Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Pješčana

Post 15 Feb 2012, 22:32

poznati forumaši :D

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mulica

Post 15 Feb 2012, 22:38

Pješčana » wrote:poznati forumaši :D
:misli:

e da, drago mi je da ti se vratilo grijanje :s :s

ne znam kako bi ja izdržala ove sniježne dane u splitu :rofl:
našli bi me ukočenu :rofl:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Nica

Post 15 Feb 2012, 22:39

Fala, Mulice. :o

Vic je super. :rofl:
Groupie :cerek:
Beau

Post 15 Feb 2012, 22:45

AdMulica » wrote: ni meni dugo nisu bile fine peteljke od blitve! posebno kad blitva ima jake velike listove, pa i debel korijen!

ALI - to je najslađi dio blitve! viruj mi! i kad čistite blitvu, previše toga zdravog bacite bacanjem peteljke!

pošto joj dulje triba da se kuha, ja je ovako spremam! blitvu očistim i odvojim peteljke od listova! peteljke nasjelem na manje komade, oko 1-2cm dužine! bacim ih na maslinovo ulje da se lagano zapeku, zalijem sa malo vode i kuham 5-6minuta! onda zalijem vodom, stavim u to krumpir na kockice, kad prokuha kuham još 5-6min i onda ubacim listove! kuham još 2-5min (ovisno koliko je blitva žilava/stara) i gotovo! procijedim, zalijem maslinovim uljem! mljac :cerek:
A znam da je najzdraviji dio, da. Svejedno čistim. Al ovaj tvoj način mi se čini neloš.
blaze

Post 15 Feb 2012, 22:45

BoDerek » wrote:Mene te peteljke nerviraju i kod blitve i kod špinata. Nisu mi fine i bacam ih. A špinat mi je puno finiji od blitve.

Inače, mnoga su mi jela finija drugi dan nego prvi. Npr: pašta šuta, rižoto, grah...
ja ove od blitve ne bacam. razrežeš ih i prokuhaš malo dulje, tj. ubaciš u vodu malo ranije od listova
ubiješ im okus kuhanjem :zubo: pa ti ne budu ni fine ni ne-fine :cerek:

i meni je špinat bolji
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pješčana

Post 15 Feb 2012, 22:51

de molim vas odite mi pomoć!
imamo novu forumašicu na, pazite sad, LJISu!da!
i treba pomoć!
pa nemogu joj sve sama reći!
dođite prije nego dođu vrlet i jpk :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 15 Feb 2012, 22:52

Je, Mulice, nemaš takve obrve, al' tako te zamišljam u kuhinji. :D Uvijek.

Sad bih blitvu s mišancom i jaje utvrdo i fetu sira. :mama: Glupaše.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 22:56

BoDerek » wrote:Mene te peteljke nerviraju i kod blitve i kod špinata. Nisu mi fine i bacam ih. A špinat mi je puno finiji od blitve.

Inače, mnoga su mi jela finija drugi dan nego prvi. Npr: pašta šuta, rižoto, grah...
napose sarma. sarma je drugi dan puno bolja. drastično.
Nek(v)arljiva.
Beau

Post 15 Feb 2012, 23:00

kukuriku » wrote:
napose sarma. sarma je drugi dan puno bolja. drastično.
I sarma tako je. Vidi se da si odlična kurvarica. :o
Mulica

Post 15 Feb 2012, 23:08

Ajvi » wrote:Je, Mulice, nemaš takve obrve, al' tako te zamišljam u kuhinji. :D Uvijek.

Sad bih blitvu s mišancom i jaje utvrdo i fetu sira. :mama: Glupaše.
histeričnu? :confused: pa nisam ja tupelo :o :ne zna:

ja sam u kuhinji užasno nestrpljiva, uostalom, kao i u svemu drugom! :zubo: i kuhinja mi je non stop u neredu, i svako malo perem suđe! mislim da sam ga danas 3 puta prala tokom kuhanja! :zubo: i svega ima svugdi! al me to veseli, jer sam sva oduševljena kad kasnije počistim čitavu kuhinju i sve bude cakum pakum! :cerek: :rofl.
meg ti je glupa!!! :xlux:
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:09

BoDerek » wrote: I sarma tako je. Vidi se da si odlična kurvarica. :o
Vidi se da dobro procjenjuješ ljude. :raspa:
Nek(v)arljiva.
Bios

Post 15 Feb 2012, 23:12

I palačinke jutro poslije. :cerek:

Zašto ljudi imaju pse koje ne mogu kontrolirati? Evo mi je sad jedna s pittom pizdila kako njen ne voli te male pse (buldog nije mali pas, kozo, dabili, kozo) koji reže. A njen je režao na 10m, moj nije obadavao njenog. Ja sam svom rekla: Čekaj! i on je stao i čekao dok mu nisam rekla: Ajmo! Tuka!

Samo sam se htjela pohvaliti. :zubo: Popoku, pas mi je skoro odgojen. Osim kad vidi žemsku.
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:23

Ajvi » wrote:I palačinke jutro poslije. :cerek:

Zašto ljudi imaju pse koje ne mogu kontrolirati? Evo mi je sad jedna s pittom pizdila kako njen ne voli te male pse (buldog nije mali pas, kozo, dabili, kozo) koji reže. A njen je režao na 10m, moj nije obadavao njenog. Ja sam svom rekla: Čekaj! i on je stao i čekao dok mu nisam rekla: Ajmo! Tuka!

Samo sam se htjela pohvaliti. :zubo: Popoku, pas mi je skoro odgojen. Osim kad vidi žemsku.
Žemsku žemsku ili žemskog ćuku? :misli:
Nek(v)arljiva.
Bios

Post 15 Feb 2012, 23:27

Psicu. Žemskog ćuku. :D Malo je glupast, al' nije nastran.
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:31

Ajvi » wrote:Psicu. Žemskog ćuku. :D Malo je glupast, al' nije nastran.
Moj zeko voli ženske noge. Jako. A inače uopće nije glup, za zeku. :raspa:
Nek(v)arljiva.
Bios

Post 15 Feb 2012, 23:36

Jedna moja ima ježa koji voli punjač od laptala. Isto nije glup za ježa. Popoku, kolikog pišu imaju ti ježovi. :eek: Špigeta.

Jebiga, pas mi je glup. Stvarno. :tuzni:
kukuriku

Post 15 Feb 2012, 23:49

Ajvi » wrote:Jedna moja ima ježa koji voli punjač od laptala. Isto nije glup za ježa. Popoku, kolikog pišu imaju ti ježovi. :eek: Špigeta.

Jebiga, pas mi je glup. Stvarno. :tuzni:
Ježovi si glupi. Znam to jer smo sestra i ja i mala jedared tri sata izbavljale živinu iz nekake vreće (ona za krumpire) u koje se upetlja do đige. Klupan nas je sve vrieme pokušava ubost i ugrist i još je režao. Dotad nisam znala da ježevi reže.
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 16 Feb 2012, 00:53

ja sam jednom prilikom išla na groblje i putem srela ježa, koji je pokušavao preć cestu.
mene je tad obuzeo duh Elvire iz Zekoslavovoh priča, i ja sam pokupila ježa i odnesla ga doma, smjestila ga u kutiju i hranila keksima i mrkvom.

ulovila sam ga kako pokušava pobjeć. skupa s kutijom.
pa sam zaključila da mu se možda i ne sviđa kod mene.
kukuriku

Post 16 Feb 2012, 00:58

Pješčana » wrote:ja sam jednom prilikom išla na groblje i putem srela ježa, koji je pokušavao preć cestu.
mene je tad obuzeo duh Elvire iz Zekoslavovoh priča, i ja sam pokupila ježa i odnesla ga doma, smjestila ga u kutiju i hranila keksima i mrkvom.

ulovila sam ga kako pokušava pobjeć. skupa s kutijom.
pa sam zaključila da mu se možda i ne sviđa kod mene.
kako rekoh, glupi su.
ijako neobično slatki s tom tulavom njuškicom i izvrsnim ćopićevim pablik imiđom.
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 16 Feb 2012, 00:59

ježovi su super kad se pretvore u lik kugle i ljutito pušu :rofl:

ali ako zaguraš prste ispod njih, digneš ih bez problema

: in your face, ježu!: :E
Bios

Post 16 Feb 2012, 01:05

Nisu oni glupi nego korisni. U vrtu i tako. Ova moja je tog ježa udomila i nije on za vani. Zove se Ante. Spava zimski san i voli punjač. :D
vrrrlet

Post 16 Feb 2012, 01:36

Ajvi » wrote:Nisu oni glupi nego korisni. U vrtu i tako. Ova moja je tog ježa udomila i nije on za vani. Zove se Ante. Spava zimski san i voli punjač. :D
Nije ga udomila nego ukrala. Njegova mama sad plače. A mislim da to nije ni legalno. Herpe, je li to legalno? Držat' ježa u kutiji doma? A ježova mama sama po kruh po ledu... :tuzni:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Bios

Post 16 Feb 2012, 01:50

Njegova mama ne plače jer je umrla. Ukrala ga je jedna žemska prije ove moje tuke, pa joj je dosadio. Anti je dobro.

I moje čančare su same došle u vrt. Znam da ih se ne smije imati, ali nitko ih ne drži. To što sam im ja dala imena nije bitno. T-84, Justinijan I. (žemsko :D ), Kornelija (muško :D ) i kornjačice iz jaja.
vrrrlet

Post 16 Feb 2012, 01:57

Ajvi » wrote:Njegova mama ne plače jer je umrla. Ukrala ga je jedna žemska prije ove moje tuke, pa joj je dosadio. Anti je dobro.

I moje čančare su same došle u vrt. Znam da ih se ne smije imati, ali nitko ih ne drži. To što sam im ja dala imena nije bitno. T-84, Justinijan I. (žemsko :D ), Kornelija (muško :D ) i kornjačice iz jaja.
Ma imao sam i ja u vrtu ježa, ali to je drugo, on je bio slobodan, samo je napravio kućicu među mojim daskama. Pa su tamo stajale par godina bez diranja dok nije otišao.

Njegova mama plače na nebu jer joj sin ne lunja slobodno livadama i šumama. Znaš li ti da je ježu radijus oko kućice 15 kilometara? To ti je 30 kilometara u promjeru. Toliko se većina ljudi ne kreće uokolo. Što može jadan Ante, gore - dole po kadi?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Bios

Post 16 Feb 2012, 02:06

A Ante je tu di je. I nitko tu ništa ne može.
  • Information