tja, fali nam vrlet, on je ljubitelj nogu.
Zvjezdana prašina i niske strasti
Meni su njene noge dobre. Modni stil baš i ne, ali rijetko koja hrvatska modna forumašica ili blogerica mi valja. Većinom su mi očaj.A.P. » wrote: Mislim da nitko ne svršava na njene noge zaista, bar nitko s kim ja komentiram Modu, ženska je poprilično neskladno građena i zaista se prosječno bezvezno oblači. Mislim da se tu radi o klasičnom uvlačenju u dupe, joj draga kak si super, joj i ti isto, pa si dijelimo komplimente. Blah.
I Kurkova mi ima loše listove, tj. nema ih, ali da, daleko najbolje od svega dosad viđenog.ex anais » wrote: Kurkova. Ova druga ima loše listove.
Ne volim te supermodel noge jer su mi premršave; pojam nogu mi imaju glumice i modeli iz kasnih osamdesetih i ranih devedesetih. Kim Basinger, recimo. Ili Cindy Crawford.
gonj špadi
pa rekla sam da jesu!
napisala sam da su dobre noge
meg ti je glupa!!! :xlux:
sve govorite kako annabel ima dobre noge, a to govorite ko da idete protiv mene 
ne, ja stvarno mislim da ono jesu dobro noge!
nisu mi preeeeduge, nema očajno debela kolina, butovi su joj deblji od gležnja i ima lip oblik nogu!
u yumine dobre noge me niko nikad neće uvjerit! ženska ima očajna kolina, ko prvo! ko drugo, ima premršave noge. ko treće but joj je širok koliko i gležanj! ono mi nema veze s dobrim nogama!
bolje mi ima milla u lošem izdanju gore

tanko tanko...pretanko!
ne, ja stvarno mislim da ono jesu dobro noge!
nisu mi preeeeduge, nema očajno debela kolina, butovi su joj deblji od gležnja i ima lip oblik nogu!
u yumine dobre noge me niko nikad neće uvjerit! ženska ima očajna kolina, ko prvo! ko drugo, ima premršave noge. ko treće but joj je širok koliko i gležanj! ono mi nema veze s dobrim nogama!
bolje mi ima milla u lošem izdanju gore
jebote, gledam video i samo čekam kad će joj se noge polomit!
tanko tanko...pretanko!
meg ti je glupa!!! :xlux:
I meni.
Ne znam, ja sam daleko od savršenosti, pa nisam toliko kritična, pa čak ni samokritična, više mi znači, osmijeh, lijepa riječ, otuširanost i zanimljiv modni izričaj, a ne koljena, listovi, nožni prsti, tjelesna građa, kile, votevr. Možda zaista imam niske kriterije.
Bili su to dani kad se jeo čips.

Ja dijelim žene na one koje nemaju pojma o ničem, previše vremena, na one pola/pola i na one koje se skoro u sve kuže i imaju bezbroj hobija. I premalo vremena.
A sad, kak sam u ovoj zadnjoj grupi, zaista mi nije bitno jel netko ima klade, štapiće.... Pa nećemo ju kuvat.
-
Almost Rosey
Kad bi se skupile sve slike s tema o obrvama, nogama, noktima i sise iz privatnih poruka, mogla bi se cijela edna solidna ženska sastavit 
Jel nije ova kraj auta Katie Holmes?
Jel nije ova kraj auta Katie Holmes?
Nensi mi ima najnoge.ElliQuinn » wrote: Uh, to su ona vremena u kojima su lijepe žene bile lijepe jer su bile jedre.
Sviđa mi se cijeli spot, nije pretenciozan, i žene su lijepe, i nije sve na izvolte,
i one su sve u džemperima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kod nensi mi jedino ide na živce što joj faca izgleda kao njen ćaća s perikom.Pješčana » wrote: Nensi mi ima najnoge.
Sviđa mi se cijeli spot, nije pretenciozan, i žene su lijepe, i nije sve na izvolte,
i one su sve u džemperima
samo što je njen ćaća bio faca, a ona djeluje ko guska.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
meni je sad možda malo neugodno nešto pitati, aliaryna » wrote: kod nensi mi jedino ide na živce što joj faca izgleda kao njen ćaća s perikom.
samo što je njen ćaća bio faca, a ona djeluje ko guska.
zar joj Frank nije bio muž?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
a ja si još mislim kak lijepa cura i sigurno ju je ovaj njen varao a ona pjeva These boots are made for walkin' a sigurno nije otišla ča od njega 
tatina kćer. ali se i njegova prva žena (s kojom je dobio nancy) zvala nancy. tako da postoji još jedna nancy sinatra - njena mama.
evo ti malo o njoj - o nancy kćeri.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Sinatra
s 54 se slikala gola za playboy.
a s tatom je zajedno pjevala onu 'somethin' stupid'.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
-
- Information
-