Zašto baš tamo?
Što biste napravili kad tamo dođete?
Ja još nemam neku preciznu ideju, voljela bih čuti vaša razmišljanja.
Herp » wrote:Mislim, nemamo, dakako
Nemam ni ja. Išla bih svakamo i svekada.Ja još nemam neku preciznu ideju, voljela bih čuti vaša razmišljanja.
Nisam samo sigurna koliko bi i meni i tebi to bilo pametno. Pada mi sad na pamet određen broj situacija i trenutaka u koje bi mogle upasti ovako smotane.Nica » wrote:
Nemam ni ja. Išla bih svakamo i svekada.![]()
I u prošlost i u budućnost.
Možemo li ostati negdje ili se moramo vratiti?
Joj i ja do nekog trenutka kad me HTV nije prevario. Davno jednom u novinama ja pročitam na programu bit će Vremenoplov i mislim siex anais » wrote: Kao dijete sam bila opsjednuta vremeplovima.![]()
Ma nabijem ti sve to na pitončića veselog!Pješčana » wrote:ne nužno ovim redom. ali itinerar bi sadržavao:
1. razdoblje suživota neandertalaca i ljudi, da ja vidim kako je to išlo
2. htjela bih vidjeti Kartagu, Sumer, Babilon
3. rimske vile u provincijama
4. razdoblje kad su Heraklovi stupovi stajali , da prođem kroz njih
5. vozila bih se s Ilirima u njihovim gusarskim čamcima, i probala otet kakvu amforu s rimskih brodova
6. dolazak Avara na naše područje
7. dolazak Slavena
8. Konstantinopol![]()
prošla bih po onom Teodorinom dvoru, da vidim malo i naučim malo
9. Leonardo- popila par boca vina s njim, da ga malo čujem što on misli o nekim stvarima
nastavak slijedi
No, pitaj.
Nije, bila je neka emisija filmskih kritičara, bio je onaj neki likom poznatiji kritičar s naočalama, kockastije face. Ne mogu se sjetiti imena.
ti to menivremenoplov?
Ha, ha.dejzi » wrote:Da mogu, išla bih posjetit svaku gradnju dragih mi arhitektonskih čuda.
Ako već moram birat, imam nekoliko točaka koje su nepreskočive.
K američanskim Indijancima, u razdobolje od 14. do 17. stoljeća. Tu me najviše zanima vrijeme dolaska europskih nasilnika, rado bih ratovala na strani I. Što se mene tiče, mogla bih i ostat, ali bojim se da bi me poklalo u prvom lovu pa bolje da samo bacim oko.
Stari Egipat, tu bih skakala kroz dinastije, u odabranoj po dva-tri dana.
Hoću vidjeti kako to Anunnaki pomažu izgradit piramide.![]()
I zanima me jel Tutankamon bio zgodan.
I Aleksandrijska knjižnica u punom sjaju.
Skoknula bih u 1950. i neku, kad je Clint bio mlad i poseksala ga.![]()
Zanima me budućnost, ali ne moja i bliska. Skoknula bih nekih 100-200 godina unaprijed, da vidim jel svijet uopće postoji i ako da, kako izgleda.
Ja mislim da je gazda star, preko 30, pa se ne brinem.judolino » wrote: Ha, ha.
Sviđa ti se Istvud?
Sviđa ti se Li?
Nemoj se upoznati s gazdom, obeznanut ćeš se...
No dobro, i to kaj veliš; preko tridesete sve neki umorni starci kojima se ne diže... Đe si Ze, jebem te u prkno, oću adekvatan smajlić, čuješ? Jel ima kaki u pićku matetrnu ironćan?dejzi » wrote:
Ja mislim da je gazda star, preko 30, pa se ne brinem.
Sjetila sam se još nečeg, hoću gledat i majanski nogomet.
Gazda je pisac, blesačo!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests