Ma jok, dozreli smo i prezreli, pokati. Imale smo dovoljno godina da se zamrzimo, pa ne ide.Karl Jozef » wrote: Onda vaša veza mora još malo dozrijevati. Svaki pošteni mladić kad misli ozbiljno prvo posvađa snahu i sveki. To je po onoj divide et impera.
Drugi summit Nesvrstanih
Ahaex anais » wrote: Iskustva sa ŽuD-a.![]()
Vlastita imena pišu se velikim slovom, bez obzira na vremensku prognozuŠto pravopis?
Nećeš pisati na Svekrvama.Zekoslawa » wrote: Ma jok, dozreli smo i prezreli, pokati. Imale smo dovoljno godina da se zamrzimo, pa ne ide.Zar nisam vrijedna ni svekrvine mržnje?
Ali uvijek možeš na Vjenčanjima.
DaZekoslawa » wrote: Ma jok, dozreli smo i prezreli, pokati. Imale smo dovoljno godina da se zamrzimo, pa ne ide.Zar nisam vrijedna ni svekrvine mržnje?
Oh, da, zapravo - nakon toga možda počnem na Svekrvama. Kad joj priopćim da ne želim 725 uzvanika i Jolu za mikrofonom.
Zlatna riječ- kompromis. 500 i Zečić je sasvim dovoljno.Zekoslawa » wrote: Oh, da, zapravo - nakon toga možda počnem na Svekrvama. Kad joj priopćim da ne želim 725 uzvanika i Jolu za mikrofonom.
ex anais » wrote:
Zlatna riječ- kompromis. 500 i Zečić je sasvim dovoljno.
250 i Maja Šuput. Posljednja ponuda.
Možda je bolje 250 i Thompson jer uz njega idu i njegovi kumovi, Mate i MiroZekoslawa » wrote: 250 i Maja Šuput. Posljednja ponuda.
Thompson ti može pjevat i hitove od Abbe nije problem.
Ako dođu oni, to znači da ja ne moram? Prihvaćam.Karl Jozef » wrote: Možda je bolje 250 i Thompson jer uz njega idu i njegovi kumovi, Mate i Miro
Ipak ću te čitati na Svekrvama.Zekoslawa » wrote: Ako dođu oni, to znači da ja ne moram? Prihvaćam.
Pa ništa se ne događa. Piše postove koji su vidljivi modovima, kad mu se odobri pet postova, piše normalno. Ako je bot ili ima nekog razloga da ga se banira, banira ga se; ako nema, pretrpi ovako ko naš Karlo i nastavlja dalje.ombia » wrote:Pa ne znam...nisam skuzila sta se s nickom dogadja prije nego mu se odobri ili dok mu se ne odbori pet postova.![]()
Inace svekrva te mozda i mrzi samo ti ne znas.Kasno sam ja saznala.
Meh, ono što ne znam, nije se dogodilo. Ne marim za to.
Šta da je pitam, pouči me.Karl Jozef » wrote: Evo eksperimentalno iskustvo, pa ne čitam ja bezveze ŽUD.
Mislim da ozbiljno trebaš porazgovarati sa svekrvom.
Ja? Svekrva je postala bivsa.Karl Jozef » wrote: Evo eksperimentalno iskustvo, pa ne čitam ja bezveze ŽUD.
Mislim da ozbiljno trebaš porazgovarati sa svekrvom.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A muka mi oprat prozore, a zavjese ne. I nemojte me sad još pitat zašto prozore perem jednom mjesečno.ombia » wrote:Prat zavjese jednom mjesecno?Toliko cesto ne bacam ni zavjesu za tusiranje u vesmasinu.
Ejha, đe ga nađe s teškim pitanjima na laganim topićima.ombia » wrote:Iako odlicno misterijazilijsko pitanje, zasto mokra zavjesa, mokra kosa lakse povuku miris/smrad?
Otopi se plin (smrad) u vodi, bolje neg se veže na suhu krutinu. A iako se nama čini da nam je zavjesa/kosa nakon sušenja suha...nije.
Odnosno, veće se količine plina mogu apsorbirat neg adsorbirat, u ovome slučaju. Ma sranje živo, jebo promjenu od jednog slova.
Jema još doprinosa, al to su još veće perverzije.
Pa otvoreno je kao što si i gore rekal pitaj što si tako grozno napravila da te ne može mrziti kao i svaka druga poštena svekrva.Zekoslawa » wrote: Šta da je pitam, pouči me.
Meh, znam šta će reći - zato što te uvijek mogu žicati cigaretu. I zato što nisam poštena svekrva.Karl Jozef » wrote: Pa otvoreno je kao što si i gore rekal pitaj što si tako grozno napravila da te ne može mrziti kao i svaka druga poštena svekrva.
EtoZekoslawa » wrote: Meh, znam šta će reći - zato što te uvijek mogu žicati cigaretu. I zato što nisam poštena svekrva.
Nadam se.Karl Jozef » wrote: Eto. Ma dobro je vjerujem da će se uskoro popraviti i početi se pravilno ponašati.
Ja sam se stvarno trudila, tako da ne vjerujem da je do mene. Ne kuham, ne čistim, slabo jedem, mrzim obiteljska okupljanja, studiram trivijalan fakultet... Moja je savjest čista.
Odlicno!nina williams » wrote:A muka mi oprat prozore, a zavjese ne. I nemojte me sad još pitat zašto prozore perem jednom mjesečno.Zato što kiša po njima pada.
Ejha, đe ga nađe s teškim pitanjima na laganim topićima.
Otopi se plin (smrad) u vodi, bolje neg se veže na suhu krutinu. A iako se nama čini da nam je zavjesa/kosa nakon sušenja suha...nije.Ne skroz.
Odnosno, veće se količine plina mogu apsorbirat neg adsorbirat, u ovome slučaju. Ma sranje živo, jebo promjenu od jednog slova.![]()
Jema još doprinosa, al to su još veće perverzije.
Inace ja i idem s mokrom kosom svakam, dobro zimi s polumokrom, znalo mi se i inja naloviti do posla.
Al taj jedan put, cimer nesto przio, ja samo popila vode u kuhinji i smrdila cijelu vecer s kosom.
Citam Odakle zna sapun sto je prljavstina?
Isuse fakat si neku normalnu ulovila.Zekoslawa » wrote: Meh, znam šta će reći - zato što te uvijek mogu žicati cigaretu. I zato što nisam poštena svekrva.
-
- Information
-