Inače ja naranču jedem samo ako mi ju netko oguli
Smrdi mi ta kora za popizdit.
E tako i ja. Nkead prođe i mjesec dana da ne okusim voće.Morticia » wrote:Ja skoro uopće ne jedem voće.
Predosadno mi je.
Ako napravim neki šejk ili voćnu salatu, eventualno u kolačima- onda da, al' da bih uzela jabuku i ovako je pojela... Teško.
Tebi bi trebalo biti glupo uopće se zamarati time je li kora voća otrovana ili nije. Ionako se truješ cigaretama. Ti čak ne moraš pogledati lijevo i desno kad prelaziš cestu. :lastan:vrrrlet » wrote:Meni je uopće glupo jesti voće da bi se pomalo trovali korom.
Pa ja ni ne gledam lijevo i desno kad prelazim cestu. Ja gledam gore. Moj svijet su avioni, a ne kamioni.Nikolajevna » wrote:
Tebi bi trebalo biti glupo uopće se zamarati time je li kora voća otrovana ili nije. Ionako se truješ cigaretama. Ti čak ne moraš pogledati lijevo i desno kad prelaziš cestu. :lastan:
Jedem voće, svako jutro bananu. I ponekad jabuku ili krušku, ak' ih se sjetim ubrati. Nisu špricane, ali ih ipak operem zbog ptičje kake. Znate da te ptičurine svugdje seru.BoDerek wrote:Šta onda opće ne jedeš voće? Il ne jedeš koru?
Ne mogu si zamisliti dan bez voca i povrca, friskog. Za dorucak obicno neku vocku pride. Sad zimi znam samo nektarinki smlatiti par kila na tjedan. Ljeti zivim od voca, Maline, borovnice, jagode.Morticia » wrote:Ja skoro uopće ne jedem voće.
Predosadno mi je.
Ako napravim neki šejk ili voćnu salatu, eventualno u kolačima- onda da, al' da bih uzela jabuku i ovako je pojela... Teško.
ombia » wrote:
Ne mogu si zamisliti dan bez voca i povrca, friskog. Za dorucak obicno neku vocku pride. Sad zimi znam samo nektarinki smlatiti par kila na tjedan. Ljeti zivim od voca, Maline, borovnice, jagode.![]()
Ili lubenica pospricana necim finim alkoholnim pa tako citav dan.![]()
vrrrlet
Ak moram napraviti sok onda uzmem green star, od svega napravi sok, i od lista salate.karambol » wrote:
UUppsss! Pitanje je čime ih sjeckaš, u čemu miješaš, kroz što cijediš i slično....
Pa napisala sam ti kakav sokovnik imam, green star juicer, da pijem te zelene
Zavisi gdje ga kupujes, ne znam jel ima distrbutera za Hrvatsku.karambol » wrote:Btw, ja imam vitamix. Skup k'o vrag, a ne izgleda tako dobro k'o ovaj tvoj. Koliko košta ovaj tvoj vlakić-blender? Možda bi i dijete nešto kušalo da imam takav. Ovako samo kaže : "Bljak! Ima boju k'o drekec!"
Ja ti imam onaj obični ručni - peugeot. Odličan je.ombia » wrote:Cime meljete papar?
Neke preporuke?
Upravo trazim mlinac za papar, pa da biram po jos cemu osim boji i brandu.

Pa, mislim da neće...Ovaj na slici je 120 cm. Ogroman je i vrlo veliku pažnju izazivam kad s njim mašem iznad tanjura ili zdjela...ombia » wrote:Njega i gledam. Ovi elektricni su mi ruzni. S tim da je mlinac za sol obicna glupost.![]()
Jedino ak kupim manji, krace ce papar u njemu stajati i hlapiti ili?

Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests