Neću. Nije mi prvi put.
Drugi summit Nesvrstanih
Pa kakva je to boja? Moje sve užasno isparavaju. Najgori mi je bio L'oreal, to je zlo od farbe koliko guši. A i uvijek me strah iznenadne alergije.Tea Tree » wrote: Neću. Nije mi prvi put.
Vidiš ovo je vjerski od tebe.
Pa one koji su umjereni u grijesima te malo peckaju. Pa ne daje recimo svećenik za svaki grijeh 100 Očenaša. Vrludanje je u čovjekovoj prirodi i zato je ograda tu jer da su ljudi savršeni ne bi bilo potrebno ikakvo pravilo ikada.Treba imati mjere. Mada, vjernici ne vole ni da je netko umjeren u tim grijesima.![]()
Nećemo no shvatila si što sam ja mislio reći. Liberal pod nužno uzima pravo na pobačaj, pravo na čim manje regulirano tržište u bilo kojem smislu (zdravstvo, školstvo, ...), uglavnom čini mi se prema svakom društvenom ustroju nameću nihilizam.Zaboravila sam nadodati ako ta sloboda ne ugrožava nekoga. A sad, ugroženosti su razne. Nekog može tobože ugrožavati i nečije pravo na pobačaj, ali nećemo o tome, pliz.
Dok ljevičari odnosno desničari čuvaju neki set vrijednosti za cijelo društvo. Desničarima će to recimo više biti obitelj dok će ljevičarima biti radnička prava, ... govorim ovo pojednostavljeno.
Recimo iz liberalizma u SADu proizlazi da se svatko posebno brine za svoje zdravstvo, jer se smatra da je to osobna sloboda kakvo će tko imati zdravstvo. Dok se mi europljani osjećamo slobodnima natjerati sve ljude da plaćaju zajedničko zdravstvo.
No lako za zdravstvo, tamo je to već pitanje konzervatizma, liberalizam v2.0 nosi promjene glede seksualnosti i sličnih čudnovatih koncepata poput eutanazije, iznajmljivanje utrobe, prodaja organa, ...
Schwarzkopf Palette Deluxe.ex anais » wrote:
Pa kakva je to boja? Moje sve užasno isparavaju. Najgori mi je bio L'oreal, to je zlo od farbe koliko guši. A i uvijek me strah iznenadne alergije.
L'oreal Excellence mi je bila najbolja farba, ali su se orijentirali samo na prirodne tonove i više nemaju crvenu.
Isparava u početku, kad je tek stisneš iz tube, ali s vremenom samo hlapi i nema nikakvih posljedica dugotrajnije držanje.
Ma nećemo više o ničem ... kasno je.ex anais » wrote: Olivere, nećemo ni o eutanaziji.
Nego oš' bit moderatorica a a? Štaš' moderirat?
Ma to ti se začas obavi i niš' ne boli. Što nije krasno da te svećenik zagnjuri u voduTea Tree » wrote:Ja nisam krštena, znaš, Oliver.
Općenito ja nemam ništa protiv drugih vjera ili nevjera u smislu osobnog opredjeljenja. Vjersko / nevjerske slobode su poslje prava na život, valjda najvažnije.
Odoh se pozabaviti svojom glavom, to je nemoralno da mi ovoliko farba stoji, bila krštena ili ne.![]()
Laku noć
Ti to ozbiljno? Kristla si se kasnije?
Pa ja sam navikao na ateiste koji moderiraju Religiju. Mislim da nikad nisam u drugim uvijetim ni pisao po istoj.ex anais » wrote: Religiju.
A što te tu toliko čudi?OliverZG » wrote: Ti to ozbiljno? Kristla si se kasnije?
Ne mnogo kasnije. Kako se uzme.
Nisam ja ateist.
Ne čudi me ništa ali mislio sam da me zezaš.
Nisam ni jaNisam ja ateist.
Ne zezam. To su ozbiljne stvari.OliverZG » wrote: Ne čudi me ništa ali mislio sam da me zezaš.
Ja sam kao predsjednik. Samo prije nego je pola države guglalo to.Nisam ni jaeto.
To je OK, ima jedna izjava kardinala Newmana u koju ja vjerujem za takve "slučajeve". Oš je čut?ex anais » wrote: Ja sam kao predsjednik. Samo prije nego je pola države guglalo to.
Pa reci.OliverZG » wrote: To je OK, ima jedna izjava kardinala Newmana u koju ja vjerujem za takve "slučajeve". Oš je čut?
"... nije Crkva ta koja ih sili na vjeru, već je vjera ta koja ih obvezuje da prihvate Crkve..."ex anais » wrote: Pa reci.
ja bih dodao kad tad, glavno prije kraja.
====
E da kad smo kod kraja. Želite li čuti koliko košto 20 dana kome ako imaš zdravstveno ali nemaš dopunsko?
A ne bih se ja složila. Ima vjernika koji su odbacili Crkvu i dalje vjeruju. Tko im može osporiti njihovu vjeru? Vjera je privatna stvar. Religija je drugo.OliverZG » wrote: "... nije Crkva ta koja ih sili na vjeru, već je vjera ta koja ih obvezuje da prihvate Crkve..."
ja bih dodao kad tad, glavno prije kraja.
====
E da kad smo kod kraja. Želite li čuti koliko košto 20 dana kome ako imaš zdravstveno ali nemaš dopunsko?
Koliko?
Vjeru u za tog nekoga "pravu" stvar da. Vjeru u nešto ne definirano da.ex anais » wrote: A ne bih se ja složila. Ima vjernika koji su odbacili Crkvu i dalje vjeruju. Tko im može osporiti njihovu vjeru?
S tim se i svećenici slažu.Vjera je privatna stvar. Religija je drugo.
80 000kn.Koliko?
Oni rade svoje ne pitaju imaš ili nemaš, mislim vjerojatno možeš reći da nemaš za nešto ali tko bi pametan rekao to za svoju sestru, mamu, ženu, ...ex anais » wrote: Đizs.A što ako nemaš? Isključe te? U nas?
Uglavnom to je informacija od neki dan. Od mamine prijateljice sestra je doživila moždani i bila 20 dana u komi i umrla. Uglavnom kaže 80 000 kuna je račun ali su joj smanjili nešto jer su donirali bubrege ostalo će platiti od prodaje njenih stvari. To je tu u Hrvatskoj.
Ja nemam. Skoro cijelu prošlu godinu nisam imao ni zdravstvenoex anais » wrote:Užas. Mislim, imam dopunsko, ali ono, brrrrrr. Baš za laku noć.
Ja moram imati. Gdje je Nina da krepa na ovo.OliverZG » wrote: Ja nemam. Skoro cijelu prošlu godinu nisam imao ni zdravstveno
Kako bi inače išla terorizirat doktora u vezi svinjske gripe.
-
- Information
-