Je, u pravu si.Morticia » wrote:Ej, al' nemoj me uzet za riječ, ja se zajebavam, nemam pojma ustvari.
Što je meni ovo trebalo. Htjela sam uzet nešto iz psihologije, al džabe, kad imam aždaju od profe, a ona druga je otišla na drugi faks.
Je, u pravu si.Morticia » wrote:Ej, al' nemoj me uzet za riječ, ja se zajebavam, nemam pojma ustvari.
Isusati.Morticia » wrote:Ti si na turizmu?
I moja sestra je to završila.
Ako ti išta znači ne može naći posao u struci, već dvije godine radi u butiku.
Duga priča.Pješčana » wrote:ex anais, kako si se uopće odlučila za taj fax?
Priznaj da uopće nisi razmišljala o faksu nego o bogatoj udajiex anais » wrote:
Duga priča.![]()
Skraćeno, nisam htjela biti profesor, ne idu mi prirodne znanosti, htjela sam psihologiju ili komparativnu (malo kontradiktorno, ali preboljela bih i profesorstvo tu), ali sam od psihologije odustala kao od neperspektivne stvari (
), a komparativna je bila samo u Zagrebu. I tako.
Bilo bolje da sam jezike upisala. Išli su mi nekad davno. Koliko god ovo sad smiješno zvučalo. :lijena:
Mortica... : psovke na talijanskom:![]()
Eh.Éowyn » wrote:
Priznaj da uopće nisi razmišljala o faksu nego o bogatoj udaji :zub o: Zato sam ja upisala građevinu, pretpostavila sam da tamo obitavaju budući pripadnici građevinske mafije i da će me netko od njih bogato oženiti. Još ništa
Morticia » wrote:Ex, daj ne laži, sigurna sam da osim KACO ne znaš ni jednu jedinu psovku na talijanskom.![]()
Eowyn, pripadnike građevinske mafije se ne traži na građevinskom fakultetu nego na baušteli u Njemačkoj.
Ne bi vjerovala koliko kod mene na faksu ima ženskolikih muških. Skoro isto koliko i muškolikih ženskih.ex anais wrote:
Eh.Na mom faksu su uglavnom žene. I par ženskolikih muških.
Doduše, ove nove bolonjske generacije imaju više muških i bome su zgodni. Nije fer! Ali su balavi.
Znači, ništa ni na tvom.![]()
Naftno rudarstvo ili strojarstvo
Grazie.
Éowyn wrote:
Naftno rudarstvo ili strojarstvoTamo sam vidjela pristojnih primjeraka. Na građevini su ili skroz ženskoliki ili izgledaju kao da iza leđa skrivaju toljagu. Ništa vrijedno spomena
![]()
A šta ja znam, meni se čini da je najbolji ulov na pomorskom.Éowyn » wrote:
Naftno rudarstvo ili strojarstvoTamo sam vidjela pristojnih primjeraka. Na građevini su ili skroz ženskoliki ili izgledaju kao da iza leđa skrivaju toljagu. Ništa vrijedno spomena
Izgleda da ti je sve badava...Morticia » wrote:Ma dajte, ne mogu vjerovat da se čak ni oko ovoga nitko neće svađat sa mnom!![]()
A ja mislila da će me sad sa svih strana zaskočit pomorci i (ne)zakonite im i očitat mi bukvicu!![]()
Dobro pokušat ću ovako- šminkeri bilo kojeg zvanja su puj, fuj, bljak!
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests