Sunce je. Ovaj tjedan bi mogao biti proljetni. Glavno da sam ja učila dok su sjekire padale pa će mi to biti od koristi.
Danas je dan za vraćanje bioritma.
Našla sam topic gdje ću pisati, treća smjena.
Pa, na forumu sam, dakle, ne umirem.ex anais » wrote:Ajoj, te su najgore. Si bolje sad?
Ja sam jučer prespavala pola večeri i popodneva i svega, vraćajuć bioritam. Zasad radi.
Dobro je.ElliQuinn » wrote: Pa, na forumu sam, dakle, ne umirem.
..a unda je s onim horoskopom možda bio u pravu. Nadam se.ElliQuinn » wrote:Ex, nastaviš li tako neću te moći prepoznati. U osam budna, u devet počinješ učiti.
Još ćeš do ljeta i diplomirati.
Pije mi se kava, a to mi se ne čini pametnim.
Hvala, hvala. A čajno-baškotna dijeta nešto je što još uvijek oprezno konzumiram jer jučer nisam uspjela ni jesti ni piti.Zekoslawa » wrote:Ako preživiš prvi gutljaj, možeš se mirne duše skinuti s čajno-baškotne dijete.
Sretno Valentinovo vama i vašoj obitelji.
Popij ti rakijicu, to ti je lijek.ElliQuinn » wrote:Ex, nastaviš li tako neću te moći prepoznati. U osam budna, u devet počinješ učiti.
Još ćeš do ljeta i diplomirati.
Pije mi se kava, a to mi se ne čini pametnim.
Joj ja ne bih. Moji najdraži su mrtvi.Pješčana » wrote:svim trkeljašima i trkeljašicama želim mirno i ugodno Valentinovo. provedite ga s najdražima
žao mi je, ali Valentinovo je. nemoš ti sad nekako drugačije. izvoli se družiti
Napravi par jumping jackova. Ne zajebavam se. I krkni neku voćku s gro vtamina C, ili barem šumeću tabletu.ex anais » wrote:Ovo s vraćanjem bioritma i nije najsretnije. Stalno imam osjećaj da se ne mogu razbuditi. Blejim ko tele u prazno. Previše sam spavala jučer.A opet sam umorna.
Ono kad ne spavaš dan i noć pa onda zaspiš u šest navečer i spavaš do šest ujutro.Morticia » wrote:Kakvo vraćanje bioritma?
Popila Supradyn. On navodno diže iz mrtvih. Kurac. Pijem drugi cappuccino.Almost Rosey wrote: Napravi par jumping jackova. Ne zajebavam se. I krkni neku voćku s gro vtamina C, ili barem šumeću tabletu.
Bar ne padaš mrtva od spavanja. Ne znam kako se to klasificira u poremećajima.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests