Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Nope, nisam dovoljno luda i svemir se nije urušio.

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Tupelo, : otkrivanje tople vode:
promjena vremena rastura masu ljudi.
jeis probala kakvu tableticu, ako više ne dojiš?
ni ja nisam dobro spavala, mene nije bolila glava, nego su se jajnici probudili, oba evoluiraju
promjena vremena rastura masu ljudi.
jeis probala kakvu tableticu, ako više ne dojiš?
ni ja nisam dobro spavala, mene nije bolila glava, nego su se jajnici probudili, oba evoluiraju
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne smijem ništa osim jebenog paracetamola od kojeg me ne prolazi ni bol od pucanja vrhova na kosi.
Inače nisam osjetljiva na promjene vremena, to je muževo područje budući da je on migreničar.
Glava me boli jako rijetko. Glupa glava.
Inače nisam osjetljiva na promjene vremena, to je muževo područje budući da je on migreničar.
Glava me boli jako rijetko. Glupa glava.
meni moja doktorica veli da ovo pomaže pri smanjenju glavobolje:
kava, ali ne biše od tri dnevno
voda
protezanje, zrak
crno vino
pa ti vidi.
sad je 15do10, do podneva možeš biti pijana i na kofeinu, ako se malo potrudiš
kava, ali ne biše od tri dnevno
voda
protezanje, zrak
crno vino
pa ti vidi.
sad je 15do10, do podneva možeš biti pijana i na kofeinu, ako se malo potrudiš
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Prvi izbor bi mi bilo crno vino.
Ne smijem.
Drugi bi mi bila kava.
Ne smijem.
Ostaju mi voda, zrak i protezanje.

Ne smijem.
Drugi bi mi bila kava.
Ne smijem.
Ostaju mi voda, zrak i protezanje.
dobrojutro
muž mi je regrutirao dijete kao partnera u igricama i ja sam na to djelomično vrlo ljuta, a djelomično rezignirano ljuta jer znam da su to igre novog doba na koje se ja nikad nisam zakačila
braem ne dalje od tetrisa
pa ne znam kako da se ponašam
muž mi je regrutirao dijete kao partnera u igricama i ja sam na to djelomično vrlo ljuta, a djelomično rezignirano ljuta jer znam da su to igre novog doba na koje se ja nikad nisam zakačila
Između čega se dvoumiš?baja » wrote:pa ne znam kako da se ponašam
ček, hoćeš reći da u subotu prijepodne imaš vremena za sebe i za forum?baja » wrote:dobrojutro![]()
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
ElliQuinn » wrote:Ako je spašeni kelj ipak nejestiv, naručiš pizzu. Učiniš isto i ako je jestiv, ipak govorimo o kelju.
Citirat ću ti ovo, jednom.
Potpisi su za budale.
nisam još niti došla do toga da imam samo dvije opcijeTupelo » wrote:
Između čega se dvoumiš?
problem je što sam ja generalno kontra igranja na kompjutoru, a pri tom bolno svjesna da je to standard današnjice
dodatno, muževi argumenti su da je i sam upznao kompjutor, pa i igrice, vrlo rano te da ga je to usmjerilo i u današnji profesionalni razvoj jer je te kocepte rano skužio
ne znam kako primiriti vlastiti animozitet i naći kompromis kojim ćemo svi biti zadovoljni
jer bajica je, naravno, u transu; ona u sobi, on u dnevnoj, na mreži... grade, napadaju jedno drugog...
s jedne strane on je može puno naučiti, kao što je i mene, a s druge nepovratno udaljiti od praktičnog svijeta od kojeg je i sam udaljen
ne, hoću reći da mi je pukao vajerles u kuhinji dok sam im spremala doručak i požurivala da ustanu kako bi stigli na kvartovski karneval, a teško im je ustati jer su sinoć blesili...Pješčana wrote:ček, hoćeš reći da u subotu prijepodne imaš vremena za sebe i za forum?:D
Jutro
Ma bajo, nek se igraju, to ti je tak s muževima, oni zapravo jedva dočekaju djecu da se mogu igrati s autićima, igricama
Tupelo, to ti je od ovog vremena, evo kod mene vani piči sunce
A kao od ponedjeljka bi opet trebao snijeg navodno. Ovo vrijeme je popizdilo 
Tupelo, to ti je od ovog vremena, evo kod mene vani piči sunce
Life is short. Smile while you still have teeth.
Bajo, ako je ona takva da se može udaljit od svijeta, napravila bi to i sama, samo malo kasnije. Ako nije, ovo će joj bit kao super usputna zabava i nešto što zajednički može radit s tatom, a poslije će barit dečke na račun toga.
Meni moji nisu uopće dali da se igram na kompu pa vidi me u što sam ispala, opet sam 24h uz njega. Očito nije bilo neke koristi od toga što su me bacali na cestu igrat se skrivača.
Samo što sad ne mogu igrat nikakve igrice jer sam pretrapava.
Jedino što treba je odredit vrijeme igranja, mora prvo napisat zadaće i tako to, ne smije zbog toga ić prekasno spavat i ne bi trebala više od dva sata u komadu visit na kompu. Ako se hoće igrat, nek se igra, al nek ne pretjeruje.
P.S. MDu nisu dali po danu bit na kompu pa je dijete prestalo spavat jer je do 6 ujutro obavljalo sve što je htjelo po danu + još i više.
Meni moji nisu uopće dali da se igram na kompu pa vidi me u što sam ispala, opet sam 24h uz njega. Očito nije bilo neke koristi od toga što su me bacali na cestu igrat se skrivača.
Samo što sad ne mogu igrat nikakve igrice jer sam pretrapava.
Jedino što treba je odredit vrijeme igranja, mora prvo napisat zadaće i tako to, ne smije zbog toga ić prekasno spavat i ne bi trebala više od dva sata u komadu visit na kompu. Ako se hoće igrat, nek se igra, al nek ne pretjeruje.
P.S. MDu nisu dali po danu bit na kompu pa je dijete prestalo spavat jer je do 6 ujutro obavljalo sve što je htjelo po danu + još i više.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
m.za » wrote: ..., ti odi prat prozore ili peć štrudel.
neću da budem švabo
ma, znaš ti o čemu pričam: ona sinoć ima onu luđačku iskru u očima - jooooš - ne da se otjerati od kompjutora... na toga sati prolaze k'o minute...
edit
Sašenka, hvala i tebi
edit, edit
dejzi, hvala i tebi
da, radi se upravo o ovme što si spomenula - kontrolirati vrijeme - u uvjetima je to alat u svakodnevnoj upotrebi svima, a pogotovu ljudima kojima je to i profesionalna strast kao mom mužu
pa malo jutjuba, malo gugla... i sad još igrice... koje nisu medo plus zeko

Samo da javim - još sam živa. 
Kelj je završio u školjci, imali smo krumpir salatu uz ribu.
Na kraju su bili zadovoljni šta nisam kuću zapalila, smrad se protezao do prizemlja.
Kelj je završio u školjci, imali smo krumpir salatu uz ribu.
Na kraju su bili zadovoljni šta nisam kuću zapalila, smrad se protezao do prizemlja.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
E moja bajo...
Vec vidim da me ceka ista sudbina i vec sad imamo rasprave o tome.
Naravno, njegovi argumenti su identicni onima tvog muza- i ja sam tako, pa sam to pretvorio u karijeru.

Mislim da ja necu biti tako popustljiva i blagonaklona.
Tim vise sto sam svojedobno i sama zagazila u taj virtualni svijet igrica i znam kako te to lako, lako pomete.
Vec vidim da me ceka ista sudbina i vec sad imamo rasprave o tome.
Naravno, njegovi argumenti su identicni onima tvog muza- i ja sam tako, pa sam to pretvorio u karijeru.
Mislim da ja necu biti tako popustljiva i blagonaklona.
Tim vise sto sam svojedobno i sama zagazila u taj virtualni svijet igrica i znam kako te to lako, lako pomete.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
E, a tebi smeta što je iskra došla zbog tatinih igrica (baja » wrote:
ma, znaš ti o čemu pričam: ona sinoć ima onu luđačku iskru u očima - jooooš - ne da se otjerati od kompjutora...
A kladim se da si tu iskru sad prvi put primijetila, koliko god ti to željela sigurno je nije bilo ono kad si joj ti pokazivala kako se hekla ili kiseli kupus
Opet zvučiš kao Luka Bebićna toga sati prolaze k'o minute...
A ovo Bajino je pitanje koje zahtijeva točan odgovor koji će omogućiti prolaz na nekakvom ispitu ili je dozvoljeno i lupetati (na gutanju)Morticia » wrote:Poprilicno sam uvjerena da se tu ne radi o nikakvoj suludoj ljubomori na bajicino i tatino vrijeme nego o cistoj i iskrenoj zabrinutosti.
Po meni, opravdanoj.
Baja oprosti, ako si pomislila da želim reći da si ti bolesno ljubomorna majka.
meni bi stvarno bilo bolje da odem odavde
edit2: što ne znači da će tako i biti, za vas koji ste se poveselili
Poše, Dejzi je spremna za majčinstvo.dejzi » wrote:Jedino što treba je odredit vrijeme igranja, mora prvo napisat zadaće i tako to, ne smije zbog toga ić prekasno spavat i ne bi trebala više od dva sata u komadu visit na kompu. Ako se hoće igrat, nek se igra, al nek ne pretjeruje.
Ovo se i meni čini kao optimalno rješenje.
Zabranama samo potenciramo glad za tim nečim.
Uostalom, ovo je i dobar način da se nauči dogovarati i pregovarati.
Nakon što napišeš zadaću možeš na kompu provesti toliko i toliko vremena.
Uči ih poštovanju dogovora i daje im nekakvu predodžbu prava i obaveza.
Opet, ponavljam, nemam pojma o djeci starijoj od 8 mjeseci.
Mislim, nije ni da sam stručnjak za onu do 8 mjeseci.
bolje nek radi vino od vode
dakle, ja sam u haljini. na poslu. mislim, ja sam ionako vječito u haljinama.
ali uvijek, uvijek se zaserem.
uzela sam si neki sendvič za ručak, i uspjela sam zasrati haljinu i majonezom, i kečapom!
ali, skužila sam da to tako mora biti.
idem otvoriti temu o tome
-
- Information
-