OliverZG » wrote: Pa možda, tko će me ozbiljno shvatiti s takvim nickom.
Super, nećeš ni osjetiti promjenu!
Oo!
Osjećam se kao nekakav posrednik
ex anais » wrote: Super, nećeš ni osjetiti promjenu!![]()
A ono
To je baš curičasti smajlić.OliverZG » wrote:
Ne, ja odustanem.Nego jel ti znaš kako dvadeset dana rada sažeti u šest dana rada ?
Još samo korak do Tehničkih. Možeš ti to.E da, sad sam i ja skriven ... baš se ufuravam u nick stalker sheep
Aha, otkazala zip funkcijaNe, ja odustanem.Nekad sam znala, ali starim. A navodno bi trebala postajati vrijednija s godinama.
Vidio sam google kaže da se ovca kaže ardi na baskijskom, jel to OK?Još samo korak do Tehničkih. Možeš ti to.
Samo sam viknuo :mic mic:
Ja to zbog ulaženja u ulogu novog nicka: stalker sheepTea Tree » wrote: Međutim, zajeb je taj da ja nisam skrivena.
Neću.
Mda, a turski koyun, zvuči tako nekako kozmopolitski.ex anais wrote:Kakav ardi, to zvuči pseće.![]()
Treba znati nosit ovcu, razumijem da nemaš hrabrosti.![]()
Eto, taman.OliverZG » wrote: Mislio sam uzeti Karl Jozef ali ispada da je u 19 stoljeću postojao teolog s tim imenom
Pa taman! Pravi nick!OliverZG » wrote:
Mislio sam uzeti Karl Jozef ali ispada da je u 19 stoljeću postojao teolog s tim imenom
Mah, ne može pričat, kaže da mora čekati da ga odobre ili tako neštoex anais » wrote:Karl Jozef je tu!
Isuse.OliverZG » wrote: Mah, ne može pričat, kaže da mora čekati da ga odobre ili tako neštoNe može se ni odlogirati, valjda će biti vječno logiran
![]()
Ne znam, budem ga pito ak' ga vidim.
ex anais » wrote:Koja glupost. Moj jednokratni klon je odmah mogao.
I di su sad ti moderatori. Nema ni Nine ni Zekoslawe, a noć je.OliverZG » wrote:ne
, kažu mu
"This message has been submitted successfully, but it will need to be approved by a moderator before it is publicly viewable. You will be notified when your post has been approved."
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests