tate se uvijek provuku, a mame amortiziraju...Vodena » wrote:A znam, al grozno se osjećam što nije ništa kako ću se osjećati kad se ona probudi i počne vrištat jer nije otišla u školu. Ona je u stanju otići pješke u školu i mislim da je bolje da čim duže spava jer će biti ljuta na mene cijeli dan. Umjesto na tatu.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Morticia » wrote:Ona je na sav glas pjevala i plesala onim debelim ručicama i nožicama!!!
Potaracala nas je!![]()
A i kad ju je shrvao umor odlučila je da MORA spavati ne mojim košćatim leđima i na glavi!!!
Je, pa nije mogla čekati jutro kad joj se baš tad pjevalo
Joj, odgovorna je i voli školuVodena » wrote:A znam, al grozno se osjećam što nije ništa kako ću se osjećati kad se ona probudi i počne vrištat jer nije otišla u školu. Ona je u stanju otići pješke u školu i mislim da je bolje da čim duže spava jer će biti ljuta na mene cijeli dan. Umjesto na tatu.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Morticia » wrote:Poše, ovo je sve popizdilo, današnja djeca se ljute kad ne odu u školu.![]()
Sigurno je zaljubljena u nekog pa ga želi vidjeti.![]()
Ma ona ti je inače takva, ja uvijek kasnim, a ona je ljuta, htjela bi najradije ići pješke, tak je htjela kad je snijeg zapao, a priredila si je najuže trapke i crnu majicu i k tome sam joj splela pletenicu da joj kosa bude valovita. Zanemarite činjenicu da je pletenica debela ko deblja dječja ruka i da ona želi imat tanku pletenicu kao sve njezine frendice koje imaju više od tri dlake na glavi. Moja ima za tri normalne glave i silno je žalosna zbog toga.
A i sok od brusnice je planirala nosit.
Za koju godinu ćeš čeznutljivo prizivati trenutke kad je tako plesala po tebi...Morticia » wrote: Ona je na sav glas pjevala i plesala onim debelim ručicama i nožicama!!!
Potaracala nas je!![]()
A i kad ju je shrvao umor odlučila je da MORA spavati ne mojim koščatim leđima i na glavi!!!
Kupila sam joj već nekoliko budilica i vjeruj mi da me izludi kad ju niti jedna ne uspije probuditi.Ajvi » wrote:Pa dobro Vodena, nije ona tako mala da ne može sama naviti sat i probuditi se za školu.
Meni je gušt slušati tuđe priče o bebačima. To mi je sasvim dovoljno.
Sašice, jedva čekam ovdje čitati o razvoju tvog trudničkog ludila.![]()
Eno je, probudila se, pita da zašto nije u školi i plače.
Mrmlj.
Možda.
Što i dalje ne mijenja činjenicu da jutros izgledam k'o isprebijana, ofucana mačka uličarka.
Mrmlj, mrmlj.Sašenka wrote:Morty, onda ćeš ju prijaviti u Supertalent![]()
Ako je IMALO na ćaću ili mene onda će imat sluh k'o tovar.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia » wrote:
Mrmlj.
Možda.
Što i dalje ne mijenja činjenicu da jutros izgledam k'o isprebijana, ofucana mačka uličarka.![]()
![]()
Mrmlj, mrmlj.![]()
Ako je IMALO na ćaću ili mene onda će imat sluh k'o tovar.
Ne vjerujem ti. Ja sam izgledao kao da sam ispao iz smetlarskog kamiona netom prije ulaska u ured. Frizura motoristička, bez kacige, vjetar u kosi postojan, jedan kraj košulje viri iz hlača, drugi strši iza uha, otkopčan šlic, raznobojne čarape od kojih jedna naopako navučena, neobrijan s krmeljavim očima i podočnjacima boje suhe šljive. Preko ramena mi visi torbica u laganom padu do lakta...Hodam kao da sam uzeo viagru i apaurin zajedno...Isti razlog - dijete je održavalo koncert, monolog na klingonskom, bubnjalo i vježbalo free climbing i slobodno padanje...

I mogu ti reći, danas bih rado vratio to vrijeme i uživao.

Nemoj ti meni govorit što ću ja tebi govorit!!! 
Izgledam! I točka!

Ma joj, znam, gledam je kako brzo odrasta i već sad mi nedostaju neke stvari.
Al' ne želim razmišljati o tome, izdeprimiram se.
Izgledam! I točka!
Ma joj, znam, gledam je kako brzo odrasta i već sad mi nedostaju neke stvari.
Al' ne želim razmišljati o tome, izdeprimiram se.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Samo za Morticiu, od ovih par riječi bi se mogao napisati erotski roman. Hjao, nisam znala da neke stvari mogu biti tako...tako....lako zapaljive.karambol » wrote:
Ne vjerujem ti. Ja sam izgledao kao da sam ispao iz smetlarskog kamiona netom prije ulaska u ured. Frizura motoristička, bez kacige, vjetar u kosi postojan, jedan kraj košulje viri iz hlača, drugi strši iza uha, otkopčan šlic, raznobojne čarape od kojih jedna naopako navučena, neobrijan s krmeljavim očima i podočnjacima boje suhe šljive. Preko ramena mi visi torbica u laganom padu do lakta...Hodam kao da sam uzeo viagru i apaurin zajedno...Isti razlog - dijete je održavalo koncert, monolog na klingonskom, bubnjalo i vježbalo free climbing i slobodno padanje...
I mogu ti reći, danas bih rado vratio to vrijeme i uživao.
P.S. Ne sumnjam da je zgodan
Kaj to znači, jako zgodan? Koji su kriteriji, mjere, boje...? Zgodan k'o emir kusturica ili zgodan k'o depp ili de niro??Morticia » wrote:Isuse, Vodena, tebi sve zvuči hot.![]()
![]()
Ja imam kriterije, meni zvuči hot samo ako je karambol jako zgodan.
Pa naravno da jesam. Visok, zgodan, mlad.Morticia » wrote:Poše, koje pitanje.
Šta ja znam šta to znači, nemam ja neki konkretan model po kojem procjenjujem zgodnost.
Jesi ili nisi?
-
- Information
-