U kratkim crtama čini mi se da je netko dobio premu i sad se raspravlja o ispravnosti tog čina.
A nećemo tu o tome
Idem za poslom, čitamo se kasnije
E, vidiš....To je jako dobro pitanje na koje je vrlo teško dokučiti odgovor. Uglavnom se nagađa pa se onda pogađa pa opet nagađa i nikako saznati točnu informaciju. Onako, golu informaciju...Morticia » wrote:Tko tu koga jebe?
Hvala ti, morat ću to preispitat, jel jako zamuckivala i kad mu je dala???Pješčana » wrote: Kukuriku, sjetila sam se tebe ovaj vikend.
Naime, kako se spremao kijamet, ja sam digla u knjižnici bestsellerza koji sam mislila da se zove Jedne strašne zime.
Ispalo je da se zove Jedne strasne zime, i ja sam čitala dobro prodanu verziju naše Rouz ( Vodena,jel čitaš ti ovo?)
Prvih 10 strana sam vrtila očima, jer on je imao usne stvorene za laži i cjelove, hladno je gledao i posprdno se smješkao, a ona je bila sirota i zamuckivala je i i bila čvrsta u namjeri da mu se poda samo jednom da konzumiraju brak.
eususe![]()
ali snijeg je toliko padao da sam morala to čitati.
Pick me!! Pick meee!
jes, sad si meriku otkrila.m.za » wrote: i≠ili
Rakija ide u one male
Kako god okreneš odnosi se i na tebe.kukuriku » wrote:
jes, sad si meriku otkrila.
ma znan ja to, nego mi to zvučalo kao da su neki samo ljudi, a neki samo trkeljaši.
inače bi (ja) napisala ljudi trkeljaši! ili trkeljaški ljudi!
ali kužim, ti si mislila "ljudi i trkeljaši" u smislu "lijepa I pametna"
Ni ja bez tebeVodena wrote:
Kud svi tu i ja. Bez tebe ne idem.![]()
Trkeljaši dragiMorticia wrote:Ja nigdje ne selim.
Može i javnoMegalodona » wrote:ej, kakva seoba?
pitam informativno, meni svejedno, glavno da vas imam di čitat i pričat s vama. može i meni pm.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests