Ja sam gluplja.
Drugi summit Nesvrstanih
Sumnjam, ovdje nije još sve zauzeto.Tea Tree » wrote:Sva sreća da netko koristi Ljudevita.![]()
Karl je bolje, svakako. Jesi siguran da nije zauzet taj nick?
Sve mi se čini izledno. Morat ćeš još nešto dodati, da ne bude broj.
Stojadin aa?ex anais wrote:
RatkajTea Tree » wrote: Aj ti rađe Karl, samo mu smisli neko prezime.
Možda ali ime mora biti pravo. Znam da misliš Čoban ili tako neštoex anais » wrote: A nešto u vezi ovce?
Ja sam se trebala dići u 8:30. Ali mi je ostavljeno na savjest.
@Olivere,
Ma nazovi se Škoro i bok.
Uvijek mi je drago kad se nađemo svi pametni. Great minds think da ne trebaju spavati više od sat vremena i da je superkul bauljati sutra cijeli dan.
Oliver, ja sam mislila da hoćeš novi imidž za f.hr.
A, kako ćeš tu sad mijenjati, kad smo već sve ispričali?
Trebali smo se otići tamo dogovoriti.
A, kako ćeš tu sad mijenjati, kad smo već sve ispričali?
Jebate, koliko ti sebe voliš.OliverZG » wrote: Možda ali ime mora biti pravo. Znam da misliš Čoban ili tako nešto.
Ja moram htio ne htio. Nema pravo na prigovor savjesti.ex anais » wrote: Ja sam se trebala dići u 8:30. Ali mi je ostavljeno na savjest.
Mislim da ne mogu Č,Ć i slični znakovi.@Olivere,
Ma nazovi se Škoro i bok.
umirem.Tea Tree » wrote: A, kako ćeš tu sad mijenjati, kad smo već sve ispričali?Trebali smo se otići tamo dogovoriti.

Ma zaboravit će ljudi.Tea Tree » wrote:Uvijek mi je drago kad se nađemo svi pametni. Great minds think da ne trebaju spavati više od sat vremena i da je superkul bauljati sutra cijeli dan.![]()
A, kako ćeš tu sad mijenjati, kad smo već sve ispričali?Trebali smo se otići tamo dogovoriti.
A sve ću ja to platit uskoro.OliverZG » wrote: Ja moram htio ne htio. Nema pravo na prigovor savjesti.
Mislim da ne mogu Č,Ć i slični znakovi.
Onda bez. Skoro kao uskoro, evo stižem. Po kartone.
Stalker Sheep pa to me pomalo i opisuje. Još ako dodam 69 bit ću pravi liberal
OliverZG » wrote: Stalker Sheep pa to me pomalo i opisuje. Još ako dodam 69 bit ću pravi liberal
Idi napravi!
Zajebavate se s Oliverom. Ne mogu sad otvoriti moram nabaviti neku email adresu.
Jutro je pametnije od večeri
Ajooj, same komplikacije. Ali, kužiš, trebaš to sada napraviti i novu email adresu, to ti je par min. Sve smo tu napisali i što ćeš ako ti ujutro dođe Polina i otme ovakav nick? 
Edit: jutro ti je već sada. 5 sati. Ako to nije jutro, onda ne znam što je.
A u ono vrijeme koje ćeš ti smatrati jutrom nećeš znati kako se zoveš.
Ni da imaš droza ne bi ti pomogle.
Edit: jutro ti je već sada. 5 sati. Ako to nije jutro, onda ne znam što je.
Mislim da su blokirali cijelu državu iz koje Polina dolaziTea Tree » wrote:Ajooj, same komplikacije. Ali, kužiš, trebaš to sada napraviti i novu email adresu, to ti je par min. Sve smo tu napisali i što ćeš ako ti ujutro dođe Polina i otme ovakav nick?
Ma zajebavate me s tim Stalker Sheep, sviđa mi se al' oću nešto normalno. Nešto s čim mogu izać u svijet.
A i to je istina.Edit: jutro ti je već sada. 5 sati. Ako to nije jutro, onda ne znam što je.
Nije sad traže broj telefona da se registriraš.ex anais » wrote:Mail začas napraviš. Idi na gmail, taj je najbrži.
Neee traže, nisu zadnji put. Dala bi ti ja adresu, ali sam je zaboravila i zaboravila sam zašto sam otvarala.OliverZG » wrote: Nije sad traže broj telefona da se registriraš.
Napravio, upravu si ne treba broj telefona.ex anais » wrote:The Sheep is talking to you: Čuj mali, jutro je. Pravi adresu! Oš neš bangladeš!
Prošli puta kad sam trebao neki email tražili su.
Al' neću nick. Ipak mora biti nešto pristojno.
Možda ex anai
-
- Information
-