Neću maskirne.
Vojničke hlače
Pa kad ideš svekrvi skočiš prek Ivanića. A Jarunska cesta je jamačno kraj Jaruna, a u Zagrebu si često. Ako ti trebaju cargo hlače, ne nužno vojničke, ima po dućanima dost' toga. Meni su grozni oni veliki trgovački centri, ali sam se jednom prisilio otići i našao sam hlače.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
A što će to tebi? Lijepe žene trebaju nositi haljine i suknje.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nisam konzerva. Ali da, primjedba ima veze sa svjetonazorom. Mrzim žene koje nemaju dovoljno samopoštovanja da se brinu o sebi. Ona fotka koju je Morti zalijepila isprovocirana Schmokljanovom nespretnom primjedbom savršeno to ocrtava - zašto bih žalio ženu koja se toliko zapusti? Briga o sebi stvar je najobičnije inteligencije. Ako nije bolesna, nemam što žaliti tu spodobu. Neka radi na sebi, neka se lijepo obuče. Žene su divne, one su ukras svijeta.ElliQuinn » wrote: Konzervo.
A to vrijedi i za muškarce, da se odmah razumijemo. Žene trebaju biti ženstvene a muškarci muževni. Zadrigli pivski trbusi to nisu. Da sam žensko, takve bih prije zapovraćao nego se poševio s njima.
Potpisi su za budale.
ElliQuinn » wrote: Dobro ti stoji kad ne nosi ništa.
nego, može se i u hlačama biti ženstven, kajvamje
to šta sam ja uvijek u kikljama i pritom iznimno ženstvena, ne znači da neka cura u hlačama isto nije
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Au
Mortišo, a što baš vojničke? Ili si mislila na ovo što netko napisa, cargo?
Mortišo, a što baš vojničke? Ili si mislila na ovo što netko napisa, cargo?
- Stitch
- Head Honcho
To stoji. Ali onda treba obući nekakve uske traperice koje će lijepo istaknuti guzu, a ne maskirne vojne hlače. Totalni turnoff.Pješčana wrote:![]()
nego, može se i u hlačama biti ženstven, kajvamje![]()
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne slažem se. Lijepa guza lijepo strši i u maskirnim hlačama, noge jesu malo skrivene džepovima, ali lijepu je guzu teško natjerati da ne strši.Stitch » wrote:To stoji. Ali onda treba obući nekakve uske traperice koje će lijepo istaknuti guzu, a ne maskirne vojne hlače. Totalni turnoff.
-
Almost Rosey
Au i fejspalm išli Stiču.Morticia » wrote:Šta au?!![]()
Ma cargo, da.
Al' da su onako... Robusne i širokih nogavica.
S puno džepova, vezica, svega.
Imaš Manu negdje u blizini? Oni su znali imati takvih proljetno-ljetnih kolekcija
-
- Information
-