Jedino što bi me moglo napaliti je ovaj Krešo, al ga nisi dovoljno opisao.
P.S Kak možeš jurit po ledenom gradu?
Ajmeeeee, sad si me sjetila. Prije jedno 2,3 godine sva su dica bila ušljiva, po celom Zagrebu. Znam jer su bila ušljiva moja deca istočno, frendičina deca na sjevernim obroncima ter kumina u Novom Zagrebu.Pješčana » wrote:Vodena, tvoje dijete koje ima šarlah je pokupilo i kozice?
što bi još moglo pokupiti?a da bude zabavno ovdje čitati? vaške! jel ih imalo već?
znam da i to dolazi u valovima
A jebemu...S jebenim sam Krešom više u budnom stanju nego li sa ženicom. Kad nedostaje zanimacije onda ju sami izmišljamo, a znaš kako su muški maštoviti. Idemo nešto uloviti kako bi žvakali, a zatim to zalili i onda sranje...Pješčana » wrote:karambol![]()
Krešu na poslu vidiš svaki dan, ne stavljaš poklone s reakcijom u torbu svaki dan, jebemu!

Oš reći da ti je Krešo napet?karambol » wrote:
A jebemu...S jebenim sam Krešom više u budnom stanju nego li sa ženicom. Kad nedostaje zanimacije onda ju sami izmišljamo, a znaš kako su muški maštoviti. Idemo nešto uloviti kako bi žvakali, a zatim to zalili i onda sranje...
Pretpostavljam da je bila zima i da niste imali peć na drva.Morticia » wrote:Meni i sestri je mama te nemani istrijebila petrolejom.
Nismo imali peć na drva, a više se ne sjećam koje je godišnje doba bilo, al' to je jedino pomoglo.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests