Mulice?!? Jel to točno?
Sad se idem zamisliti oko svog vorumskog lika i djela.
ne da ja imam bolje rješenje, nego smatram da si ti loše rješenje!Hekatonhir » wrote:
Elli ti je nekoliko puta nudila moderaturu. I ne samo ona. Odbila si. Zanimljivo je kako uvijek oni koji ne žele podmetnuti leđa imaju bolja rješenja.
Ah, da - zaboravih, znaš tražiti smajliće. Ipak ima neke koristi od tebe.
Sreća da slafko nije otišao. Bez njega jednostavno ne bi bilo isto.m.za » wrote: Žao mi je zbog svakoga od vas modova i admina koji ste odustali od uređivanja ovog mjesta i nadam se da povratak nije nemoguć.
možeš ti to mirza, možeš ti to!m.za » wrote: I dršte me jer ću uskoro kriknuti Mulicu za admina![]()
točno!ex anais wrote:Mulica je odbila biti mod.
Mulice?!? Jel to točno?![]()
polina zdrmala i imf?Zekoslawa » wrote:
Uglavnom, ja ne znam što ste vi iskonstruirali iz ove priče i o kakvom se sukobu ideala ovdje radi, ali sve što se za Polinu traži jest pomilovanje. Još jedna šansa. I štogod virtualnog prostora. O tome se raspravljalo nadugo i naširoko i na još jednom, jako velikom forumu
Čitajući ovo kao član foruma moram primjetiti da je Jerry Springer Show goli kurac za ovu raspravu.ombia » wrote:15 gostiju, vidim zabavljaju se. Mozda onaj bajin prijedlog o zatvorenom tipu ovakvih tema nije bio los?
AdMulica » wrote: točno!
vidiš, meni ti je bilo samo do toga da mi ponude...već samim time mi je duša na mistu!
tamo na onom forumu sam dramila godinu dana i nisu mi ponudili...i eno, još uvik dramim s vrimena na vrime! onog dana kad mi ponude, duša će mi bit na mjestu i odbit ću!
Joj, sačuvajbože tvojih "interpretacija". Što se petljaš ako ne znaš?AdMulica » wrote: ovo nije za tebe! otkad si postao vlasnik, počeo si se previše miješat u sve! ako si svoje povjerenje dao elli i dejzi, onda nek ostane na tome! da se nisi miješao u ovo, ne bi ovo ispalo ovako kako je ispalo! ne bi niko otišao s moderature zbog neke poline (nije ni sad, ne tvrdim to, nemojte me krivo shvatit...ali je zbog poline sve ovo počelo)! jedan je admin bio za ban, drugi protiv....tribalo se dogovorit, nać kompromis, probat se dogovorit s polinom ili joj ukinut pristuop forumu sa svim klonovima i nickovima! ti imaš pravo dat glas i to je to! ti si vlasnik, nisi admin! njima si dao povjerenje, koji kurac onda ideš protiv njih?
ašta da ti kažem?
majketi, a šta je tebi toliko napeto srati po heku?AdMulica » wrote: ne da ja imam bolje rješenje, nego smatram da si ti loše rješenje!
Hroboatos » wrote:
Tipična babarija. Uostalom, uz pokoju iznimku, ovaj je situs pun baba i "baba".
Nije baš tako bilo. U trenutku kad sam ja došla na forum i ostavila prvi post za permaban bili ste ti i Elli. Klonka i dejzi protiv. Šmokljan je svoj stav preformulirao u "neka joj se odbanira jedan nick, a svako novo kloniranje povlači permu". To bi bilo 3:2, sorry. Druga je stvar to što ti čitaš selektivno ili što počinješ brojiti od onoga trenutka kada je počelo biti onako kako ti želiš. No, sve to nije osobito bitno, zapravo. Čisto da se zna.Hekatonhir » wrote:
Joj, sačuvajbože tvojih "interpretacija". Što se petljaš ako ne znaš?
Dejzi je svoj stav iznijela poslije. Zekoslava i Nina također. Sve tri bile su post festum. Kao i Klonka. Na forumu, Schmokljan je pitao dokad ćemo trpjeti ta sranja i zašto moderatori ne moderiraju. Ja sam se nadovezao tvrdnjom da je treba banirati, što je zagovarala i Elli. Od petero ljudi "s vrha" - Klonke, Schmoka, Elli, Dejzi i mene - troje je bilo za permu. Što se imamo dogovarati? I poslije sam zahtijevao da se to ne mijenja. Bio sam dosljedan, dakle. Drugi je par opanaka što svatko ovdje misli da ga treba pitati za dopuštenje - i gladiti ga peruškom po guzici, usput.
Dobio sam popis klonova na IMF-u i modus operandi. Još za Božić znao sam otprilike kako će stvari dalje teći. A kad se stvar ponovila ovdje, nisam imao o čemu dvojiti.ombia » wrote:
Taj popis nije bas sasvim tocan.
A i nimalo nije zgodno citati da su ti ti isti poslali spisak "Polinine klonove" sa onog tamo foruma. Vec stoga znamo o kojim se moderatorima radilo.
K tome, zasto bi ista na onom forumu s kojeg je vecina i POBJEGLA teretilo osobu ovdje?
ljudi s vrha su dejzi i elli! i klonka eventualno jer je mod! i baja, i pješčana, i zekoslawa, i nina...itd! jer su modovi!Hekatonhir » wrote:
Joj, sačuvajbože tvojih "interpretacija". Što se petljaš ako ne znaš?
Dejzi je svoj stav iznijela poslije. Zekoslava i Nina također. Sve tri bile su post festum. Kao i Klonka. Na forumu, Schmokljan je pitao dokad ćemo trpjeti ta sranja i zašto moderatori ne moderiraju. Ja sam se nadovezao tvrdnjom da je treba banirati, što je zagovarala i Elli. Od petero ljudi "s vrha" - Klonke, Schmoka, Elli, Dejzi i mene - troje je bilo za permu. Što se imamo dogovarati? I poslije sam zahtijevao da se to ne mijenja. Bio sam dosljedan, dakle. Drugi je par opanaka što svatko ovdje misli da ga treba pitati za dopuštenje - i gladiti ga peruškom po guzici, usput.
majketi, ne serem po njemu, nego kažem da on nije za ovo!blaze » wrote: majketi, a šta je tebi toliko napeto srati po heku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
može svijet propasti, ti ćeš keljiti smajliće, četati i dijeliti kupus za dobru atmosferu
ali s hekom smo smrtno ozbiljni, odjednom je u igri netrpeljivost
On, ako je ovo njegovo, ima pravo reći "to i to izričito ne toleriramo ovdje", a oni koji su se stavili njemu (njemu, da, nego kome?) na raspolaganje onda bi se takvih odluka trebali okvirno držati, bez obzira što bi oni možda postupili drugačije.AdMulica » wrote: ti imaš pravo dat glas i to je to! ti si vlasnik, nisi admin! njima si dao povjerenje, koji kurac onda ideš protiv njih?
Majko moja, koje glupe predrasude.A.P. » wrote: Ponudila bih se judolinu kao sedma, ali čak ne mogu niti iz zajebancije jer pretpostavljam da je godina mojih roditelja.
Ako je Schmokljan rekao da joj se "odbanira jedan nick", znači da je već bila banirana, zar ne? Došla si kad je sve već bilo gotovo.Zekoslawa » wrote: Nije baš tako bilo. U trenutku kad sam ja došla na forum i ostavila prvi post za permaban bili ste ti i Elli. Klonka i dejzi protiv. Šmokljan je svoj stav preformulirao u "neka joj se odbanira jedan nick, a svako novo kloniranje povlači permu". To bi bilo 3:2, sorry. Druga je stvar to što ti čitaš selektivno ili što počinješ brojiti od onoga trenutka kada je počelo biti onako kako ti želiš. No, sve to nije osobito bitno, zapravo. Čisto da se zna.
Elli je već htjela otići, kad smo prohodali. Zašto? Pa baš zbog toga što pišeš - imputiraš mi da se vodim emocijama, a zapravo samo pazim da ne ponavljam iste pogreške. Jednom sam, u slučaju Bliss, glasovao da joj se odluka promijeni. Odmah sam napisao i da to nikad više neću učiniti.AdMulica wrote: ljudi s vrha su dejzi i elli! i klonka eventualno jer je mod! i baja, i pješčana, i zekoslawa, i nina...itd! jer su modovi!
ti si svoje povjerenje dao njima! na tebi je dat svoj glas, dat prijedlog što bi moglo i kako i amen! nije na tebi provodit svoje mišljenje u djelo! dao si svoj glas, nju se baniralo...kog vraga si dalje imao šta govorit? jer se osjećaš dužnim branit elli i njeno mišljenje (koje je isto ko i tvoje)? oprosti, al mislim da elli ima jezik i tipkovnicu i sasvim dobro se snalazi s tim i sasvim dobro komunicira s forumašima i moderatorima! točka! svoje emocije nemaš šta miješat u ovo!
Nisi. I zajedno s tobom uvjeravala sam ga i ja na neki način. Odnosno, barem sam ga podržala. Ali sam mu isto tako u više navrata govorila o tome kako bi mogao modificirati štogod u svom načinu komunikacije vjerujući da će shvatiti štogod iz toga. Evo, izgleda da nije.ElliQuinn » wrote:Znači, kad sam svojevremeno uvjeravala Hekatonhira da bi trebao ostati, učinila sam ovom forumu medvjeđu uslugu?
Što je tu bilo "gotovo"? Znači ti, Šmok i klonka odlučujete po principu "tko je prvi online"? Daj, uozbilji se.Hekatonhir » wrote: Ako je Schmokljan rekao da joj se "odbanira jedan nick", znači da je već bila banirana, zar ne? Došla si kad je sve već bilo gotovo.
Ponovo, onaj popis nije bas tocan. I dalje ako netko za tebe kaze da si bio trolcina i pobunjenik ili nesto na onom forumu, mislim ne mora za tebe, nek kaze to za bilo koga tko je otisao s onog foruma jos ove jeseni, kakvu to tezinu ima?Hekatonhir » wrote:
Dobio sam popis klonova na IMF-u i modus operandi. Još za Božić znao sam otprilike kako će stvari dalje teći. A kad se stvar ponovila ovdje, nisam imao o čemu dvojiti.
Imati jednoga klona nije grijeh, neka se ljudi zabavljaju. Ali imati ih 20 ili 30 - e, to je već stvar za stručnu pomoć. Elli je već rekla da je Polina imala klonove i prije baniranja - dakle, lagala je. Ako je lagala o tome, zašto bi bila iskrena u drugim stvarima? Već smo vidjeli da nijedan dogovor nije poštovala, zašto bi se držala onoga što bismo eventualno uglavili poslije?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests