Kako zovete...ono za ono?
Bo jel misliš na ove babaste koje su bile nekad školski hit?BoDerek » wrote:
Ma ne teTe sam zvala brusli šlape
One crne debele što su nosile i babe samo njihove su bile na petu
Ma niste vi to nosili biće.

One za tjelesni su bile ovakve, samo crne:

Prvo su mi počne, drugo balerinke
Da, na te mislim. Ostale su mi u sjećaju ipak malo ljepše
Nije se to nosilo u Dalmaciji, da. Već sam vodila ovakve razgovore s njima i nemaju pojma. Čobani
edit: blue, kako si rekla da ste ih zvali? Počne?? Prvi put čujem. A odakle si?
Počne su slavonski naziv za papučeBoDerek » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Kako su ogavne jebote
Da, na te mislim. Ostale su mi u sjećaju ipak malo ljepše![]()
Nije se to nosilo u Dalmaciji, da. Već sam vodila ovakve razgovore s njima i nemaju pojma. Čobani
edit: blue, kako si rekla da ste ih zvali? Počne?? Prvi put čujem. A odakle si?
jel to znači da je tvoja mala imala uspješnu plesnu večer u najužim trapericama?kukuriku » wrote:da, to crno su zepe. gadne li i gnjusne stvari. ali u nas su to samo babe nosile. ja definitivno nisam. al možda ću uskoro.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
E, a kako ste zvali one cipele što su se isto nosile devedesetih, isto ovako nešto od gamoša, ali sa špigetama? Bilo ih je crnih, smeđih... Onako pomalo bapske. Meni je ostalo da su se španjolkama nazivale.
BTW, ovo je strašno. Bolje da nisam vidjela.
gamošice.Zekoslawa » wrote:E, a kako ste zvali one cipele što su se isto nosile devedesetih, isto ovako nešto od gamoša, ali sa špigetama? Bilo ih je crnih, smeđih... Onako pomalo bapske. Meni je ostalo da su se španjolkama nazivale.
imale su i još jedno ime, nažalost memorija mi ne pamti tako daleko.
ali svi smo ih imali u srednjoj školi!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
klupačo.
Nek(v)arljiva.
molim vas, ja sam nosila tankericu
od puno većeg bratića, čije rukave sam morala potfrknuti.
ali sam izgledala ko čudnovati vojnik, u njoj i martama
od puno većeg bratića, čije rukave sam morala potfrknuti.
ali sam izgledala ko čudnovati vojnik, u njoj i martama
Sebađice smo to zvali. U Zg.Zekoslawa » wrote:E, a kako ste zvali one cipele što su se isto nosile devedesetih, isto ovako nešto od gamoša, ali sa špigetama? Bilo ih je crnih, smeđih... Onako pomalo bapske. Meni je ostalo da su se španjolkama nazivale.
Ne sviđaju ti se zepe, čudne li babe
kukuriku wrote:da, to crno su zepe. gadne li i gnjusne stvari. ali u nas su to samo babe nosile. ja definitivno nisam. al možda ću uskoro.![]()
Pa ontopični smo, što nismo? Kuhinju smo obradili, uredski pribor obradili, došlo je vrijeme za modni "ono za ono". Pusti Pješčanu da sjetno uzdiše nad modom devedesetih.kukuriku » wrote:Hm, na kojoj sam temi sad?
Edit: Aha, našla sam zašto "sebađice". To su naime Sebago cipele.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Mi smo (cure) na tjelesni nosile balerinke. Koje smo zvali baletanke. A tjelesni smo zvali fizičko. I to bi svake školske godine trajalo mjesec-dva, ondak bi nam dopizdilo, pa bi počele nosit tenisice. Koje smo zvali patike.Zekoslawa » wrote:Ček, misliš one socijalističke što su se nosile za tjelesni? One crne?
Isusovke.Zekoslawa » wrote:E, a kako ste zvali one cipele što su se isto nosile devedesetih, isto ovako nešto od gamoša, ali sa špigetama?
EDIT: Aha, skontala sam, ti ne misliš na to. To tvoje je cipela. Sebađice.
Aha, rimljankeZekoslawa » wrote:A i ja gledam kud ćeš u isusovkama usred zime, nesrećo jedna.
Pa da, gladijatorice=isusovke.
-
Almost Rosey
-
- Information
-