Radnički.com, Mladost.com, Omladinci.com, družejudomitisekunemo.com...judolino » wrote:A kaj velite na polet?
Novi naziv foruma
Daj, ono, pa neću se ići srediti prije nego dođem na forum. Hoću nešto gdje mogu doći bez šminke i maltezera, ne da me Modni mačak mrko gleda ispod cvikera.
Neloše, neloše. Možda malčice preslužbeno, ali kad bi se ljudi naviknuli, mislim da bi to bilo to. Meni se sviđa.Aristocat » wrote:Razgovori.hr ?
Skinheadsi, takav si!
- Nikolajevna
Manje službeno bi bilo ćakula.comChiro » wrote:
Neloše, neloše. Možda malčice preslužbeno, ali kad bi se ljudi naviknuli, mislim da bi to bilo to. Meni se sviđa.
doduše izraz je možda previše regionalan

Oni koji bi mogli takvo što upisati u gugle najčešće ni ne znaju da takva riječ postoji.Nikolajevna » wrote:Jel' to od ćasak?
Skinheadsi, takav si!
Meni je polet ZAKON.

Lijepo nas opisuje. Osim što baš i nismo omladina, al' ajde, k'o to mora znat.

Ozbiljno, baš mi se sviđa.
Taman je dovoljno nostalgičan i provokativan da privuče i crvene i crne, a sam Bog zna da nam ovih drugih nedostaje.
Lijepo nas opisuje. Osim što baš i nismo omladina, al' ajde, k'o to mora znat.
Taman je dovoljno nostalgičan i provokativan da privuče i crvene i crne, a sam Bog zna da nam ovih drugih nedostaje.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Nikolajevna
Iskreno, meni se sviđa samo Trkeljanje.com
Ali ako baš ne može ostati stari naziv, moj prijedlog je - Dokolica.com
Milan Polić za dokolicu kaže: "Na pojmovnoj i jezičnoj razini nije uvijek jasan odnos između slobodnog vremena, dokolice i besposlice, pa se često iako sasvim pogrešno poistovjećuju besposlica i dokolica. No, razlika je među njima velika. Doduše i jedna i druga neka su vrsta slobodnog vremena, ali dok je besposlica vrijeme u kojem je čovjek slobodan od posla ili rada kao prisilne djelatnosti, dokolica je naprotiv vrijeme u kojem je čovjek slobodan za neposredno djelatno ostvarenje, za igru, za stvaralaštvo. Pa ako je slobodno vrijeme zapravo vrijeme slobode, a najbolji su izraz slobode upravo igra i stvaralaštvo, onda je bit slobodnog vremena dosegnuta tek u dokolici i tek je dokolica pravo slobodno vrijeme, dok je to besposlica tek uvjetno."
Tako da, ajmo se pravit da je ovo dokolica a ne besposlica.
Ali ako baš ne može ostati stari naziv, moj prijedlog je - Dokolica.com
Milan Polić za dokolicu kaže: "Na pojmovnoj i jezičnoj razini nije uvijek jasan odnos između slobodnog vremena, dokolice i besposlice, pa se često iako sasvim pogrešno poistovjećuju besposlica i dokolica. No, razlika je među njima velika. Doduše i jedna i druga neka su vrsta slobodnog vremena, ali dok je besposlica vrijeme u kojem je čovjek slobodan od posla ili rada kao prisilne djelatnosti, dokolica je naprotiv vrijeme u kojem je čovjek slobodan za neposredno djelatno ostvarenje, za igru, za stvaralaštvo. Pa ako je slobodno vrijeme zapravo vrijeme slobode, a najbolji su izraz slobode upravo igra i stvaralaštvo, onda je bit slobodnog vremena dosegnuta tek u dokolici i tek je dokolica pravo slobodno vrijeme, dok je to besposlica tek uvjetno."
Tako da, ajmo se pravit da je ovo dokolica a ne besposlica.
non-stop.hr
Dokolica mi je najbolje dosad
I birtija mi je super.
Dokolica mi je najbolje dosad
I birtija mi je super.
Sviđam polet!Morticia » wrote:Meni je polet ZAKON.![]()
Lijepo nas opisuje. Osim što baš i nismo omladina, al' ajde, k'o to mora znat.![]()
![]()
Objedinjuje sve dosadašnje prijedloge - Pismenost-Okruglistol-Lokanje-Eruditi-Trkeljanje.
A podforumi mogu biti Praktična žena, Svijet, Mikijev zabavnik, Mladina, Erotika, Sirius...
I dokurca više s tim global announcementom - neka bude Dozvolite da vam se obratimo
Pa opičit neki retrofuturistički dizajn koji vuče na fallout i NSK.... s radnicima lijepo oblikovanih bicepsa i jedrim seljankama.
Desničari će nahrupiti da ruše judoslaviju i eto nam aktivnosti.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- schmokljan
istočnigrijeh.com
nevinost.com
dolinauzdaha.com
monolozi.com
vagininimonolozi.com
einreicheinvolkeinforum.com
nevinost.com
dolinauzdaha.com
monolozi.com
vagininimonolozi.com
einreicheinvolkeinforum.com
Pssst... to se radi suptilnije. :dontcryformeargentina:Morticia » wrote:Leteća, izvrši puč i oduzmi judolinu vlast, sviđa mi se kako razmišljaš!![]()
Stvarno, ako budemo slijepo pokušavali kopirati fhr propast ćemo dok si rek'o- polet.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1642 times
Hah, što god ja mislio o chatu, i koliko god bio nesklon takvom forumašenju (ne i takvim forumašima, ne treba to uvijek iznova pogrešno čitati, jer nikad nisam govorio na osobnoj razini, samo na sadržajnoj) - moram priznati da je Trkeljanje uvijek živo. Taj podforum funkcionira i u miru i u ratu. I to je dobro.ElliQuinn » wrote:Ili, s obzirom na posjećenost, nikadnikog.com. Usput bismo vjerojatno privukli i zagovornike celibata i djevičanske čistoće.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-