Kad saznaš nemoj mi reći. Ja svoje bolesti volim izmišljati.Morticia » wrote:Pitat ću svog psihijatra.
Drugi summit Nesvrstanih
-
Almost Rosey
Skači, bogamuex anais » wrote:Popila Supradyn. On navodno diže iz mrtvih. Kurac. Pijem drugi cappuccino.
Smislila sam predmet, sutra idem pokušati uzeti diplomski.Ali nemam temu.
Talijanski. Ako ga ne moram napisati na talijanskom. A mislim da se samo na studiju jezika to mora, na ovom mom navodno ne.
Wheee, dipljomski
Ja se pomalo ložim na psihijatre
Neću, pa da se polomim. Danas sam dvaput zapela.Almost Rosey » wrote:
Skači, bogamu![]()
Wheee, dipljomskima de, ko da je puno lakše pisat na hrvatskom, na isto ti dođe
![]()
Ja se pomalo ložim na psihijatre
Meni je Manojlović bio hot u Na terapiji iako je odrpan i star.
I Spader u Boston Legal, mada je on odvjetnik. Bože, što pišem. Nigdje veze.
Hm, a tema.
Previše smajlija.
-
Almost Rosey
Occupational hazard 
(ovo išlo nenormalnim psihijatrima, jel)
(ovo išlo nenormalnim psihijatrima, jel)
Okrutna si.Pješčana » wrote:eksane (tako te ja čitam), bilo kakav fizička aktivnost pomaže.
štajaznam, ako ti se ne da mahati bučicama, seksaj se
Čekex anais » wrote:
Hm, a tema.Bože, mislim da nitko nije smišljao diplomski na trkeljanju. Nekako sve manje vjerujem da ću uopće diplomirati.
Previše smajlija.
Nego šta, na hrvatskom ali o nečem talijanskom.....recimo......errr........Nutelli
Pa ne studiram talijanski.m.za » wrote: ČekUzela si diplomski iz talijanskog i misliš da ne mora biti - na talijanskom
![]()
![]()
Nego šta, na hrvatskom ali o nečem talijanskom.....recimo......errr........Nutelli![]()
Rekla mi je ženska koja je uzela već da treba na hrvatskom, ali o nečem iz Italije, da. Sutra ću vidjeti jel to istina.
Erm, misliš li da će me pitati da ga branim na talijanskom? Ne bih se htjela osramotiti na diplomskom, zato nisam htjela pitati neke aždaje za temu, ali bojim se da mi sramoćenje svejedno ne gine.
eto ti teme: talijanske bajke. ima dosta bajki, bajke kroz povijest, povezano uz kulturu i civilizaciju, vezano za kršćanstvo i poganske običaje.
go!
go!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
I ti si super, odmah si mi uz ramekukuriku » wrote:Mirza, ti si najsuper.![]()
Ajme, zašto ovdje ima tako puno super ženetina, a od mouža ni ž, a nekmoli m.
Znaš da sam B.S. razmišljala čak da se pojavim na prvom budućem trkeljaškom summitu i da ti donesem onaj dezodorans koji obožavaš, a ja ga ionako ne koristim
Hm, misliš da ima literature? Idem vidjet. O, ima čak dvije knjige u grackoj.Pješčana » wrote:eto ti teme: talijanske bajke. ima dosta bajki, bajke kroz povijest, povezano uz kulturu i civilizaciju, vezano za kršćanstvo i poganske običaje.
go!
Nadam se da je trkeljanje zabačeni forum na koji nitko ne zalazi.
znam da je jedna cura diplomirala na bajkama prije dosta godina, a bila je talijanski i španolski.
dakle, literature mora biti.
ok, ti nisi u Zg, ali nisu sve knjižnice svijeta ovdje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Već dvije u grackoj obećavaju. To znači da ih mora biti još negdje. A i tema je super.Pješčana » wrote:znam da je jedna cura diplomurala na bajkama prije odsta godina,a bila je talijanski i španolski.
kukuriku » wrote:Mirza, ti si najsuper.![]()
Ajme, zašto ovdje ima tako puno super ženetina, a od mouža ni ž, a nekmoli m.
Skinheadsi, takav si!
Pa meni bi bilo normalnije da je diplomski na talijanskom jeziku, a o nekoj temi koja se tiče strukeex anais » wrote:
Pa ne studiram talijanski.![]()
Rekla mi je ženska koja je uzela već da treba na hrvatskom, ali o nečem iz Italije, da. Sutra ću vidjeti jel to istina.![]()
Erm, misliš li da će me pitati da ga branim na talijanskom? Ne bih se htjela osramotiti na diplomskom, zato nisam htjela pitati neke aždaje za temu, ali bojim se da mi sramoćenje svejedno ne gine.
Predmet se zove Talijanski jezik, a ne Talijanska književnost ili Talijanski proizvodi od durum brašna ili Talijanski turisti u hrvatskom restoranu - onda bi sve trebalo biti na talijanskom jeziku, to mi jedino zvuči logično
Ne, stvarno, sad sam baš znatiželjna. Nemam pojma što studiraš, ali ako trebaš pomoć oko bilo čega, od literature do nečeg drugog, viči.
Ali Ex ne studira jezik, ako sam dobro ubralaPješčana » wrote:znam da je jedna cura diplomirala na bajkama prije dosta godina, a bila je talijanski i španolski.
-
- Information
-