Netko ga je ugurao u njegov stan. Koji luđak. :
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Gledala sam "bilježnicu", tulim ko kišna godina. 
Ovo što imamo danas, sutra, još malo pa nestaje, kao pijesak vjetrom odnešen....godina za godinom i već nas nema, a kad si mlad čini ti se da nikad nećeš biti star, pa ni kad ostariš.
A ljubav? Da li ljubav, osjećaji žive i poslije nas? Gdje odlazi ta energija, gdje odlazi ono što je stvorila ljubav? Gdje odlaze godine strepnje nad djecom i našim najbližima? Zašto je život ko kotač kad ga gurneš nizbrdo? Dok dođe do kraja, nema više ni ceste, ni kamena, ničega, ni ponora.
U kurac, koji mi je?

Ovo što imamo danas, sutra, još malo pa nestaje, kao pijesak vjetrom odnešen....godina za godinom i već nas nema, a kad si mlad čini ti se da nikad nećeš biti star, pa ni kad ostariš.
A ljubav? Da li ljubav, osjećaji žive i poslije nas? Gdje odlazi ta energija, gdje odlazi ono što je stvorila ljubav? Gdje odlaze godine strepnje nad djecom i našim najbližima? Zašto je život ko kotač kad ga gurneš nizbrdo? Dok dođe do kraja, nema više ni ceste, ni kamena, ničega, ni ponora.
U kurac, koji mi je?
pa jesam, i?vrrrlet » wrote:
Ružna si. Možda sam ja taj starac za tridesetak godina, a on nije bio niti nepristojan niti ništa, samo ti je dao kompliment za psa i uzeo tri minute pažnje.
Ravnoteža je precijenjena.
Btw, koja ti je džukela marke?
džukela nije markirana!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ma ne umire već daje slutnju na umiranje, na kraju, iznad svega je ljubav, idealna i čista, strastvena i neponovljiva, onakva kakvu samo izabrani mogu doživjeti. Onakva kad muž želi biti uz tebe i dementnu i kad živi za onih pet minuta kad se vratiš prava ti.ex anais » wrote:
Jel netko umre? Što je s tim filmom? Imam ga već dulje vrijeme, ali svi plaču na njega pa se ustručavam.
Ajme, o dementnima je?Vodena » wrote:
Ma ne umire već daje slutnju na umiranje, na kraju, iznad svega je ljubav, idealna i čista, strastvena i neponovljiva, onakva kakvu samo izabrani mogu doživjeti. Onakva kad muž želi biti uz tebe i dementnu i kad živi za onih pet minuta kad se vratiš prava ti.
Niš, morat ću ga gledat kad budem psihički stabilnija, kad prođu ispiti.
Ona polako odlazi, a on se ne predaje, čita joj i čita, a usporedno s tom pričom odvija se film u kojem je prikazano kako su se voljeli. Tj kako su se ponovo našli. 
Ok, znam da je samo film, al pogledam ovog svog i mislim, Bože, jel te mogu voljeti više.
I stvarno mislim da kad ti ljubav ode, kad ju izgubiš, da izgubiš velik dio svoga srca. 
Ok, znam da je samo film, al pogledam ovog svog i mislim, Bože, jel te mogu voljeti više.
Vodena, pa ti si romantična dušica.Vodena » wrote:
Ma ne umire već daje slutnju na umiranje, na kraju, iznad svega je ljubav, idealna i čista, strastvena i neponovljiva, onakva kakvu samo izabrani mogu doživjeti. Onakva kad muž želi biti uz tebe i dementnu i kad živi za onih pet minuta kad se vratiš prava ti.Jer on te volio i prije i sada i voljet će te i poslije smrti i ne želi te se odreći ni po koju cijenu.
Pitam se, nismo li svi, negdje dip dip insajd pod naslagama cinizma i straha.Ne znam zašto sam rekla cinizam I strah. Cinizam jest strah.
Nek(v)arljiva.
Već deset minuta sjedim za kuhinjskim stolom i promatram svoje presmiješno dijete kako po podu vuče svoju debelu guzicu. Ovo gmizanje je preslatko.
Pobaca igračke na sve strane i onda ih krene skupljati (zlato mamino, ne voli nered
) . I to traje silno dugo jer treba tu rit pokrenuti s mjesta.
A najbolje je kad ugleda beštiju pa cikne od radosti i puževim gmizom krene prema njoj. Hvata ju za rep
Beštija se lomi između ideje da je mahnito ljubi ili zakolje na licu mjesta.
Pobaca igračke na sve strane i onda ih krene skupljati (zlato mamino, ne voli nered
A najbolje je kad ugleda beštiju pa cikne od radosti i puževim gmizom krene prema njoj. Hvata ju za rep
Beštija se lomi između ideje da je mahnito ljubi ili zakolje na licu mjesta.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Jasno mi je da nemam s kim razgovarati, al' ja ću ovako u prazno.
Mala se noćas probudila u 2 ujutro i krenula PLESAT i PJEVAT po krevetu.
K'o da je podne.
I tako naredna 2 jebena sata!!!

Slomljena sam.
Mala se noćas probudila u 2 ujutro i krenula PLESAT i PJEVAT po krevetu.
K'o da je podne.
I tako naredna 2 jebena sata!!!
Slomljena sam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Jao, jedva čekam da ja imam takve pričice o bebačima

Ovo me sjetilo. Dok sam još živjela doma s roditeljima, imali smo susjeda koji je imao sina narkomana. Jednu večer su se naganjali po zgradi, sin je trčao s nožem i vikao ocu ''zaklat ću te''. Ja sam nazvala policiju koja je dosta brzo došla i sredila stvar. To se tako znalo dogoditi ponekad. Poše, stvarno ti nije nikada dosadno kad živiš u zgradikuki » wrote:Pijani susjed hoda po zgradi i nabija po vratima stanova. Di mi je sprej?
Jel tvoj pas laje 20 smajlića u minuti?
I jaVodena » wrote:A jesam, romantik teški, pod Žužinom krinkom.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Sad bi i ja jednu debeloguzu šmizlu i jednu koja pjeva u kindiću usred noći!
Ba.jo!!!
Inače mislim da sam nemater dana.
Muž me zaboravio probudit jutros pa mala nije otišla u školu. Eno pustila sam je da spava, ne mogu ju odvest na treći sat.
Sašenka jedva čekam da i ti nas razveseliš sa takvim pričicama!
Sašenka, to sve će ti doći i prije nego što misliš. 
Al' osim toga, jbo vas ja lude, vi se smijete mojoj nevolji!!!

Ona je na sav glas pjevala i plesala onim debelim ručicama i nožicama!!!
Potaracala nas je!

A i kad ju je shrvao umor odlučila je da MORA spavati ne mojim koščatim leđima i na glavi!!!
Al' osim toga, jbo vas ja lude, vi se smijete mojoj nevolji!!!
Ona je na sav glas pjevala i plesala onim debelim ručicama i nožicama!!!
Potaracala nas je!
A i kad ju je shrvao umor odlučila je da MORA spavati ne mojim koščatim leđima i na glavi!!!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A znam, al grozno se osjećam što nije ništa kako ću se osjećati kad se ona probudi i počne vrištat jer nije otišla u školu. Ona je u stanju otići pješke u školu i mislim da je bolje da čim duže spava jer će biti ljuta na mene cijeli dan. Umjesto na tatu. 
Da su me barem dečki probudili, oni se kartaju i šapuću već više od sat vremena. (zlatna moja djeca, naučili su biti tiho kad mama spava, evo trebalo im dva tjedna
)
Da su me barem dečki probudili, oni se kartaju i šapuću već više od sat vremena. (zlatna moja djeca, naučili su biti tiho kad mama spava, evo trebalo im dva tjedna
-
- Information
-