Morticia » wrote:
Pišem na kineskom?
Tko je u više navrata napisao da mu se gadimo?
Šmokljan.
Hek.
Napisao je da smo zgadili i Eli ovo mjesto.
Tko je napisao da je ovo njegova privatna prčija, tko nas je posprdno nazvao kokicama?
Hek.
Što još nije jasno?
ajmo malo stat na loptu.
postoje problemi i postoje usputne stvari koje smetaju.
Hek je napisao posprdno kokice. je li zaista, zaista sad i to nešto oko čega se treba boriti? ne treba svaku riječ gledati pod povećalom, pogotovo kad smo svi nabrijani. i ovo ne ide na tebe morticia, tebe sam kvotala jer si zadnja pisala.
šmokljan je takav kakav je, voli podjebavati i ne raditi nešto po pitanju rješenja problema.
ljudi, ne može biti tako da su svi u pravu. nikako da se dogovorimo oko bitnih pravila jer se nikom ne da s time se zajebavati. s druge strane, kad se netko odluči provoditi pravila, leti perje.
ne može i jedno i drugo. ne možete za svaku stvar uspoređivati fhr i ovo ovdje jer nije ista stvar.
ovdje nas je puno. razlog zašto pišemo na ovom mjestu je što imamo više stvari koje nas privlače jedne drugima nego nas odbijaju. nikad nije bilo da smo svi svima potpuno sjeli, ali ni ne treba biti tako.
ja ne znam što je tolikima bilo ovaj vikend da su odlučili odreć se moderature, ali poštujem odluku za odlaskom. isto tako, malo mi je čudno kako se lako netko odluči zahvaliti na moderaturi a da ni ne pričeka da se nađe zamjena, jer valjda u jednom danu sve izgubi vrijednost, pa čak i to na čemu si dosada radio. digneš se i odeš, i ne pogledaš više u tom smjeru. nije ti bitno. nije mi profesionalno. bez obzira koliko je u ovom slučaju srce bitnije pa ideš za tim porivom.
Ajmo nazvati stvari pravim imenom. Polina je povod, nije razlog. Polina je opet tu, evo je, zove se Petra, lijepo piše po Čitanjima i Kozmetici. Kakav permaban? Živa je i zdrava.
Razlog je što se puno ljudi ne slaže s Hekovim odlukama. A on je trećinski vlasnik. Šmokljan svoj udio nudi ko na placu. Klonka ni ne znam di je.
Problem puno hrvatskim firmi je kad vlasnik pokušava biti i direktor, pa sjebe firmu. Jer to što si vlasnik ne znači da znaš i posao raditi. U ovom slučaju, teško je raditi s ljudima i voditi posao. Hek, nemoj nikada raditi u HR. Prestrastven si i sipaš gorčinu di ne treba, i ovdje to dolazi ko ulje na vatru. Nemaš diplomaciju u krvi, a diplomacija je bitna da puno ljudi bude zadovoljno na jednom mjestu. To što ti vidiš problem i rješavaš ga jer želiš da drugima bude dobro nema nikakve težine dok svi ti ljudi ne žele to
na taj način.
Kako se toliko inteligentnih ljudi uspjelo pokačiti, meni to nije jasno.
Moderatori, iznenadili ste me skidanjem alata, čak i bez obavijesti, samo sam vidjela da se boje mijenjaju. Jučer nije bilo ratno stanje, a tako ste se ponašali. Bez obavijesti, u hodu se Heku davalo admin ovlasti jer nikog drugog od vlasnika nije bilo onlajn! pa kakvo je to objašnjenje?!
Hek, ovo ovako ne ide. Trebaju ti ljudi. Možeš ti biti u pravu, ja se s većinom tvojih odluka slažem, ali ovo nije način za razgovor s ljudima. Krut si i, mada ne želiš da tako ispadne, tvoji postove prečesto zvuče svađalački. Odluči se. Može ovo biti samo tvoje igralište, ali onda znaš što slijedi. Džaba ti sve odlične ideje i marketing i reklame, ako su ljudi ovdje ljuti i nesretni i odlaze. Ili vladaj u sjeni ili se saberi kad komuniciraš. Pisana riječ je jedina stvar koju dobijemo, i ja ne znam jel ti i inače u RL tako lupaš ravno u glavu ili si strastven ko i neki drugi trkeljaši. ja jedino vidim da na svaki napadački post odgovaraš istim oružjem, a ne možeš si dopustiti kao vlasnik i kao admin takvo ponašanje.
Ako se ne možete kontrolirati, odite zapaliti ili prošećite pa napišite odgovor.
Kako vi rješavate stvari u stvarnom životu? Jel ovako?
Drugo, zanimljivo mi je koliko ljudi je ovdje pljuvalo po svakoj odluci koja se donosila. Lako je pametovati kad nemaš odgovornosti. Jer svi zli rezultati neće pasti na tvoja pleća.
Ima stvari s kojima se nećete slagati, to mi je jasno, ni meni se sve ne sviđa. Ali kako smo došli do toga da se skače na svaki post? Pa možemo mi i bolje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.