Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
e, imam ja prazan stan u kojem radi grijanje. treba ti?Pješčana » wrote:budem se privremeno preselila.
ruke su mi hladne. zidovi su hladni.
probat ću se iz gostiju javiti
Nek(v)arljiva.
može poslužiti ako poželim vježbat pleskukuriku » wrote:
e, imam ja prazan stan u kojem radi grijanje. treba ti?
jel ima kakvog namještaja?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ima.
Nek(v)arljiva.
Nek(v)arljiva.
Evo ja ću. Bik koji se lažno predstavlja kao zmija...
Ne znam...Morticia » wrote:O čemu ćemo?
o čemen?
kuham za ručak pijane batake i pečem kukuruzni kruh! i tako to ...
i nikakve sam volje!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Nemojmo o nesrećama i nevoljama, molim vas, dosta mi ih je u zadnjih par dana!
Dajte mi nešto lijepo pišite.
Npr. Mulice, kako radiš kukuruzni kruh i pijane batke?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Jel potrebno napiti kokoši ili utopiti batke u nekom alkoholu??Morticia » wrote:Nemojmo o nesrećama i nevoljama, molim vas, dosta mi ih je u zadnjih par dana!![]()
Znam hipnotizirati kokoše! No, ne režem im batke u tom stanju. Ionako su popriličmo iznenađene kad se probude...ne mogu zamisliti kako bi bile iznenađene da ostanu bez bataka...Morticia » wrote:Pretpostavljam da pijanu kokoš lakše zakolješ.
kukuruzni kruh mi dala forumašica s haera:Morticia » wrote:Nemojmo o nesrećama i nevoljama, molim vas, dosta mi ih je u zadnjih par dana!![]()
Evo ri recept za domaći kukuruzni:
200 gr kukuruznog brašna prelij sa 200 ml kipuće vode, promiješaj i ostavi da se hladi
Kad se ohladilo dodaj 600 gr bijelog brašna, 350 ml vode, vrećicu kvasca, žličicu i pol soli (ja ne volim jako slan kruh). Izradi tijesto mikserom, ostavi da se digne, ako je toplo bit će dovoljno dva sata. Kad se smjesa digla, pobrašni površinu i nemoj ponovno mijesiti već samo lagano rastegni rukama kao da ćeš raditi pizzu i onda preklopi kao kovertu, ostavi da se još jednom digne, stavi kruh na pobrašnjenu kuhinjsku krpu sa preklopljenom stranom dolje.
Najbolje je da kruh pečeš u zagrijanoj zdjeli kao za no knead bread, ali možeš peći i u normalnoj tepsiji.
prvi put radim! vidit ćemo kako će ispast! trenutno neće da se digne, imam dr oetker kvasac, a ne digo...kupila kad je bila nestašica, pa samo ovo našli!
pijani batci:
http://doubletkitchen.blogspot.com/2009 ... onoge.html
tu piše recept, dole, skrolaj do sredine!
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-