Lajv trolanje tijekom nogometnih utakmica

Svi smo mi izbornici
MightyMe

Post 06 Feb 2012, 23:40

Srbi sutra igraju s Rusima. Nadam se da ćemo ih izbjeć.

Chiro

Post 06 Feb 2012, 23:55

MightyMe » wrote:Srbi sutra igraju s Rusima. Nadam se da ćemo ih izbjeć.
Zbog toga jer su jači ili radi sranja? Nisam upućen baš, ovo mi je prva utakmica ovog prvenstva koju sam pogledao. Iskreno, nemam pojma niti jesmo li mi dobri ili je ovo polufinale plod domaćinstva. :zubo:
Skinheadsi, takav si!
MightyMe

Post 07 Feb 2012, 00:13

Zbog sranja. Ni ja se nisam baš nagledao utakmica, ovo mi je bila druga :D
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 15 Feb 2012, 20:23

Mode, jedni su moji juče već dobili. Nije bilo baš nešto spektakularno, al bodovi su tu.
Nadam se daš me morat banat od vlastite raspižđenosti nakon večerašnje utakmice.
:W
Chiro

Post 15 Feb 2012, 21:33

Strašno nešto. Ko kadeti Raštana, jebote.
Skinheadsi, takav si!
Chiro

Post 15 Feb 2012, 22:24

Dobro, šta sad, ne moš ni svake godine igrat četvrtfinale LP.

Ah, i penal. Kul.
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 22:50

Kak ja ne volim Milan. I kako ono nije bio penal. Glumac. :facepalm:
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 15 Feb 2012, 22:56

A bio je, jebi ga, Đuru je malo priprost dečko, šta će. To čak nije ni bitno, jer je realan rezultat trebao biti cca 8-2. :nina:
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:01

Jesi li čitao možda Hornbyevu Nogometnu groznicu di Nick (big Arsenal fan) objašnjava da su navijači Arsenala samo okorjeli mazohisti. :raspa:
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 15 Feb 2012, 23:28

Nisam pročitao :brukica:, samo sam film pogledao. Višviš, dobro si me sjetila. To bi mogo skinit, pa kad porješavam akademske obveze, pročitat ko čoek, tobdžija.

Mazohist sam, da, šta bi tek bilo da i za Hajduk navijam? Pa digao bi ruku na se! :gaah:
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:37

Chiro » wrote:Nisam pročitao :brukica:, samo sam film pogledao. Višviš, dobro si me sjetila. To bi mogo skinit, pa kad porješavam akademske obveze, pročitat ko čoek, tobdžija.

Mazohist sam, da, šta bi tek bilo da i za Hajduk navijam? Pa digao bi ruku na se! :gaah:
je, i ja sam tila nabacit hrvacku poredbicu, ali nijesan se mogla odlučit između najgoreg kluba lige prvaka i najgoreg kluba starijeg od 100 godina. :misli:
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 15 Feb 2012, 23:55

NegA, čini li mi se ili ti još nisi izašla iz ormara po pitanju pripadnosti nekom kožnoloptačkom klubu? :o
Tko ti je najdraži igrač? :o Puskas? :o
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 00:03

Chiro » wrote:NegA, čini li mi se ili ti još nisi izašla iz ormara po pitanju pripadnosti nekom kožnoloptačkom klubu? :o
Tko ti je najdraži igrač? :o Puskas? :o
Maaaaaaarš! :o
Nisam navijač nogometnih klubova ili kluba. Nekoć davno, kao klinka, navijala sam za Velež, a napose za Kajtaz-Tuce-Jurić trio.
Sad samo volim gledati Engleze. Volim Balea, makar ove sezone nije tako dobar.
A ne mogu reći ni da mi Barca nije draga.Tamo mi je Abidal zakon. Koji kuler.
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 16 Feb 2012, 00:17

kukuriku » wrote: Maaaaaaarš! :o
:grli:
Nisam navijač nogometnih klubova ili kluba. Nekoć davno, kao klinka, navijala sam za Velež, a napose za Kajtaz-Tuce-Jurić trio.
Nemam blage veze tko su navedeni, lajkam Velež tho. Vahid ftw! :rozi:
Sad samo volim gledati Engleze. Volim Balea, makar ove sezone nije tako dobar.
A ne mogu reći ni da mi Barca nije draga.Tamo mi je Abidal zakon. Koji kuler.
Zla si. :crying:
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 00:21

Chiro » wrote:
Nemam blage veze tko su navedeni, lajkam Velež tho. Vahid ftw!
Jah, generacijski jaz. Tuce je zabijo golove drito iz kornera, a kad ga pitalo kako on tako uspješno izvodi penale, reče vako: "Nemam pojma, ja samo nabijem najjače što mogu". :rofl:
Zla si. :crying:
Zake sam zla? :misli:
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 16 Feb 2012, 00:36

kukuriku » wrote:
Jah, generacijski jaz. Tuce je zabijo golove drito iz kornera, a kad ga pitalo kako on tako uspješno izvodi penale, reče vako: "Nemam pojma, ja samo nabijem najjače što mogu". :rofl:
Oldschool španeri, šta bi se reklo. :D Šteta šta je ta vrsta u izumiranju, takvi su dovlačili mase na stadione. Jebiga, nemaš satelitsku ili kabelsku, ali imaš lokalnu verziju Platinija u Baki. Ili Gerda Müllera u Vahidu, štajaznam. Još mi balkanci, kreativci kakvi jesmo, najmanje pozdravljamo ovaj trend fizikalizacije kako nogometa, tako i sporta općenito. Znam po sebi :o, koliko mi je bilo drago ić na treninge. :facepalm:
Zake sam zla? :misli:
A ono, simpatiziraš na ovaj ili onaj način Barcu i Ptičii klub, moja TOP2 najomraženija kluba vasione, ništ posebno.
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 00:47

Chiro » wrote:
Oldschool španeri, šta bi se reklo. :D Šteta šta je ta vrsta u izumiranju, takvi su dovlačili mase na stadione. Jebiga, nemaš satelitsku ili kabelsku, ali imaš lokalnu verziju Platinija u Baki. Ili Gerda Müllera u Vahidu, štajaznam. Još mi balkanci, kreativci kakvi jesmo, najmanje pozdravljamo ovaj trend fizikalizacije kako nogometa, tako i sporta općenito. Znam po sebi :o, koliko mi je bilo drago ić na treninge. :facepalm:

A ono, simpatiziraš na ovaj ili onaj način Barcu i Ptičii klub, moja TOP2 najomraženija kluba vasione, ništ posebno.
Meh. Sad još reci da je Real superiška i da voliš talijanski fusbal, pa će naša lijubaf nestat i prije no što nasta u bespućima poviesne zbilljnosti. :rofl:
Ne volim totnam, to kako oni igraju fusbal je, meh, grrr. Izvjesna spodoba imena skot parker je tamo stožerni igrač i veeeelko pojačanje. Ma odi bre da peglaš talase.
A Barcu ne mogu ne volit. Ne mogu. Ti ljudi znaju dodat loptu od noge i primit loptu na nogu.Bogme, kako ju znaju primit. To je milina za gledat. :ne zna:
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 16 Feb 2012, 01:18

kukuriku » wrote:
Meh. Sad još reci da je Real superiška i da voliš talijanski fusbal, pa će naša lijubaf nestat i prije no što nasta u bespućima poviesne zbilljnosti. :rofl:
Ne volim totnam, to kako oni igraju fusbal je, meh, grrr. Izvjesna spodoba imena skot parker je tamo stožerni igrač i veeeelko pojačanje. Ma odi bre da peglaš talase.
A Barcu ne mogu ne volit. Ne mogu. Ti ljudi znaju dodat loptu od noge i primit loptu na nogu.Bogme, kako ju znaju primit. To je milina za gledat. :ne zna:
Sačuvajpoše, Real mi je u toj priči manje zlo. Trenutno. Nekad su mi bili baš omraženi, ali evo, ona svinjarija protiv Chelseaa mi je pobudila osjećaj gađenja prema Barceloni. Cigansko ponašanje nekih igrača (Dani Alves, Victor Valdes, Busquets ponajprije, a zatim i Pedro, Alexis... žao mi je gospode kao što su Xavi i Iniesta zbog takvih) isto nije pomoglo. Jesu, najbolji su. Ali... mogli bi biti manje ljigavi. :)

Talijane većma prezirem, ter sam obožavatelj otočkog nabijanja lopte na centarfora. Moj klub je Arsać, a Thierry je Bog moj.
Skinheadsi, takav si!
vrrrlet

Post 16 Feb 2012, 01:44

kukuriku » wrote:
Bogme, kako ju znaju primit. To je milina za gledat. :ne zna:
Mene ipak više oduševljavaju djevojčice koje znaju primit'. To je milina za gledat'. :cerek:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 09:46

Chiro » wrote:
Sačuvajpoše, Real mi je u toj priči manje zlo. Trenutno. Nekad su mi bili baš omraženi, ali evo, ona svinjarija protiv Chelseaa mi je pobudila osjećaj gađenja prema Barceloni. Cigansko ponašanje nekih igrača (Dani Alves, Victor Valdes, Busquets ponajprije, a zatim i Pedro, Alexis... žao mi je gospode kao što su Xavi i Iniesta zbog takvih) isto nije pomoglo. Jesu, najbolji su. Ali... mogli bi biti manje ljigavi. :)

Talijane većma prezirem, ter sam obožavatelj otočkog nabijanja lopte na centarfora. Moj klub je Arsać, a Thierry je Bog moj.
Hm, zanimljivo da Barci zamjeraš suđenje norveškog suca, a Anriju opraštaš nešto što je učinio osobno i personalno. Ni ja nijesam ljubitelj onih koji samo pobjeđuju, pobjeđuju i čine druge izgledati jadnjikavim. Ali umjetnosti se divim. K tome, navijač Arsenala koji već godinama igra fudbal na način da igrač skup s loptom nastoji unić u gol, po afinitetu bi trijebao cijenit način igre Barcelone.
Na stranu prljavi cigani poput Busketsa.
Nek(v)arljiva.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2012, 12:13

Svadite se svadite...moji prolaze. :unda:

Penal je bio i to čist ko suza. :kava: Kad se ljubitelj Juventusa i Arsenala pored mene nije drznuo negodovat, mogu i drugi te priče mačku o rep zavezat. :kava:

Nadajmo se da su Seedorfove nevolje kratkog daha. Iako, bili smo na nivou i bez njega.
Chiro

Post 16 Feb 2012, 17:27

kukuriku » wrote:
Hm, zanimljivo da Barci zamjeraš suđenje norveškog suca, a Anriju opraštaš nešto što je učinio osobno i personalno.
Aha, i otvorio sam temu o tome, upravo ovdje. Sjećaš se što si tamo napisala? :D
Ni ja nijesam ljubitelj onih koji samo pobjeđuju, pobjeđuju i čine druge izgledati jadnjikavim. Ali umjetnosti se divim.
Sad dolazimo do trenutka u kojem mjerkamo je li prije bila kokoš ili jaje. Jesu li igrači Barce postali cigani radi protivnika koji su ih bjesomučno mlatili, ili su ih ovi počeli mlatiti jednim dijelom frustriranoće poradi, a drugim dijelom ciganskim ponašanjem Barcelonista. Jedan Dani Alves je imao povijest još iz Sevillinih dana, a taj njegov napose ugodni karakter je do kraja procvao u Barceloni. I velim, strašno mi je žao šta ljudine poput Xavia i Inieste (i Cesc, volim ga i dalje premda je plačipička) dijele svlačionicu s cajkarošima. Messija sam izostavio iz tog popisa ciganluka iz prostog razloga jer mi je jasno da dečko popizdi periodično. Koliko ga mlate, dobro da može hodati uopće. M

I da, nije pomoglo to šta su Mourinho i Ancelotti prokljuvili kako igrati protiv njih. Pa se ide čvršće, šta za sobom poteže i pogibeljnije duele. OK, Mourinho ode u krajnost pa nabrijava svoje igrače da se pretvaraju u mesare, i to je dno, ali je jasno da tko god uđe u nadigravanje s Barcom, osuđen je na propast. Arsene je išao izigravat gospodina prije dvije godine, pa je završio kako je završio. Godinu poslije, u onom famoznom bunkeru na Nou Campu, Banderas je 5 minuta do kraja imao meč loptu.
K tome, navijač Arsenala koji već godinama igra fudbal na način da igrač skup s loptom nastoji unić u gol, po afinitetu bi trijebao cijenit način igre Barcelone.
Da, ali je situacija malo složenija od toga. :D Jer nisam počeo simpatizirati Arsenal pred dvije godine, nego pred desetak, kad su igrali puno konkretnije i efikasnije. One kontre koje su izvodili Henry, Pires i Ljungberg su za prepričavanje unucima. Ovo šetanje okolo kole, pretakanje iz šupljeg u prazno, klatarenje od nemila do Predraga mi diže tlak na 2500, i srao sam godinama po Wengeru zašto je tako promijenio taktiku.
E ali onda se pojavio jedan kolega forumaš, koji je meni, simpatizeru vulgaris koji baš i ne prati financijska izvješća klubova pojasnio neke stvari. Tako sam doznao da godišnje odlazi nekih 60-70 milijuna funti na otplatu Emiratesa, što je nažalost bila nužna investicija. Svima nam je bio drag Highbury, imao je dušu, ali on jednostavno više nije bio funkcionalan u 21. stoljeću. Druga stavka je ta da je vladala fama kako Wenger štedi na transferima. Najskuplje pojačanje u povijesti kluba je Čaršavin. :rofl: Kvaka kod toga je da na same odštete ne ide previše para, ali plaće, to je drugi par postola. I tek tada se vidi koliko Arsenal ekšuli troši, pa to više ne djeluje tako štedljivo. Točnije, nije djelovalo. Sad se polako počinje rješavati škart koji je isisavao previše para iz kluba, a davao mrvice na terenu, kao Banderas, Šamaršavin i slični. Igraju klinci koji su jeftini, a Arsene ima znanja da ih iskopa uvijek. Danas-sutra kad proda Alexa Songa, ima spremnu zamjenu u Frimpongu. Ode Walcott, upada Oxlade.

Tako da ono. Nisam sretan načinom na koji sad Arsenal igra, ali mi je jasan. Ljepotom igre se podiže cijena igračima, koji se kasnije prodaju pijanim Rusima ili šeicima, i tako u krug. Sve dok se ne otplati stadion. :unda:

Ja bi zapravo najradije da se vrati boring, boring Arsenal. :brukica:

Dobro, ne bi, serem. Vratio bi Invinciblese. :kava:
Na stranu prljavi cigani poput Busketsa.
A ono, naštetili su poprilično tom Barcinom ugledu, i bacaju mrlju na sve to. Da je jedan igrač takav, pa ajde, kreten je i to je to. Ali ima ih više.
Skinheadsi, takav si!
Chiro

Post 16 Feb 2012, 17:31

Isusati, koja kobasičetina. :facepalm:
nina williams » wrote:Svadite se svadite...moji prolaze. :unda:
Tvoji igraju u nekom KBKK natjecanju, koliko se ja sjećam. :giggle:

Penal je bio i to čist ko suza. :kava: Kad se ljubitelj Juventusa i Arsenala pored mene nije drznuo negodovat, mogu i drugi te priče mačku o rep zavezat. :kava:
Mi ovdje smo gospoda, ne seremo po sucima bezveze. :kava:
Nadajmo se da su Seedorfove nevolje kratkog daha. Iako, bili smo na nivou i bez njega.
Image
Skinheadsi, takav si!
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 17:34

O Bože :facepalm: , pročitah "isuse, koja kobasičetina", a pogled mi istovremeno pade na sličicu. pa se zagledah i zamislih. Pa sve nako glavu krivim ne bi bolje snimila kobas'četnu. :rofl:

Ali ti nisi mislio na to, jelda Ćiro? :facepalm:

Inače, glede kobasičetine na koju JESI mislio, pa da znaš da si u pravu. Svaka ti je na mistu. Jest bogumi.
Nek(v)arljiva.
Chiro

Post 16 Feb 2012, 17:37

Stvarno, jebote. :rofl:
Nene, mislio sam na post, dakako. :o
Znaš koji je Seedorfov nadimak? :o
Skinheadsi, takav si!
  • Information