Držim fige!Sašenka » wrote:
Uh, teško da ću uspjeti nadmašiti Tupelo, njeni trudnički upisi su nezaboravni![]()
UZV u ponedjeljak![]()
Idem sad doma
Dvaput je dvaput, a ako je dvaput odjedanput, ku'š veće sreće.
:zašto nemamo neki smajlić s bebama:
Držim fige!Sašenka » wrote:
Uh, teško da ću uspjeti nadmašiti Tupelo, njeni trudnički upisi su nezaboravni![]()
UZV u ponedjeljak![]()
Idem sad doma
Lijepo je što tako voliš. A izgubiš, jašta, zato treba imati veliko srce da ima k'o pumpat' kad ode.Vodena » wrote: Ok, znam da je samo film, al pogledam ovog svog i mislim, Bože, jel te mogu voljeti više.I stvarno mislim da kad ti ljubav ode, kad ju izgubiš, da izgubiš velik dio svoga srca.
Morticia » wrote:Jasno mi je da nemam s kim razgovarati, al' ja ću ovako u prazno.
Mala se noćas probudila u 2 ujutro i krenula PLESAT i PJEVAT po krevetu.
K'o da je podne.
I tako naredna 2 jebena sata!!!![]()
Slomljena sam.
U drugom sam pubertetu - eto. Vozim sve što se treba ili mora voziti (traktore, bicikle, role, motore, aute, kamione, padobrane i balone. Za rakete još nisam položio.), ponovno sviram i "pjevam" na osami. Kuham, perem, loše peglam...Mogu trčati i raditi čučnjeve, mogu pokoji sklek i zgib, plivam k'o foka itd...Kad sam bio u prvom pubertetu ubili su Lennona....OMG, ima tome....Računaj, ako ti se da.Vodena » wrote:Koliko točno mlad? Pokojnoj baki je i Tuđman bio mlad kad je umro.
Vako i kod mene.Nica » wrote:Bebači.![]()
![]()
Vodena, i nama se zna desiti da prespavamo jutro. Sin je presretan i ljubi me cijeli dan, kćer se duri.
Ja se slažem s vodenom. Hot je, definitivno.Morticia » wrote:Isuse, Vodena, tebi sve zvuči hot.![]()
![]()
Ja imam kriterije, meni zvuči hot samo ako je karambol jako zgodan.
Da.Morticia » wrote:Nepravda!!!
Dakle, muškarac koji izgleda k'o mačka uličarka je hot, a ja sam samo ofucana mačketina, je li???!!!![]()
![]()
Morticia » wrote:Nepravda!!!
Dakle, muškarac koji izgleda k'o mačka uličarka je hot, a ja sam samo ofucana mačketina, je li???!!!![]()
![]()
Koliko si točno stara? Jel starija od mene? Ja nisam prestara za imat djecove.kukuriku » wrote:
Vako i kod mene.
Inače, čitam i raznježile me bebele gmižujće guzičice i noćni koncerti. Awwww.
edit: jesam li prestara za imat još djecova?
Prestanu voljet majku.kukuriku » wrote: Kako prepoznati pubertet u hrvatčadi?
Reci i meni!!!kukuriku wrote:
Mhm. Reću ti na peem.
Nisi. Ali će te možda muž ubit' ako mu to predložiš. A možda te i poljubi. Pitaj ga, nemaš šta izgub't.
To ti je ono kad puno drkaju a malo jebu.
To se NIKAD neće dogodit.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests