Ja se počešljam samo ujutro, imam sreću što mi se kosa ne petlja. Ali, svejedno mi nije baš gušt ići kod frizera.Bios » wrote:I moje ima gomilu, gušt mi je kad je netko pere umjesto mene.I raščešljava. Koja je to tlaka svaka 3 dana.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Life is short. Smile while you still have teeth.
Ja bi isto trebala frizeru, kosa mi je izgubila formu, šiške prerasle, a i izrast je vidljiv.
Poše što ne volim izgubljeno vrijeme kod frizera. Jel bi mogla ja tamo doći sa laptalom?
mrzim čitat one časopise koje su svi dirali
E da, bili i danas u bolnici, nalazi dobri, piti antibiotike još deset dana, znači bolovanje još dva tjedna sigurno.
Najvažnije od svega što vidim da se stanje poboljšava, one se suše, ali jako polako, ne sve, neke su tek u početnom stadiju, svrbež je još prisutan, a temperature nema od jučer.
Bios
edit- krema od gaveza je super za poodmakle zagnojene koze
mrzim čitat one časopise koje su svi dirali
E da, bili i danas u bolnici, nalazi dobri, piti antibiotike još deset dana, znači bolovanje još dva tjedna sigurno.
Najvažnije od svega što vidim da se stanje poboljšava, one se suše, ali jako polako, ne sve, neke su tek u početnom stadiju, svrbež je još prisutan, a temperature nema od jučer.
Bios
edit- krema od gaveza je super za poodmakle zagnojene koze
Htjela sam još napisati anegdotu od subote. Poslijepodne, idemo iz bolnice i trebam kupiti dva sirupa, a ponavljam subota je. Ok, znam da centralna ljekarna u zgb radi, al mi nije usput, idemo starom cestom prema kući, nijedna od njih pet nije radila, u Dubravi ne radi ljekarna, išli u naselja, nigdje ne rade ljekarne, ne radi u Sesvetama, kad ono, u mom malom mjestu radi.

p.s. kad smo kod xluxanja, moram vam reć što sam dobila od tejsi!!! 
poklonila mi je xlux-a napravljenog od fimo mase! divan je!
ruke i kapa su na male male federe i mogu se micat pa se pari ko da xlux stvarno skače!
uslikat ću vam ga danas pa ćete vidit! 
imam pravog xlux-a

poklonila mi je xlux-a napravljenog od fimo mase! divan je!
imam pravog xlux-a
meg ti je glupa!!! :xlux:
Osim što imam upalu jebenog uha odličan. 
Imala sam prekokrasan vikend, vodili smo malu na dječji karneval (bila je maskirana u debelog bumbara
), a navečer ju je čuvala moja mama dok smo se mi oblijevali u gradu.
Spavali smo do podne, a izležavali se do tri i samo nastavili dalje s malom, kad smo došli kući (spavali smo u stanu moje mame jer je ona bubu čuvala kod nas).
Stvarno nam je trebao ovakav vikend nakon mjesec dana mrtvila i one šugave hladnoće, osjećam se preporođeno.

Imala sam prekokrasan vikend, vodili smo malu na dječji karneval (bila je maskirana u debelog bumbara
Spavali smo do podne, a izležavali se do tri i samo nastavili dalje s malom, kad smo došli kući (spavali smo u stanu moje mame jer je ona bubu čuvala kod nas).
Stvarno nam je trebao ovakav vikend nakon mjesec dana mrtvila i one šugave hladnoće, osjećam se preporođeno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
AdMulica » wrote:sunčan![]()
nadala sam se klasičnoj ponedjeljnoj kuknjaviMorticia wrote:Osim što imam upalu jebenog uha odličan.
Morti, krasan vikenad, zavidim
-
- Information
-