Kako misliš moraš?ex anais » wrote: Ja moram imati. Gdje je Nina da krepa na ovo.![]()
Kako bi inače išla terorizirat doktora u vezi svinjske gripe.
Drugi summit Nesvrstanih
Pa često sam znala imati upale grla.OliverZG » wrote: Kako misliš moraš?
Evo ti jedan zabavan čovjek.
Pa dobro to, ali nije da te netko prisiljava.ex anais » wrote: Pa često sam znala imati upale grla.![]()
Ti to mene zahebavaš, iako Maja Malenica je OK - nije da si valjda to tiEvo ti jedan zabavan čovjek.
Iako odabir pjesama mu je
Božemesačuvaj da sam ja. Baš sam pomislila kako mora bit grozno imat tako blesavog čovjeka u rodu pa kad te netko gugla da mu prvi rezultat bude ta pjesmica.OliverZG » wrote: Pa dobro to, ali nije da te netko prisiljava.
Ti to mene zahebavaš, iako Maja Malenica je OK - nije da si valjda to ti
A to da, malo je bed ali ja se uvijek divim ljudima koji pod svojim imenom nešto javno pišu. Ja recimo nemam hrabrosti za to. Lakše je pod pseudonimom.ex anais » wrote: Božemesačuvaj da sam ja. Baš sam pomislila kako mora bit grozno imat tako blesavog čovjeka u rodu pa kad te netko gugla da mu prvi rezultat bude ta pjesmica.
Pa i nije, na isto ti dođe. Ovisi što pišeš.OliverZG » wrote: A to da, malo je bed ali ja se uvijek divim ljudima koji pod svojim imenom nešto javno pišu. Ja recimo nemam hrabrosti za to. Lakše je pod pseudonimom.
Ali nije ona to pisala, sirota.
Kak to misliš, ja promjenim nick i više nitko neće znat da sam zadrtex anais » wrote: Pa i nije, na isto ti dođe. Ovisi što pišeš.
Da nije, to joj je stric koji piše o njezinom ocu koji je umro prije četri godine i iz krasne rvacke je obiteljiAli nije ona to pisala, sirota.
Pa mislila sam da se referiraš na općenito pisanje, ne na forumu, pošto si rekao u kontekstu tog lika.OliverZG » wrote: Kak to misliš, ja promjenim nick i više nitko neće znat da sam zadrt(inače to namjeravam napravit)
Je, samo prosurfaj, divan čovjek.Da nije, to joj je stric koji piše o njezinom ocu koji je umro prije četri godine i iz krasne rvacke je obitelji
edit: I kako misliš neće znati? Pa svi bi se pitali gdje je nestao onaj zadrti oliver?
Vidio sam slike, nisam naletio na golog muškarca, svi su obučeni. Oš' reć da postoji slika golog sa vidljivim visuljkom.
A ne, onda ću bit liberaledit: I kako misliš neće znati? Pa svi bi se pitali gdje je nestao onaj zadrti oliver?![]()
Dakle, isto ti je.
Ne baš.OliverZG » wrote: Vidio sam slike, nisam naletio na golog muškarca, svi su obučeni. Oš' reć da postoji slika golog sa vidljivim visuljkom.
Užas.A ne, onda ću bit liberal, još smišljam nick. Što misliš o recimo Franjo ili Gojko
Predlažem Karmelo.
Kao što sam rekla, božji čovjek.
Uzima se u razmatranje, ali ja bi više da je nekako autokratski nadimak, taj mi je malo gay.
==
Mislim da je ovaj tip pisao po ŽUDu i dobio karton od stanovite moderatorice
Možda je onaj Kartuzo nešto ?Il po više il po zeru
blati cilu blogosferu
pa postove dok čarata
uvik će ti ta bahata
prostirati predrasude
u glavi joj misli lude.
OliverZG » wrote: Uzima se u razmatranje, ali ja bi više da je nekako autokratski nadimak, taj mi je malo gay.
==
Mislim da je ovaj tip pisao po ŽUDu i dobio karton od stanovite moderatorice
Možda je onaj Kartuzo nešto ?
Jozefin?
Ovo je već bolje
A to je previše hitlerski.OliverZG » wrote: Ovo je već bolje, možda samo Jozef?
Uostalom, rekao si da ne želiš biti zadrt s novim nickom.
Vidi ove kako viri.
Nije i sviđa mi se. Meni više zvuči mađarski.ex anais » wrote:
A to je previše hitlerski.![]()
Uostalom, rekao si da ne želiš biti zadrt s novim nickom.
Edit: dobro i ne baš
Jozefin je ljepše, otmjenije.OliverZG » wrote:
Nije i sviđa mi se. Meni više zvuči mađarski ili poljski.
Ali zvuči kao da sam nečiji a ne sam svoj. I riječ otmjeno u 21 stoljeću ima čudne konotacijeex anais » wrote: Jozefin je ljepše, otmjenije.
Mislim što bi pomislila da ti netko kaže ja sam otmjen mladić.
Uzelo bi se u obzir i to je otprilike takvo ime koje tražim samo ovo ne mogu jer znam nekoga tko koristi taj nick drugdje pa da ne bi ispalo da kradem identitet.Tea Tree » wrote: Oliver, može li Ljudevit?
Pao mi je na pamet Karl.
Tu si.Tea Tree » wrote:Evo je, ali jede jogurt pa ne može odmah pisati.I moram pročitati što ste nadrobili da znam kako ću se uključiti.
Oliver, može li Ljudevit?
Pa tko još pokazuje snagu otvoreno? Samo krkani. Jozefin je odlučno, osjeti to joz u imenu! To znači, moćan sam i to znam!OliverZG wrote: Ali zvuči kao da sam nečiji a ne sam svoj. I riječ otmjeno u 21 stoljeću ima čudne konotacijepraktično sinonim za tetkastno.
Mislim što bi pomislila da ti netko kaže ja sam otmjen mladić.
A ujedno to kaže na suptilan način.
Karlos.OliverZG wrote: Uzelo bi se u obzir i to je otprilike takvo ime koje tražim samo ovo ne mogu jer znam nekoga tko koristi taj nick drugdje pa da ne bi ispalo da kradem identitet.
Pao mi je na pamet Karl.
-
- Information
-