Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 28 Sep 2011, 15:03

Po mom mišljenju tamo se nije dogodilo ništa značajno, a to bacanje mrvica će ionako okrenuti u svoju korist "ništa im nije po volji, jel sad vidite da smo u pravu".
Izglasati povjerenje onakvom administratoru... ne znam, ja im ne bih bila u koži. Tu je nešto opako pogrešno.

Mislim da je suvišan ikakav pokušaj dijaloga i ikakav monolog na pžk-u. Pohvale su pogotovo suvišne. Jer tek onda kritika nije imala nikakvog smisla. Pohvala znači da idu u pravom smjeru. Jebiga, ne idu. Da su smijenili ZgSasha onda bi mogli govoriti o nekom suvislom početku. Uostalom, taj čovjek nije bahat od jučer jer koliko sam vidjela iz potpisa Beta Ženke on je slične verbalne proljeve imao i bitno ranije tako da ga nikakva privatna situacija ne može opravdati. Nisu ni poneki bahati moderatori od jučer, imali su vremena usvojiti gard.

Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:03

I meni je svejedno.
Ali pokazala sam što mislim o njihovom načinu rada odlaskom. :ne zna:
Više od toga teško da mogu učiniti. :ne zna:

Jer za jurišanje na vjetrenjače ja uistinu nemam vremena.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1640 times
Post 28 Sep 2011, 15:05

Morticia » wrote:I onda su odlučili poskidati te banove.
Što je ok, bez obzira na sve.
I po meni, sada otići tamo i otvoriti onakav topik je provociranje kavge, jbga.
Nazvat ćeš me cinikom, ali nije njima pamet došla u glavu nego se boje još većeg osipanja. Znaju oni gdje smo, i koliko nas je. I prpa ih je da će nas biti još više.

Da se razumijemo, slažem se s tobom. Ne treba ih dirati, mi ćemo dalje po svom. Jer doista vjerujem da je ovo tek kozmetika.
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:07

I ja vjerujem da je kozmetika, ali uistinu ne vjerujem da se forum sa 300 000 članova BOJI foruma koji ih broji niti 100. :rofl: :rofl:

Nije njima ovo prva "pobuna", ne brini.
Mogu si oni priuštiti i puno veći odlijev članova od ovog što smo im mi priuštili. :zubo:
I još se većina stalno vraća i raspravlja. :facepalm: :rofl:
Nismo se mi ni mrdnuli od tamo. :mig: :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
aisling

Post 28 Sep 2011, 15:08

Morticia » wrote:I meni je svejedno.
Ali pokazala sam što mislim o njihovom načinu rada odlaskom. :ne zna:
Više od toga teško da mogu učiniti. :ne zna:

Jer za jurišanje na vjetrenjače ja uistinu nemam vremena.
Niti te itko to tražio.

No samo zamisli kako bi tebi bilo da ti je netko prije 2 tjedna rekao što misli o tvom jurišanju na vjetrenjače. Samo to. Ako ti nemaš vremena i ako te ne zanima, to nije razlog da nekog ko ima vremena i koga to zanima i kome je stalo do toga uvjeravaš u nešto deseto i da ga maltene pomalo čak i omalovažavaš. To što ja ne razumijem zašto je nekoj ženi kraj svijeta kad joj pukne nokat nije dovoljno da joj idem govoriti kako od muhe radi slona, ako je njoj to zapravo slon.

I da ne ispadnem sad najveći slon na ovom topicu, ne Byrone, ne mislim da od muhe radiš slona i da ti je pukao nokat :rofl:
Happy Easter!
Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:09

:confused:

Ja nekoga OMALOVAŽAVAM????

Zato što mislim da je to istjerivanje maka na konac?

Isuse.
Stitch
Head Honcho
Post 28 Sep 2011, 15:09

Morticia » wrote:(...) I još se većina stalno vraća i raspravlja. :facepalm: :rofl:
Nismo se mi ni mrdnuli od tamo. :mig: :zubo:
Pa vraća se zato što je malo konstruktivnih. Ovo nije rezervni forum, jebo vas ja. Ovo nam je kuća. Prestanite chatati i donesite namještaj, odjeću i obuću. Uložite malo vremena i truda da ga uljepšamo.
Potpisi su za budale.
Eks

Post 28 Sep 2011, 15:10

Jel se vi neki još nadate da će se tamo stvari promijeniti? I nakon svega viđenog?
Mustique

Post 28 Sep 2011, 15:10

Morticia » wrote:I ja vjerujem da je kozmetika, ali uistinu ne vjerujem da se forum sa 300 000 članova BOJI foruma koji ih broji niti 100. :rofl: :rofl:

minus oni koji su svojevoljno odustali pisati

minus silni klonovi klonovskih klonova

minus hrpa registriranih sa nula postova

minus hrpa registriranih sa 2-3 ili 10-ak postova koji su neaktivni godinama

brojke su jedno, realnost nešto deseto.
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 15:11

Pročitala temu.

Ne mislim da Lord zameće kavgu. I mislim da su se trebali ispričati. A nisu. I to što su skinuli banove, a bez priopćenja koje objašnjava zašto su to učinili (ako objašnjenja ima, molim da me uputite), nije zadovoljavajuće.

Osobno me boli kita, meni je bilo dobro tamo dok ste vi bili tamo, dobro mi je i sad ovdje, ali načelno se slažem s Byronom.
Nek(v)arljiva.
Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:11

Hekatonhir » wrote:Pa vraća se zato što je malo konstruktivnih. Ovo nije rezervni forum, jebo vas ja. Ovo nam je kuća. Prestanite chatati i donesite namještaj, odjeću i obuću. Uložite malo vremena i truda da ga uljepšamo.
Nadam se da to ne govoriš meni. :o :mama:
aisling

Post 28 Sep 2011, 15:12

Morticia » wrote::confused:

Ja nekoga OMALOVAŽAVAM????

Zato što mislim da je to istjerivanje maka na konac?

Isuse.
Ponašaš se sada kao kiss me na gutanjima prije nego su zaključana, otprilike.
Happy Easter!
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 15:12

Morticia ti zvučiš poput ćuke koji je navikao da ga tuku, pa kad ga jednom neko pomiluje on zaboravlja sve prethodne batine.

I ne, nije provociranje kavge - ono tamo izgleda kao kad diktator udijeli opći oprost. A Lord Byron, koliko sam shvato, ne želi oprost nego smjenu diktature.

No, da se razumijemo, najblesavije mi je što su se tamo ljudi išli međusobno raspravljati, pa čak i pohvaljivati taj potez retardirane administracije forum.hr-a.

Skinuli parcijalu za PŽK, i to parcijalno, a ne svima, kako im je Silajn napomenula, a nemaju popis parcijala jer su ih dodijeljivali, pogotov jedan od administratora, kad bi malo popio, pa bi poslije i zaboravio kome i kad, ili bi se pravio da ne zna. I sad se takav potez pozdravlja. Stvarno su nam spustili kriterije.

Želim reći - nisu vrijedni spomena, a kamoli zahvala i međusobne rasprave, u koju sam se, evo, i ja uključio, što me posebno živcira.
Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:13

kukuriku » wrote:Pročitala temu.

Ne mislim da Lord zameće kavgu. I mislim da su se trebali ispričati. A nisu. I to što su skinuli banove, a bez priopćenja koje objašnjava zašto su to učinili (ako objašnjenja ima, molim da me uputite), nije zadovoljavajuće.

Osobno me boli kita, meni je bilo dobro tamo dok ste vi bili tamo, dobro mi je i sad ovdje, ali načelno se slažem s Byronom.
Slažem se da su se trebali ispričati.
Mnogima.

Ali ne vidim svrhe u otvaranju te teme, uistinu.

No dobro, valjda sam ja jedna od rijetkih koja je uistinu digla ruke od onog tamo mjesta. Valjda sam zato tako... Ravnodušna? :ne zna:
Lord Byron

Post 28 Sep 2011, 15:13

Morticia » wrote:Tada smo svi bili u afektu, svih su nas nosile emocije i ljutnja.
Opet isti problem k'o s masturbacijom :D.

Nismo svi bili u afektu, nošeni emocijama i ljutnjom. Ne gledam druge, ne procjenjujem druge, govorim isključivo o sebi (ne, nije strah od kartona za advokatiranje :D, nego upravo zato što se, svim objedama unatoč, ne redi ni o kakvoj klici snobova-istomišljenika): ne pristajem na tu "teoriju ekvidistance", po kojoj smo svi krivi (ne nužno jednako), pa ćemo sad ne znam što.

Nisam bio u afektu, nisam napisao ništa u afektu, uvredljivo, kažnjivo, bilo kako. Ne pristajem na to, takva me tvrdnja iskreno vrijeđa. Ako je cijena tog osjećaja proglašavanje cjepidlakom i/ili svadljivcem, to mi barem nije prvi put - samo, time se svrstavaš u klub ljudi s kojima ne bi željela biti u istom klubu :).

Ne tražim kavgu, samo se zahvaljujem na ukazanom milosrđu - ovo što je napravljeno ovako kako je napravljeno nije nikakvo "podvlačenje crte", nego elementarni čin milosrđa odozgo. Sve što sam zamolio je da me se ostavi na miru, u stanju kakvo je bilo prije - ni isprika, ni promjene, ni bilo što, a pogotovo ne milosrđe.
Eks

Post 28 Sep 2011, 15:14

aisling » wrote: Ponašaš se sada kao kiss me na gutanjima prije nego su zaključana, otprilike.
Nije baš tako. Jer više nismo tamo. Ili jesmo? Ja nakon svega ne gajim ni pet posto nade da će se išta promijeniti, išta bitno. Jer sam vidjela kako nas mnogi od njih gledaju i to mi je jako odvratno.
Ako smo tu na ovom forumu da ostanemo, čemu onda vođenje bitke s onima koji ne da nisu kadri shvatiti nego ih boli kurac? Ispada da ne možemo bez njih.
Stitch
Head Honcho

Morticia » wrote:
Nadam se da to ne govoriš meni. :o :mama:
Ne, ne govorim to tebi. :cerek:
Potpisi su za budale.
Morticia

aisling » wrote: Ponašaš se sada kao kiss me na gutanjima prije nego su zaključana, otprilike.
:confused: :confused:

Ok, kad odlučiš PRESTATI vrijeđati mogu nastaviti razgovarati s tobom.
Do tad- :w
aisling

Post 28 Sep 2011, 15:15

ex_anais » wrote:
Nije baš tako. Jer više nismo tamo. Ili jesmo? Ja nakon svega ne gajim ni pet posto nade da će se išta promijeniti, išta bitno. Jer sam vidjela kako nas mnogi od njih gledaju i to mi je jako odvratno.
Ako smo tu na ovom forumu da ostanemo, čemu onda vođenje bitke s onima koji ne da nisu kadri shvatiti nego ih boli kurac? Ispada da ne možemo bez njih.
Meni je sasvim svejedno gdje sam. Ne gledam zidove kuće, zaboli me za to, oš u RL oš ovdje.

U RL to prolazi tako da bez zidova olako ostajem, a u IRL tako me se ne shvaća :D
Happy Easter!
kukuriku

Post 28 Sep 2011, 15:17

ex_anais » wrote:
Ja mogu. :cheer:
Nek(v)arljiva.
aisling

Zašto te to vrijeđa? Nije mi cilj svađati se ni provocirati, no ako ne smijem reći kako vidim nečije ponašanje onda se stvarno nismo odmakli nikud i nigdje.
Happy Easter!
klonka

aisling » wrote:Sorry, ne znam bolje objasnit.
I dalje ne kužim zašto mi se ispričavaš. :zubo:

Vidim da ste ostatak u međuvremenu apsolvirali. Svi govorimo više manje isto - recepcija nekog čina ovisi o promatraču.

A što se krstarice i barčice tiče, moram priznati da mi se daleko više sviđa jedrenje nego plovidba na trajektu bez voznog reda. :cerek:
gonj špadi
Morticia

Post 28 Sep 2011, 15:18

Meni je uistinu ODVRATNO pozivati se na to da su neki od nas ovdje krv ispišali zadnjih deset dana da bi ovo mjesto učinili koliko toliko pristojnim, a da ispada da vama služi isključivo kao sklonište dok tamo ne prođe oluja.

Al' eto, pljunula sam to. Konačno.

Ako to ne razumijete meni je žao.
Eks

aisling » wrote: Meni je sasvim svejedno gdje sam. Ne gledam zidove kuće, zaboli me za to, oš u RL oš ovdje.

U RL to prolazi tako da bez zidova olako ostajem, a u IRL tako me se ne shvaća :D
Ne kužim. Nije riječ o zidovima nego o ljudima.
Stitch
Head Honcho

Hej, ljudi, stanite malo na loptu. Različiti smo, različito razmišljamo, to je normalno. Ne moramo se sad posvađati, pogotovo ne zbog gluposti. Ja mislim ovako, netko drugi onako. I okej, što sad?

Kako će tek biti kad se uhvatimo ozbiljnijih tema, iskopat ćemo iz vrta vile i poluautomatske grablje iz prvog punskog? Skulirajte se malo. :)
Potpisi su za budale.
  • Information