UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 14:38

kukuriku » wrote:
jes, ja stvarno šutim. :durica:
tebe sam pozvala i dala ti netočno ime foruma :rofl:

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
karambol

Post 13 Feb 2012, 14:43

Pješčana » wrote: tebe sam pozvala i dala ti netočno ime foruma :rofl:
Zašto se netko potrudi registrirati se, izabrati avatar, čitati i čitati i šutjeti danima, tjednima...?? Misle li "šutljivci" da nisu dovoljno kompetentni za trkeljanje ili da su prekvalificirani za trkeljanje?? :ne zna:
Ili se tu nalaze pa pimplaju po PM-ovima jedni drugima, ha?? :ne zna:
Eks

Post 13 Feb 2012, 14:45

karambol » wrote:
Zašto se netko potrudi registrirati se, izabrati avatar, čitati i čitati i šutjeti danima, tjednima...?? Misle li "šutljivci" da nisu dovoljno kompetentni za trkeljanje ili da su prekvalificirani za trkeljanje?? :ne zna:
Zato jer im se ne da zajebavati s internom ekipom i prolaziti ove krugove pakla. To mogu samo teži net ovisnici. :zubo:
Ljudi pozovu ljude, ali tim ljudima očito nije privlačna atmosfera, unatoč IQ-ima prisutnih. Jebiga. :D
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 14:55

karambol » wrote:
na svakom forumu ima ljudi koji dođu čitati, saznati nešto, i ne nužno sudjelovati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
karambol

Post 13 Feb 2012, 14:57

ex anais » wrote:
Zato jer im se ne da zajebavati s internom ekipom i prolaziti ove krugove pakla. To mogu samo teži net ovisnici. :zubo:
Ljudi pozovu ljude, ali tim ljudima očito nije privlačna atmosfera, unatoč IQ-ima prisutnih. Jebiga. :D
Pa ne znam, zaista...Meni je privlačno jer je novije, jer je otvorenije, zanimljivije jer je u stvaranju...Onaj forum mi je toliko glomazan i toliko premrežen raznim klanovima, skupovima, grupama i svakojakim pojedincima...Valjda se ovo malo pleme neće izgubiti....Pleme Fakarvi...O indijanskom plemenu koje je lutalo američkim prerijama i pustinjama, stjenjacima i pašnjacima. Pleme koje nikako nisu američanske vlasti upoznale i skontale. Pleme koje je bilo miroljubivo, ali vrlo pokretno. Vladin službenik koji je dobio zadaću hodati s njima prvo je pitao kako se zovu. Rekoše Fakarvi. Kad ih je pitao što im to u prijevodu znači, odgovoriše mu da svaku večer, čim dignu šatore i zapale vatru, njihov poglavica pogleda u zvijezde, dugo ih promatra i svaku večer se zapita - where the fuck are we???
:misli:
Ne bude ovo fakarvi forum, valjda?
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 14:58

Pješčana » wrote: na svakom forumu ima ljudi koji dođu čitati, saznati nešto, i ne nužno sudjelovati
Pobogu, mila, šta se ovdje ima za saznat? :D
Doduše, morbit jesmo zanimljiva klinička grupa za socjološko i demografsko proučavanje. :misli:
Nek(v)arljiva.
Eks

Post 13 Feb 2012, 15:01

karambol » wrote: Onaj forum mi je toliko glomazan i toliko premrežen raznim klanovima, skupovima, grupama i svakojakim pojedincima...

Pa što nisu to isti klanovi/klan? Ništa više ne kužim. :tuzni:
Nemam pojma. Od puste pameti fali nam tema pa se glođemo i onda ako netko naiđe u nesretan trenutak dobije vrata u nos. A trebao je samo malo pričekati. Da se uspostave pravila, evo sad će proljeće, ovaj forum egzistira od jeseni, a još je tek dnevni boravak (da se poslužim popularnom sintagmom) :ne zna:
Morticia

Post 13 Feb 2012, 15:15

kukuriku » wrote:
Doduše, morbit jesmo zanimljiva klinička grupa za socjološko i demografsko proučavanje. :misli:
To je meni palo na pamet za Polinu.
Da je neki socjolog.
Ili psihijatar.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 13 Feb 2012, 15:24

ex anais » wrote:

Pa što nisu to isti klanovi/klan? Ništa više ne kužim. :tuzni:
Nemam pojma. Od puste pameti fali nam tema pa se glođemo i onda ako netko naiđe u nesretan trenutak dobije vrata u nos. A trebao je samo malo pričekati. Da se uspostave pravila, evo sad će proljeće, ovaj forum egzistira od jeseni, a još je tek dnevni boravak (da se poslužim popularnom sintagmom) :ne zna:
Skoro identicni da. :zubo:
Baba Jaga

Post 13 Feb 2012, 22:19

kukuriku » wrote:

Evo, ja taman pišem diplomski :zubo:
Štajaznam, ovo mi prvi put da pišem po tim vašim vorumima (da, da, ima i takih :facepalm: ). Čitah vas tamo pa vas nađoh vamo pa se sve nešto nećkah oćem li ili nećem ... pa se vi počerupate svako malo i tak :zubo: čekam bolja vremena :D a avatar imadem jerbo skužih kako se postavlja, nije to za bacit :durica: i ne, nijesam polina :zubo:
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 22:33

:D

samo ti piši. ne koljemo se svi :mig:
Baba Jaga

Post 13 Feb 2012, 22:37

Pješčana » wrote::D

samo ti piši. ne koljemo se svi :mig:
jok, samo ovi koji su ostali :zubo:
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 22:44

Baba Jaga » wrote:
jok, samo ovi koji su ostali :zubo:
Ja ne koljem. Ako recimo zakolješ Srpkinju, možeš pojesti pedes'-šezdes' kila mesa. A ako je pojebeš, možeš pojesti mladunčad i sisati mlijeko unedogled.

Ratovi su nelogični.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 22:50

vrrrlet » wrote:
Ja ne koljem. Ako recimo zakolješ Srpkinju, možeš pojesti pedes'-šezdes' kila mesa. A ako je pojebeš, možeš pojesti mladunčad i sisati mlijeko unedogled.

Ratovi su nelogični.
tako razmišlja jedan kralj :D

otvoren ti je natječaj, btw.
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 22:51

Pješčana » wrote: tako razmišlja jedan kralj :D

otvoren ti je natječaj, btw.
Jao makni to proljeće. :eek: To sam se zajebavao. Ja neću pisati o nikakvom proljeću, proljeće je za pičkice.
Baba Jaga

Post 13 Feb 2012, 22:56

vrrrlet » wrote:

Ratovi su nelogični.
Ček ček, Srpkinja doji unedogled? Mene učilo da to ima rok trajanja :misli:
Zekoslawa

Post 13 Feb 2012, 22:56

vrrrlet » wrote:
Jao makni to proljeće. :eek: To sam se zajebavao. Ja neću pisati o nikakvom proljeću, proljeće je za pičkice.
A bi li pisao na podforumu naziva Priroda i društvo? :D
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 23:03

Baba Jaga » wrote:
Ček ček, Srpkinja doji unedogled? Mene učilo da to ima rok trajanja :misli:
:rolleyes: To je figurativno. Možeš ju hraniti ostacima hrane, dakle ne košta te ništa. Možeš ju naučiti i da pase travu, kopa i laje na prolaznike, pa šparaš na benzinu za kosilicu, masti za žuljeve i psećoj hrani.

Skoro svake godine može se okotiti i poboljšati stanje u zamrzivaču, baka ne traje vječno. Plodna je dvadesetak godina. Ok, nije vječno, ali mogući dobici višestruko nadmašuju korist koju imaš ako je samo ubiješ i pojedeš kao neki priglupi ustaša.
Zekoslawa » wrote: A bi li pisao na podforumu naziva Priroda i društvo? :D
Pričaš s osobom koja je pisala na Kokošinjcu. Zar ti misliš da ja imam imalo časti?
Baba Jaga

Post 13 Feb 2012, 23:14

vrrrlet » wrote:
:rolleyes: To je figurativno. Možeš ju hraniti ostacima hrane, dakle ne košta te ništa. Možeš ju naučiti i da pase travu, kopa i laje na prolaznike, pa šparaš na benzinu za kosilicu, masti za žuljeve i psećoj hrani.

Skoro svake godine može se okotiti i poboljšati stanje u zamrzivaču, baka ne traje vječno. Plodna je dvadesetak godina. Ok, nije vječno, ali mogući dobici višestruko nadmašuju korist koju imaš ako je samo ubiješ i pojedeš kao neki priglupi ustaša.
Jest da nisam seosko dijete, ali nekako mi se čini da i ostaci hrane nešto koštaju. A da ne spominjem vrijeme utrošeno na poučavanje. :tuzni:
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 23:27

Baba Jaga » wrote:
Jest da nisam seosko dijete, ali nekako mi se čini da i ostaci hrane nešto koštaju. A da ne spominjem vrijeme utrošeno na poučavanje. :tuzni:
Poučavanje traje jednu rečenicu uz ljubazno prislanjanje cijevi uz slijepoočnicu. Nije to hrvatski školski sustav da joj usred polugodišta učiteljica izmisli novu zbirku po kojoj imaju raditi.

Ostaci hrane ne koštaju, oni se bacaju. Košta njihovo zbrinjavanje, tak da ako hraniš napojem, činiš uslugu planetu. Zar si mislila da neću imati cjelovito razrađen i zatvoren sustav?
Moment

Post 13 Feb 2012, 23:32

Morticia » wrote:
To je meni palo na pamet za Polinu.
Da je neki socjolog.
Ili psihijatar.
:facepalm:

Jebote, zbenali su nam legalan pristup opijatima.
Mislin da san bija jasan
aryna

Post 13 Feb 2012, 23:40

Moment » wrote: :facepalm:

Jebote, zbenali su nam legalan pristup opijatima.
može mi netko reći tko je ta polina :confused: i gdje ima nešto njeno za pročitat?

i šta je ona radila da je toliko spominjete?

imam dojam da je šteta što sam je propustila. :(
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 23:43

aryna » wrote: može mi netko reći tko je ta polina :confused: i gdje ima nešto njeno za pročitat?

i šta je ona radila da je toliko spominjete?

imam dojam da je šteta što sam je propustila. :(
Navodno je trolala. :rofl:
aryna

Post 13 Feb 2012, 23:46

vrrrlet » wrote:
Navodno je trolala. :rofl:
a kako je to trolala, da su svi tolko tro(la)nuti oko toga?

i šta joj se dogodilo?

sad je nema? nestala je? banirana je?
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 23:50

aryna » wrote:
a kako je to trolala, da su svi tolko tro(la)nuti oko toga?

i šta joj se dogodilo?

sad je nema? nestala je? banirana je?
Hek ju je banirao, pa se ona klonirala, i tako jedno dvajst puta. U međuvremenu je dobila i permu. A onda su se svi ispičkarali oko toga jer nije bilo zanimljivijih tema. Svi su nekako zabrijali na svađanje umjesto na seks. A štaš, godine su tu, čangrizavi starci...
  • Information