Što je vama romantika i što nije?
Meni su romantične stvari poput "daj pičke
Nažalost, znaju da sam toliko upućena u radnju laptopakuki » wrote:"Radi li ti sve na laptopu?"
Ne kužim, je li romantika onda čin ili?Potjeh » wrote:Romantika za mene je bilo koja stvar/riječ/radnja s kojom mi izjavi da me voli. Romantika mi je bilo koji podsjetnik zašto sam se zaljubio u nju.
Je, slažem se. Odmah ću nadodati i da očigledno ne mogu romantiku pojmiti kao ozbiljnu pojavu/fenomen/penis.Almost Rosey » wrote:P'štajaznam, kad mi kupi kartu za koncert koji sam spomenula. Ili se sjeti tog nekog eto datuma u mjescu pa nazove da "čestita" i onda giglamo. Ili kad mi nosi kofer do kolodvora. Ili kad pleše sa mnom usred dnevne sobe na muziku s laptopa. Ili kad bulji u mene ko čudak neki dok gledamo film![]()
Ali ne, nije mi to romantika. To mi je sve dražesno i lijepo i seksi i slatko i divno od njega, ali nije romantično
Potjeh » wrote:
Čin da. S tim da je spontani najljepši. Ono, kad ni ne shvaća ili razmišlja da ono što radi je romantično već je samo svoja i dovoljno je.
Trebalo bi zaključiti topic s ovim. Sve je rečeno.Vodena » wrote:Romantika je kad ti mijesiš kruh, a on mijesi sise.![]()
Onda fulaš i ne staviš sol, pa ju staviš naknadno, kruh u pečenju padne iz nekog čudnog razloga, a tada ručak bude sa starim kruhom, prefin, naravno.
Ne, to je Varljivo leto '68.Vodena » wrote:Romantika je kad ti mijesiš kruh, a on mijesi sise.![]()
Onda fulaš i ne staviš sol, pa ju staviš naknadno, kruh u pečenju padne iz nekog čudnog razloga, a tada ručak bude sa starim kruhom, prefin, naravno.
A koji bi to pogled bio?kukuriku » wrote:Romantičan je sve što je neočekivano i netraženo, a srcu drago. Telefonski poziv u gluvo doba noći da ti čuje glas, a nije čak ni pjan. Ma ko ga jebe, u redu je i ak JE pjan. Poruka na istrgnutom komadiću papira zataknuta za vrata, "Ja bio, ne našao.".
Neki glupi jadni cvijet iz zrinjevčeve gredice koji usput ubere. Kad baulja u tvojim veliki-plišani-zeko papučama i kuha kavu.Najromantičnije od svega, ipak, je kad te gleda THE pogledom.
Majko moja, što još sve nećemo čut'.Vodena » wrote:Romantika je kad ti mijesiš kruh, a on mijesi sise.![]()
Ovo je romantičnoVodena » wrote:Romantika je kad ti mijesiš kruh, a on mijesi sise.![]()
schmokljan » wrote:A inače, ako niste uočili, ovo nije tema o romantici, nego tema koja vas poziva da iskažete svoj prezir spram iste. Tako vam je to kad ste kul.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests