Muška sigurna kuća
mogu li poslati đete na praznike kod vas?
Topic o gastronomiji. Lastan sigurno ima recepte.
Biti i mniti svemiropolisno
nije ocito!Morticia » wrote:Pa to je očito.
Ne znam, podijelit ćeš ih valjda. Al' da ćete još barem neko vrijeme dojiti, hoćete.
da, valjda. taj..valjda..znaci da ja sada imam vec najmanje jedno krdo macaka. ko ludi ljudi za uzet macku. valjda uzmu, pa im dosadi i onda je ostave kod mene, kao ono..ja volim zivotinje..dusevan sam.
..jebemti svabo majku, kako cu ja te pocet dresirat ako ih vidim..klik klak, gle, duga cijev..amo lolo..lezi, dizi se, lezi dizi se, puzi..os mi jos ostavljat macke oko kuce? os? amo jos malo puzat..blize lice podu, ma blize lice podu kad sam ti rekao, ajd..d..t..
Imas prekrasnu kucu.
Jos da ste se rijesili onih susjeda.....
Diapers & politicians should be changed often both for the same reason.
..dis is not maj bjutifl haus..:govorece glave:
kako to mislis? konacno ih se rijesit ili..?
ma ko ce ih se rijesit? mnoze se. pa odakle to vise izlazi, dolazi..?
Kako ih se rijesit?..a unda » wrote: ..dis is not maj bjutifl haus..:govorece glave:
kako to mislis? konacno ih se rijesit ili..?
ma ko ce ih se rijesit? mnoze se. pa odakle to vise izlazi, dolazi..?![]()
Sajko kiler.
I daj ne zajebavaj se, apdejtaj nas, kaj se dogadja? Ima li koji sijamski?
Diapers & politicians should be changed often both for the same reason.
..nije. nadam se da nece. dva macica u ovo doba je sasvim ok.ElliQuinn » wrote:Je li došlo još koje mače u međuvremenu?

..nema sijamskih, svi su dalamtineri. bijeli sa crnim aplikacijama. imaju i rodoslovnik, sve..T@nja » wrote:
Kako ih se rijesit?
Sajko kiler.![]()
I daj ne zajebavaj se, apdejtaj nas, kaj se dogadja? Ima li koji sijamski?
Hijao, undica, to smo ti, ja i Oni?
..ma ne zelim opce imat vise posla s ovom drzavom. idem na forume po njemackoj, italiji, austriji..Silajn » wrote:
Hijao, undica, to smo ti, ja i Oni?![]()
![]()
Jedva čekam doć doma
Sutra ću paničarit što ih nitko ne želi udomit.
sta? ko? pa ja sam materi od ove macke sta se sada omacuje, dripove davao, eej. pa veterinari vec kad me vide daju terapije koje trebaju ovim moji bicima, a meni daju dva zuta apurina, potapsaju me po ramenu, kao ono, sve je ok i kazu..ovo je za vas.T@nja » wrote:A ja mislila ti babica?!?!
jedan prijatelj vet kad nisam imao zdravstveno cak mi je napisao recept za antibiotike.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
..a unda, za tebe ću otvoriti temu na Hobijima "Pripovijedamo"...a unda » wrote: sta? ko? pa ja sam materi od ove macke sta se sada omacuje, dripove davao, eej. pa veterinari vec kad me vide daju terapije koje trebaju ovim moji bicima, a meni daju dva zuta apurina, potapsaju me po ramenu, kao ono, sve je ok i kazu..ovo je za vas.
jedan vet kad nisam imao zdravstveno cak mi je napisao recept za antibiotike.bio sam cini mi se..bernardinac.
cak mi je upisano na taj recept i ime vlasnika.
-
- Information
-