Drugi summit Nesvrstanih
Krasni ljudiex anais » wrote: Ne, nego ljude koji također žele djevicu i imaju zanimljiva viđenja ženskog roda.
Ne, Oliver nema RL.Tea Tree wrote:Ćao, Oliver! Gdje si ti? Jesi bio jučer negdje vani?![]()
Ma baš!
A, na kakva mjesta voliš izlaziti kad izlaziš?
Ozbiljan sam, eventualno s vremena na vrijeme kakva kućna druženja, roštilj, Thompsonov koncertTea Tree » wrote: Ma baš!Naravno da imaš, ali je moguće da se ne odvija baš svaki vikend.
A, na kakva mjesta voliš izlaziti kad izlaziš?
Ne sjećam se kad sam zadnji put izašao s namjerom da će to nešto biti izlazak.
Koliko ja razabirem ništa loše ne govori, a koliko sam pohvatao informacija o tebi mislim da i ti nisi izvan konkurencije.
Gotovo sam siguran da se slažeš s 90% njegovih izjava. Evo ajde reci od tih izvađenih izjava je onako totalno kriva i nespojiva s tvojim razmišljanjem.
OliverZG » wrote: Koliko ja razabirem ništa loše ne govori, a koliko sam pohvatao informacija o tebi mislim da i ti nisi izvan konkurencije.
Gotovo sam siguran da se slažeš s 90% njegovih izjava. Evo ajde reci od tih izvađenih izjava je onako totalno kriva i nespojiva s tvojim razmišljanjem.
Pa Thompsonu u zadnje vrijeme zabranjajuju koncerte.OliverZG » wrote: Ozbiljan sam, eventualno s vremena na vrijeme kakva kućna druženja, roštilj, Thompsonov koncerti tako to.
Ne sjećam se kad sam zadnji put izašao s namjerom da će to nešto biti izlazak.
A, da, onda valjda i ne ideš van.
Lažeš.
Tea Tree » wrote: Pa Thompsonu u zadnje vrijeme zabranjajuju koncerte.![]()
A, da, onda valjda i ne ideš van.![]()
Al' da bio sam na više njegovih koncerata. Imali što ljepše nego uz litru dvije vina tulit na trgu 'uza goru na izvoru .... '
Glede izlazak ne, stvarno mikro minimalno izlazim.
Lažeš.
A eto, tako je kako je.Tea Tree » wrote:To je baš neobično.Kad vidim da netko tako mlad ne izlazi, prva misao mi bude da ga treba izbaciti iz kuće i natrpati u njega ljutih droga i alkohola. :vrrrle:
Nisam čitao ništa osim tvojih izvadaka tako da ne znam, s druge strane najiskrenije kad na forumu pročitam riječ licemjerje ne znam što ona predstavlja.ex anais wrote: Onako, sve? Licemjerje u prvom redu.
Dali kod tebe to znači isto ono što i na HJP, dakle "prikrivanje svog karaktera, svoje prirode, lažno prikazivanje vrlina"
Izvatci su sami po sebi dovoljni. Netko tko tvrdi da je muško i umače gdje stigne, a istodobno za žene koje to rade govori da nisu dostojne da budu majke njegove djece je licemjer. Ono o zabijanju neću ni komentirati.
I o romantičaru koji tvrdi da dijeli drolje na veće i manje.
Ne znam uopće otkud ti zamisao da se slažem s ijednom tvrdnjom, a kad već guglaš, guglaj sarkazam.
Ne znam uopće otkud ti zamisao da se slažem s ijednom tvrdnjom, a kad već guglaš, guglaj sarkazam.
Ok ak je tako onda je. Usporedila si ga s nodensom a ja za nodensa mislim da je čestit i častan momakex anais » wrote:Izvatci su sami po sebi dovoljni. Netko tko tvrdi da je muško i umače gdje stigne, a istodobno za žene koje to rade govori da nisu dostojne da budu majke njegove djece je licemjer. Ono o zabijanju neću ni komentirati.
Što googlam?Ne znam uopće otkud ti zamisao da se slažem s ijednom tvrdnjom, a kad već guglaš, guglaj sarkazam.
Pa izvadila si opće tvrdnje. Pa drolje postoje veće i manje, ljudi nisu životinje, ne traži da žena bude djevica, "dopušta" joj tri četri muškarca prije braka, da muškarci obično zaziru od ozbiljnog vezivanja za djevojke koje su bile s puno muškaraca, ... kaj ja znam to su sve općenite izjave.
No, neću te dalje uzrujavati
Jel' se meni ili njemu smiješ? Stavio sam navodnike ako se tiče mene. A mogu i preformulirati - prihvatljivo mu je.
I meni je prihvatljivo da gospodin ode živjeti u šumu.OliverZG » wrote: Jel' se meni ili njemu smiješ? Stavio sam navodnike ako se tiče mene. A mogu i preformulirati - prihvatljivo mu je.
Ma što tako je kako je, k'o da je viša sila u pitanju.OliverZG » wrote: A eto, tako je kako je.
Kakvu muziku voliš?
-
- Information
-