Klinci i Internet

O djeci, brigama i radostima roditeljstva
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 18 Feb 2012, 00:43

kuki » wrote:Ako Oliver napiše nešto smisleno, hoće netko bit ljubazan i kvotat? :D
Pa smisao je bio da se zgražaš nad dotičnim a svojevremeno si predložila sličnu metodu, ....

Jel' sam to ja opet na ignoreu? :rofl:

Eks

Post 18 Feb 2012, 01:02

OliverZG » wrote:
Jel' sam to ja opet na ignoreu? :rofl:
Erm, kako to misliš opet? :zubo:

Majko božja, ne mogu vjerovati da netko stvarno misli da je ok koristiti pištolj za išta, ama baš išta u odgoju.
Pitam se što bi bilo da cura, kao što rekoh, ZAISTA nešto NAPRAVI. Kako bi onda upotrijebio pištolj?
Uostalom, vidi se koliko uživa u cijelom performansu, lik je poremećen.
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:07

kuki » wrote:A ako ne pomaže razgovor, pomoć će pištolj. :rolleyes:
mogao je komp razbiti i skakati po njemu. ne vjerujem da s njom ne razgovara, nego općenito vjerujem da je razgovor 15-togodišnjaka i roditelja kao razgovor gluhog s gluhim, sukob interesa :cerek:

to što ste vi neki s 15 godina očito imali sjajan odnos s roditeljima, niste mislili da su oni glupi a vi pametni, i ne, nikako niste mislili da vas gnjave i ne razumiju, ma svaka vam čast
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:07

ex anais » wrote: Erm, kako to misliš opet? :zubo:
Svaki 15 dana me stavi na ignore :D

Majko božja, ne mogu vjerovati da netko stvarno misli da je ok koristiti pištolj za išta, ama baš išta u odgoju.
Pitam se što bi bilo da cura, kao što rekoh, ZAISTA nešto NAPRAVI. Kako bi onda upotrijebio pištolj?
Uostalom, vidi se koliko uživa u cijelom performansu, lik je poremećen.
I mislim da je ovo ključna riječ, to je bio performans koji je imao cilj i čini mi se dosta dobro struktuiran.

Problem vam je ovdje jedino kulturološki, naime čini mi se ne kužite da je u SADu oružje sasvim normalna stvar.
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:13

blaze » wrote: mogao je komp razbiti i skakati po njemu. ne vjerujem da s njom ne razgovara, nego općenito vjerujem da je razgovor 15-togodišnjaka i roditelja kao razgovor gluhog s gluhim, sukob interesa :cerek:
Htio sam prije nekog vremena kupiti HDD i prijatelj mi je donio jedan super jeftino ali da provjerim dali radi.

Uglavnom porjeklo mu je bilo sljedeće. Otac je kćeri kupio laptop jer je bila dobra učenica, a onda su se ocjene zbog vremena provedenog na facebooku jako pogoršale. Pokušavao je kako prijatelj kaže lijepo neko vrijeme ali igra baš toga, gluhog telefona. Onda je jedan dan došao nakon informacija, uzeo laptop, bacio ga svom snagom u pod i gazio po njemu.

Mala je kako kaže danas ponovno uredu učenica, ima novi komp i ponovno izvršava svoje obveze nakon što je dobila jasnu poruku.

Da HDD nije radio bem' ga glupog, da nije gazio po njemu možda bi i bio OK.
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:19

blaze » wrote:
to što ste vi neki s 15 godina očito imali sjajan odnos s roditeljima, niste mislili da su oni glupi a vi pametni, i ne, nikako niste mislili da vas gnjave i ne razumiju, ma svaka vam čast
Ja nisam. Ali da mi je otac uzeo pištolj mislim da bih zvala hitnu jer bih mislila da je totalno prolupao. :rofl:
A uništavanje stvari uistinu ponižava dijete. Ne mogu zamisliti koliko je to poniženje kad se tako nešto još stavi na net.
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:20

OliverZG » wrote: Otac je kćeri kupio laptop jer je bila dobra učenica, a onda su se ocjene zbog vremena provedenog na facebooku jako pogoršale. Pokušavao je kako prijatelj kaže lijepo neko vrijeme ali igra baš toga, gluhog telefona. Onda je jedan dan došao nakon informacija, uzeo laptop, bacio ga svom snagom u pod i gazio po njemu.

Mala je kako kaže danas ponovno uredu učenica, ima novi komp i ponovno izvršava svoje obveze nakon što je dobila jasnu poruku.
Ok, ovo bi možda meni trebalo. :misli: Ali ne s tim performansom, neka ga eutanazira.
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:24

ex anais » wrote: Ok, ovo bi možda meni trebalo. :misli: Ali ne s tim performansom, neka ga eutanazira.
Vjerojatno da :zubo:, performans je bitan, mislim da je ona žena samo rekla da će zaklat kokoš na pozornici to nije efektno kao kad je zapravo zaklala kokoš.

Iskreno, mislim da i meni ne bi bio štetan sličan performans u nekim trenucima života.
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:27

Mislim da znam osobu koja bi nam mogla pomoći. :ide dva kata iznad:

Ontopic: nehumano, nehumano. Image
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:28

ex anais » wrote: A uništavanje stvari uistinu ponižava dijete. Ne mogu zamisliti koliko je to poniženje kad se tako nešto još stavi na net.
i ona je ponizila roditelje na netu
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:28

blaze » wrote: i ona je ponizila roditelje na netu
Pa dupla osveta baš ne spada u odgoj. :ne zna:
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:29

ex anais » wrote:Mislim da znam osobu koja bi nam mogla pomoći. :ide dva kata iznad:
Nemoj mi editirat :zubo: to je Freud progovorio iz tebe :D
Tea Tree

Post 18 Feb 2012, 01:29

Jao, lika! :rofl: Koji ratar!

Ja ne bih nikad upucala laptop koji sam platila, baš je glup.

Nego, kad je on ovako glup, možda mu je i kćer povukla nešto na njega? :zubo: Pa ovakva dva mudrijaša pod istim krovom, a još su otac i kćer. To ne može nikako dobro završiti.

A, najbolji je na kraju, sav se napeo, afektira, cmokće, svađajući se sam sa sobom pred kamerom i usput se naslađuje kako će joj zapaprit i staviti to na FB. :rofl: Možda idu skupa u razred? :zubo:
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:30

Došla je, došla je! Image

Hoćeš nam pomoći? :trep:
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:36

ex anais » wrote:
Pa dupla osveta baš ne spada u odgoj. :ne zna:
kako bi ti to riješila? pročitaš gadarije o sebi na netu, s potpisom tvog 15-togodišnjaka?
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:38

blaze » wrote: kako bi ti to riješila? pročitaš gadarije o sebi na netu, s potpisom tvog 15-togodišnjaka?
Pa ako bi na razgovor kolutala očima uzela bih laptop na neko vrijeme, ali ga ne bih uništila. Ali nisam baš sigurna da ta njena frustracija je samo tako nastala. Mislim, petnaestogodišnjaci znaju svašta govoriti, ali nekako ne ispaljuju toliko tešku artiljeriju ako otprije nisu frustrirani roditeljima. Ako je pak iz čistog mira, oduzimanje laptopa dok se ne skulira bi bilo valjda dovoljno.
Tea Tree

Post 18 Feb 2012, 01:41

ex anais » wrote:
Pa ako bi na razgovor kolutala očima uzela bih laptop na neko vrijeme, ali ga ne bih uništila. Ali nisam baš sigurna da ta njena frustracija je samo tako nastala. Mislim, petnaestogodišnjaci znaju svašta govoriti, ali nekako ne ispaljuju toliko tešku artiljeriju ako otprije nisu frustrirani roditeljima. Ako je pak iz čistog mira, oduzimanje laptopa dok se ne skulira bi bilo valjda dovoljno.
A, ako ni to ne bi bilo dovoljno, pucanje u laptop bi još manje bilo dovoljno. :rofl:

Čuj, pucati u laptop! :facepalm: :rofl: Kakav američki idiot!
Nek' je on njoj rekao!
Tea Tree

Post 18 Feb 2012, 01:42

ex anais » wrote:Došla je, došla je! Image

Hoćeš nam pomoći? :trep:
Došla, a ne zna ni đe je pošla. :zvrko:

Image
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:44

Tea Tree » wrote: A, ako ni to ne bi bilo dovoljno, pucanje u laptop bi još manje bilo dovoljno. :rofl:

Nek' je on njoj rekao!
A cijeli uvod. :rofl: Dobro se nije na Bibliju zakleo da nikad više neta neće vidjeti dok je pod njegovim krovom. :E
Teksas ftw! :usama:
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:44

Tea Tree » wrote: A, ako ni to ne bi bilo dovoljno, pucanje u laptop bi još manje bilo dovoljno. :rofl:

Nek' je on njoj rekao!
Koliko ja shvaćam ideju odgoja ponekih ovdje, nisu smjeli vikati na nju, kazniti je, razbiti laptop, ... jedina dozvoljena metoda odgoja je 35 decibela u stavu mirno, dobro vjerojatno bi ovdje preporučili i nešto tiše tako da dijete napregne uši jer će nešto što mu je trenutno jako bitno čuti.
Eks

Post 18 Feb 2012, 01:45

OliverZG » wrote: Koliko ja shvaćam ideju odgoja ponekih ovdje, nisu smjeli vikati na nju, kazniti je, razbiti laptop, ... jedina dozvoljena metoda odgoja je 35 decibela u stavu mirno, dobro vjerojatno bi ovdje preporučili i nešto tiše tako da dijete napregne uši jer će nešto što mu je trenutno jako bitno čuti.
Olivere, mene užasno zanima što bi ti napravio. Ne zajebavam se, stvarno me na ovoj temi to jako zanima. Ne štedi na opisu. :cerek:
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:47

ex anais » wrote: Pa ako bi na razgovor kolutala očima
misliš da ne bi osjećala ni bijes, ni jutnju, ni tugu, ni razočaranost? ili to ne bi pokazala? kako bi počeo taj razgovor? rekla bi - to nije lijepo od tebe, ne smiješ to raditi? :zubo: ili bi pristup bio potpuno originalan, stvarno me zanima kakav
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:48

OliverZG » wrote: Koliko ja shvaćam ideju odgoja ponekih ovdje, nisu smjeli vikati na nju, kazniti je, razbiti laptop, ... jedina dozvoljena metoda odgoja je 35 decibela u stavu mirno, dobro vjerojatno bi ovdje preporučili i nešto tiše tako da dijete napregne uši jer će nešto što mu je trenutno jako bitno čuti.
:rofl:
Karlinjo

Post 18 Feb 2012, 01:49

ex anais » wrote: Olivere, mene užasno zanima što bi ti napravio. Ne zajebavam se, stvarno me na ovoj temi to jako zanima. Ne štedi na opisu. :cerek:
Ja bi joj vjerojatno u sličnom tonu odgovorio na Facebooku i objavio njene slike sa dudom ili u vesti koju joj je isplela baba, ter joj isključio internet na neko vrijeme jer piše gluposti, laptop joj ne bi uzeo ali bi joj stavio nekakav virus koji izbacuje hrpu prozora i slično i ne bih ga bio voljan popraviti.

Eto, jel prestrašno :D
blaze

Post 18 Feb 2012, 01:50

OliverZG » wrote: Ja bi joj vjerojatno u sličnom tonu odgovorio na Facebooku i objavio njene slike sa dudom ili u vesti koju joj je isplela baba, ter joj isključio internet na neko vrijeme jer piše gluposti, laptop joj ne bi uzeo ali bi joj stavio nekakav virus koji izbacuje hrpu prozora i slično i ne bih ga bio voljan popraviti.

Eto, jel prestrašno :D
:lol:
  • Information