Prvo, ne traži se opravdavanje, traži se objašnjenje odluke.Hekatonhir » wrote:
Ovdje svi misle da Elli štiti mene, a zapravo je obrnuto: ja štitim nju. Stoput sam joj rekao: "Sve što kažeš meni napiši na forumu, da ljudi znaju." Ali nije. A i zašto bi? Komu se ona treba opravdavati?
Drugo, ako zbilja misliš da ti nju štitiš...odustani, loše joj činiš. Njoj takvog štita ne treba, Elli je ovdje dovoljno cijenjena bez da joj gazda drži leđa. Ono, oprosti, al ona je na nekim sasvim drugim kotama. A kad ti dođeš i napišeš, ne sjećam se baš do u detalje, al bilo je otprilike samo čekam da mi draga dođe i perma Jade...to ti je bezveze. To nije štićenje, to je potkopavanje.
Et vidiš zašto se treba obrazlagat. Jer je većini ovo iznenađenje, naime izgledalo je kao da si ga inicirao.Hekatonhir » wrote:Kao suvlasnik, ja iza njezina zahtjeva da se Polinu banira stojim. Zato sam ga i podržao.
Ako je ovo traženje ostavke, smatraj da je ti je na raspolaganju. Mislim, uvijek je, ne sad nešto posebno.Hekatonhir » wrote:I koliko god bio bijesan na nju što mi ništa nije najavila, shvaćam da je dala ostavku jer je principijelna. Jer je čovjek od glave do pete. Ako (joj) gomila forumaša koje voli i poštuje poslije veli da Polinu nije trebalo banirati, otići će jer smatra da nije za taj posao.
I u tome je u krivu - ona jest za taj posao. Ali niste vi sa strane. Vrlo jednostavno.
Ako nije, ondak formuliraj stvari nedvosmislenije.