimu.A drugim hladi.
A i toTea Tree » wrote: Aaaa, ti bi da te nagovaram na alkohol i droze?Nema problema.
Dođi, dođi, daće teta bona.![]()
![]()
Naravno sutra se moram probuditi u 11 tako da ono, do 8 mogu ostati budanNe mogu, jebemu, moram ić sad. Ali to ne znači da ne možemo nastaviti oko 2. U noći, dakako.Do tada će, valjda, doći i ex, nema je nešto.
Mah, tako nešto. Lakše je dobit građevinsku dozvolu na poljoprivrednom zemljištu nego postati trkeljaš.Što su te pitali? Gospodine, pričate li pizdarije po internetu do kasno u noć? Otkrijte nam identitet vaših sugovornika. Nećemo im ništa. Kao ni vama, uostalom.
-
- Information
-